Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U budućeg dečka ne sumnjam... kako ga je dive opisala, taj bi napekao i 50 palačinki ako treba... jedino da nas dive ne pređe, pa da ne bude da palačinke gledamo samo na slikama, kao kad su onu decu vodili da gledaju kako druga deca jedu sladoled z:shock:

hebovaspatak, pa jel vi o dive takvo misljenje imate :sad2:

nocas kad sam isla u wc ucini mi se u mraku da je zamrzivac otvoren.ne pridjem da vidim,vec kao,ma ne...to je samo senka od mesecine
malo pre vidim otvoren 5cm,sve se otopilo.samo sam ga zatvorila i pojacala:neutral:
pa nek pocrkamo
muz je sinoc oko 11 uzimao led posle fudbala da stavlja na nogu

Opet oni u redu sto ti dahcu za vrat i misle da ce pre stici do kase ako ti se priljube uz d...!
Onda ponosni vlasnici kucica sa jedne strane, preko cele sirine trotoara povodac pa kuce sa druge strane. I ja zbog njega da se sklanjam i ukaljam, necu!
I sada ovaj pacijent kome je koza tesna pa maltretira onoga koga najmanje treba!!!:evil:

Opet oni u redu sto ti dahcu za vrat i misle da ce pre stici do kase ako ti se priljube uz d...!
Onda ponosni vlasnici kucica sa jedne strane, preko cele sirine trotoara povodac pa kuce sa druge strane. I ja zbog njega da se sklanjam i ukaljam, necu!
I sada ovaj pacijent kome je koza tesna pa maltretira onoga koga najmanje treba!!!:evil:
Али сестро слатка лети, девојке опојног мириса с хаљинама отворених леђа, а ми напаљене пубертетлије...:zaljubljena:
У то име:

Ebem ti drzavu i narod i stoku neradnicku. Pa koj qurac radis tu i primas platu kad nista ne znas, jel znas mozda kako se zoves i sta si doruckovala? Me ebete ovde i setate od jedne do druge iste takve glupace, nijedna nista ne zna al sve znaju da ce ona druga mozda znati.

ne kapiram zasto stavljas klimaktericne zene u istu kategoriju sa histericnim i guskama.klimakterijum je normalna faza u zivotu zene.nije nikakva bolest niti pošast
Детроит нема струје, или је у Дубајиу ударио гром!
:think:
Крајње је време за склонити монструозне зимске смајлије.

:rumenko:

mislila sam da je ono cebe koje vuce snupi sala, sve dok nismo dobili dzukelicu
stalno razvlaci otirace i peskire za sobom :(

snupi-1.jpg

Danas sam bila u prilici da budem sa histericnim ‚‚guskama‚‚ u prevozu.
Na moju zalost, nisam mogla da se pomerim, pa sam morala da slusam o lajkovanju...

Ova zena koja mi je na nesrecu majka - opasno atakuje na moju pamet, inteligenciju.
Stalno me nesto podhebava.
Zaista cu uciniti nesto drasticno, jer takvi kao ona to zasluzuju.
Ne, ja se ne salim.
Ovo prevazilazi sve norme ponasanja, ako mi dodje zuta minuta bice svasta.

Danas sam bila u prilici da budem sa histericnim ‚‚guskama‚‚ u prevozu.
Na moju zalost, nisam mogla da se pomerim, pa sam morala da slusam o lajkovanju...

Ova zena koja mi je na nesrecu majka - opasno atakuje na moju pamet, inteligenciju.
Stalno me nesto podhebava.
Zaista cu uciniti nesto drasticno, jer takvi kao ona to zasluzuju.
Ne, ja se ne salim.
Ovo prevazilazi sve norme ponasanja, ako mi dodje zuta minuta bice svasta.

Da izvines koliko godina ona ima?
Da lepo umre prirodnom smrcu dusu da odmoris..
Mislim da smo svi vise-manje upoznati sa terorom koji dozivljavas svakodnevno..

al ste grozne bre :( a da se iseli od mame i pusti zenu da zivi kako hoce,a ne da je sahranjujete jel hoce u svojoj kuci da zivi kako ona hoce
bolje pitanje je koliko godina ima linejna

al ste grozne bre :( a da se iseli od mame i pusti zenu da zivi kako hoce,a ne da je sahranjujete jel hoce u svojoj kuci da zivi kako ona hoce
bolje pitanje je koliko godina ima linejna

e ia ja sam htela da kažem nešto slično...mislim,ono što se ne iseli i počne da živi svoj život...
ali nisam baš upućena u celu priču pa se bojim da nešto pogrešno ne lupim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back