Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...izaslo mi nesto kao alergija na vratu, ali bukvalno samo na delu gde se nalazi stitna...jako me nervira, svrbi uzas....deca me
kao smiruju to je sigurno od sunca...ahaaa..pa sto nije po celu po licu po sakama sve je to isto bilo izlozeno sucnu...kako samo tu...
..bem ti moze li me sta zaobici...:dash:

...izaslo mi nesto kao alergija na vratu, ali bukvalno samo na delu gde se nalazi stitna...jako me nervira, svrbi uzas....deca me
kao smiruju to je sigurno od sunca...ahaaa..pa sto nije po celu po licu po sakama sve je to isto bilo izlozeno sucnu...kako samo tu...
..bem ti moze li me sta zaobici...:dash:

da nisi tu slucajno presla rukom na kojoj je bilaneka parfimisana krema ili nanela mozda parfem pre nego sto izasla napolje

tuzna sam i besna i da mogu vristala bih iz sveg glasa
saradnici su dijagnostikovali metastazirani tumor
place mi se
taman smo priveli kraju sredjivanje pp..taman smo pocele da se radujemo obe zbog toga
hocu da budem jaka i za sebe i za nju..hocu da joj ne dam da klone ni na sekund
mora sve da bude dobro na kraju..mora!

da nisi tu slucajno presla rukom na kojoj je bilaneka parfimisana krema ili nanela mozda parfem pre nego sto izasla napolje

tuzna sam i besna i da mogu vristala bih iz sveg glasa
saradnici su dijagnostikovali metastazirani tumor
place mi se
taman smo priveli kraju sredjivanje pp..taman smo pocele da se radujemo obe zbog toga
hocu da budem jaka i za sebe i za nju..hocu da joj ne dam da klone ni na sekund
mora sve da bude dobro na kraju..mora!

...nisam, a i ono sto koristim, koristim godinama unazad, nije nista novo....pojma nemam sta je u pitanju, al me i svrbi i pece,
i jako je crveno....grozno :(

....iskreno joj zelim da se oporavi i izvuce iz tog zla koje je snaslo, ne njoj svakoj osobi na planeti, ma kakva bila,
niko ne zasluzuje da tako zavrsi zivot....(mislim naravno na normalni svet, ludake, pedofile i ostale bolesne umove iskljucujem iz toga)...
...uz podrsku svih koji je vole bice joj lakse da prebordi svaki tezak momenat:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back