гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Jel sam vam pricala sto smo mi otisli na pogresnu svadbu i slikali se na ulazujos ja kao ja ocu sama da se slikam
mi smo imali foru da upadamo na svadbe, samo kazemo mi smo sa mladine strane
))))))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel sam vam pricala sto smo mi otisli na pogresnu svadbu i slikali se na ulazujos ja kao ja ocu sama da se slikam
))))))))U budućeg dečka ne sumnjam... kako ga je dive opisala, taj bi napekao i 50 palačinki ako treba... jedino da nas dive ne pređe, pa da ne bude da palačinke gledamo samo na slikama, kao kad su onu decu vodili da gledaju kako druga deca jedu sladoled![]()

Taman posla, no predostrožnosti nikad nije na odmet.hebovaspatak, pa jel vi o dive takvo misljenje imate![]()

Klimakterične žene , histerične i mlade guske jao
Али сестро слатка лети, девојке опојног мириса с хаљинама отворених леђа, а ми напаљене пубертетлије...Opet oni u redu sto ti dahcu za vrat i misle da ce pre stici do kase ako ti se priljube uz d...!
Onda ponosni vlasnici kucica sa jedne strane, preko cele sirine trotoara povodac pa kuce sa druge strane. I ja zbog njega da se sklanjam i ukaljam, necu!
I sada ovaj pacijent kome je koza tesna pa maltretira onoga koga najmanje treba!!!![]()

Детроит нема струје, или је у Дубајиу ударио гром!ne kapiram zasto stavljas klimaktericne zene u istu kategoriju sa histericnim i guskama.klimakterijum je normalna faza u zivotu zene.nije nikakva bolest niti pošast

Детроит нема струје, или је у Дубајиу ударио гром!
Крајње је време за склонити монструозне зимске смајлије.
Па да ти право речем ни је не сигурам, али претпостављам да се део тога вуче с једне расправе о пропасти Детроита.ne kapiram?
Ijaoooo Imam brdo vesa da ispeglam.![]()
i nikako da se nakanim da počnem...Opet oni u redu sto ti dahcu za vrat i misle da ce pre stici do kase ako ti se priljube uz d...!
Onda ponosni vlasnici kucica sa jedne strane, preko cele sirine trotoara povodac pa kuce sa druge strane. I ja zbog njega da se sklanjam i ukaljam, necu!
I sada ovaj pacijent kome je koza tesna pa maltretira onoga koga najmanje treba!!!![]()

ne kapiram zasto stavljas klimaktericne zene u istu kategoriju sa histericnim i guskama.klimakterijum je normalna faza u zivotu zene.nije nikakva bolest niti pošast

Danas sam bila u prilici da budem sa histericnim ‚‚guskama‚‚ u prevozu.
Na moju zalost, nisam mogla da se pomerim, pa sam morala da slusam o lajkovanju...
Ova zena koja mi je na nesrecu majka - opasno atakuje na moju pamet, inteligenciju.
Stalno me nesto podhebava.
Zaista cu uciniti nesto drasticno, jer takvi kao ona to zasluzuju.
Ne, ja se ne salim.
Ovo prevazilazi sve norme ponasanja, ako mi dodje zuta minuta bice svasta.
a da se iseli od mame i pusti zenu da zivi kako hoce,a ne da je sahranjujete jel hoce u svojoj kuci da zivi kako ona hoceal ste grozne brea da se iseli od mame i pusti zenu da zivi kako hoce,a ne da je sahranjujete jel hoce u svojoj kuci da zivi kako ona hoce
bolje pitanje je koliko godina ima linejna