Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ia ja sam htela da kažem nešto slično...mislim,ono što se ne iseli i počne da živi svoj život...
ali nisam baš upućena u celu priču pa se bojim da nešto pogrešno ne lupim...
ma nisam ni ja,ali osnovno sam skontala.nema vise struje ili prihoda da bi zivela sama pa se vratila sa kucetom kod mame.i sad je mama maltretira
ja se ne bojim da kazem sta mislim,cak i ako sam lupila
svima zelim sve dobro,al nekim ljudima treba malo protresti glavu da shvate da vise nisu male bebe i da se trgnu

ma nisam ni ja,ali osnovno sam skontala.nema vise struje ili prihoda da bi zivela sama pa se vratila sa kucetom kod mame.i sad je mama maltretira
ja se ne bojim da kazem sta mislim,cak i ako sam lupila
svima zelim sve dobro,al nekim ljudima treba malo protresti glavu da shvate da vise nisu male bebe i da se trgnu

potpuno se slažem...
najlakše je trpeti i kukati...

Za Rupu:
Bila sam na nekom razgovoru za posao i pozlilo mi je kada sam se vracala kuci.
Neki dobri ljudi mi pomogose, hteli da zovu Hitnu, ali sam ih uverila da ce mi biti bolje.
Hvala im od sveg srca, ali zaista sam kolabirala i da njih nije bilo ne znam kako bih se povratila.
Ovo je i za Utisak dana, jer ipak jos uvek ima dobrih ljudi koji zele da pomognu nepoznatoj osobi kojoj pozli na ulici.
Hvala im jos jednom.

Za Rupu:
Neki dobri ljudi mi pomogose, hteli da zovu Hitnu, ali sam ih uverila da ce mi biti bolje.
Hvala im od sveg srca, ali zaista sam kolabirala i da njih nije bilo ne znam kako bih se povratila.
Ovo je i za Utisak dana, jer ipak jos uvek ima dobrih ljudi koji zele da pomognu nepoznatoj osobi kojoj pozli na ulici.
Hvala im jos jednom.

Nadam se da ces dobiti posao. Srecno.

Za Rupu:
Hvala im jos jednom.

...kakav ti je utisak u vezi tog razgovora, koliko sanse ima da pocnes?
...ma sam odlazak na razvor za posao je vec za pohvali se...a iskreno se nadam da ces ga i dobiti:ok:
...ajd srecno...

..od sutra po lekarima do daljnjeg:evil:
..nesmem da odlazem vise nista, istekli su mi svi rokovi za standardne kontrole,
ovo sa vrtoglavicom mi se ne svidja nikako...videcu sta ce reci dr sutra..volela
bih da sam umislila, al' nisam...:(

I ja ih mrzim i uopste ne razumem svrhu bacanja istih.
Sad ce petardzije da se jave sa porukom da ce jos vise da koriste pirotehniku u inat nama koji to ne volimo.
Bar je tako bilo prosle godine na nekoj temi o nacinu proslavanja praznika.

Aj decu razumem i nekako, ne mnogo al ajde deca su.

Al ove matore konjine mi nisu jasne. Za badnji dan idu u sumu komsije da naseku badnjak i ubise se matori jarci od 50 i kusur godina bacajuci petarde.

keva oce bundu da obuce....svekr oce odelo....
mi vicemo alo zamlate madenci u farmerkama i majici, vi ce se doterujete :zcepanje:....ebo te ko da idu na ne znam ni ja kakvu festu....par minuta i brisite kuci :roll:
kumovi truckaju o nekom poklonu....sto puta vicem nema poklona aman bre....ubicu ih sutra ako se pojave s necim....
o bem ti de me nadje....i posle me pitaju sto mrzim te ceremonije :fdlan:

mi vicemo alo zamlate madenci u farmerkama i majici, vi ce se doterujete :zcepanje:....ebo te ko da idu na ne znam ni ja kakvu festu....par minuta i brisite kuci :roll:
kumovi truckaju o nekom poklonu....sto puta vicem nema poklona aman bre....ubicu ih sutra ako se pojave s necim....

Ти се венчаваш?

Njima je to bitan dogadjaj, nemoj da si takva ;) Svako percipira na svoj nacin.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back