Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ми само са кумовима, обично обучени, без сликања и поклона.

Једва сам и то издржала, мрзим церемоније.

Само сам колутала очима и лупкала ногом док је матичарка рецитовала оно што увек рецитује.

Poslednja izmena od moderatora:
keva oce bundu da obuce....svekr oce odelo....
mi vicemo alo zamlate madenci u farmerkama i majici, vi ce se doterujete :zcepanje:....ebo te ko da idu na ne znam ni ja kakvu festu....par minuta i brisite kuci :roll:
kumovi truckaju o nekom poklonu....sto puta vicem nema poklona aman bre....ubicu ih sutra ako se pojave s necim....
o bem ti de me nadje....i posle me pitaju sto mrzim te ceremonije :fdlan:

A pa da, tebi to nije bogznašta al je njima sada to čitav projekat :))))
A donekle sam i na njihovoj strani, ko si bre ti da im uskraćuješ da se doteraju za venčanje deteta :lol:

Ми само са кумовима, обично обучени, без сликања и поклона.

Једва сам и то издржала, мрзим церемоније.

i mi cemo tako
jedino sto moraju i roditelji.....moja keva manje vise nije ni sigurna dal da krene....al njegovi moraju...pa sveki 6 god nas juri da to odradimo....samo sto je ona to mastala festu da pravi....al ima se rasplace ako joj kazemo nemoj da podjes :roll:
mi bi najradije bez roditelja samo kumovi....al aj da ne sekiram matorce
kumove posle vodimo na csvape a roditelji su dobili veto na to....to im je svejedno kazu bitno im u opstini da budu :roll:
ali i dalje ne mogu da svare kako necemo da kupimo neki autfit nego u farmerkama :lol:
bice zanimljivo ako se kuma picnuta pojavi posto se fensi oblaci inace....svi doteraniji od mlade :lol:

i mi cemo tako
jedino sto moraju i roditelji.....moja keva manje vise nije ni sigurna dal da krene....al njegovi moraju...pa sveki 6 god nas juri da to odradimo....samo sto je ona to mastala festu da pravi....al ima se rasplace ako joj kazemo nemoj da podjes :roll:
mi bi najradije bez roditelja samo kumovi....al aj da ne sekiram matorce
kumove posle vodimo na csvape a roditelji su dobili veto na to....to im je svejedno kazu bitno im u opstini da budu :roll:
ali i dalje ne mogu da svare kako necemo da kupimo neki autfit nego u farmerkama :lol:
bice zanimljivo ako se kuma picnuta pojavi posto se fensi oblaci inace....svi doteraniji od mlade :lol:

Ма глупост највећа. И ми смо се забављали сто година и већ живели заједно па кад сам остала у другом стању, (на притисак мојих), одрадисмо и то у општини. Што се мене тиче, могло је и без тога.

Meni su se bečili za svadbu - kako nećeš venčanicu? kako nećeš štikle? kako nećeš šminku/nokte/novepreskupegaće? kako mladoženja neće smoking/kravatu/odelo? kako to mislite da će mladoženja biti u crnom? itd itd itd...
Mada dobro, ja sam htela drndaljku al po mojim pravilima :))))))

Meni su se bečili za svadbu - kako nećeš venčanicu? kako nećeš štikle? kako nećeš šminku/nokte/novepreskupegaće? kako mladoženja neće smoking/kravatu/odelo? kako to mislite da će mladoženja biti u crnom? itd itd itd...

Шта има неко да ти се бечи. С којим правом?

Моји нису ни знали када се то десило, врло важно.

Ма глупост највећа. И ми смо се забављали сто година и већ живели заједно па кад сам остала у другом стању, (на притисак мојих), одрадисмо и то у општини. Што се мене тиче, могло је и без тога.

mi iz birokratskih razloga
inace ne bi nikad
ne znam jel moze bez tog truckanja maticara

- - - - - - - - - -

e jedino sto imam nokte drec narandzasto i zeleno....mama mi se sablaznjava :lol:
to je jedino sto ce biti "nasminkano" na meni
da se slazu uz drec narandzastu majicu :zkez:

Niko nije imao pravo, al sam ih puštala pošto su me zabavljale njihove reakcije i pogotovo izjave u tipu - moraš, morate, vidi - ne moram i neću :)))))
Al najveći hit mi je bila žmuova sestra od strica koja se umalo izvrnula kad je čula da niko neće ići po mladu i da neće biti kolone vozila, trubljenja i barjaka, pa joj sve nije bilo jasno kako ćemo se drugačije venčati bez toga. Na stranu što je mlada već živela sa mladoženjom pa bi bilo apsurdno da od našeg stana sa kumom il kim još ide do našeg stana da me kupuje od brata ili koga god.
Kažem, mene je to sve zabavljalo, zato sam i rešila da napravim drndaljku, da bismo ih sve nervirali i da bismo se mi zabavili :))))

Isto, samo su obavesteni posle toga, tj, muz ih obavestio. Bilo je "pa ne moze tako" , ma moze... jer je moja sestra prethodne godina imala svadbu sa 200 zvanica, a onda nakon par godina nadoknadila i mladja sa duplo zvanica, pokrila i za mene ceremoniju bez smisla. :lol:

e jedino sto imam nokte drec narandzasto i zeleno....mama mi se sablaznjava :lol:
to je jedino sto ce biti "nasminkano" na meni
da se slazu uz drec narandzastu majicu :zkez:

Moji su bili tamno ljubičasti, skoro crni, možda se neko i sablaznuo al pored mladoženje koji je umesto ukrasa imao filcane brkove moji nokti i nisu toliko došli do izražaja :))))

Isto, samo su obavesteni posle toga, tj, muz ih obavestio. Bilo je "pa ne moze tako" , ma moze... jer je moja sestra prethodne godina imala svadbu sa 200 zvanica, a onda nakon par godina nadoknadila i mladja sa duplo zvanica, pokrila i za mene ceremoniju bez smisla. :lol:

nasi vec znaju da nam to treba pa ne mozemo da krijemo
a i sveki bi bukvalno na hitnoj zavrsila da ne prisustvuje

Meni je zena maticar vise puta ubacila "jos malo ima, strpite se" jer sam se celo vreme sa kuminim klincem cerekala. :lol:

zaboravih da pitam kad smo nosili dokumenta
pitacu sutra jel moze manje da seere
j je najjaci kaze meni "molim te nemoj da pravis face i prevrces ocima ko sto umes dok ova cita blam je mislice ko zna sta, da te prisiljavamo" :zcepanje:
morace da padne bar neki uzdisaj nema smisla bas da budem mnogo fina

zaboravih da pitam kad smo nosili dokumenta
pitacu sutra jel moze manje da seere
j je najjaci kaze meni "molim te nemoj da pravis face i prevrces ocima ko sto umes dok ova cita blam je mislice ko zna sta, da te prisiljavamo" :zcepanje:
morace da padne bar neki uzdisaj nema smisla bas da budem mnogo fina

То ти кажем. Ја сам колутала очима, гледала у плафон, лупкала ногом и отпухивала.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back