Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Afro...čekam po godinu dana na pregled kod nas u ambulanti...možda da je bila ranije kontrola..moguće ne bi došlo do ovakve situacije :(

a nerviranje..samo kod kuće...svaki dan i samo zanemim..blokiraju se glasne žice :(

Zar ne mozes da ides na klinicki? Ok znam da je ovo brze, ali ako se moze izbeci taj skupi pregled zasto ne bi, zato pitam. U svakom slucaju moras kod lekata, a koliko se secan isla si jednom vec kod privatnika pa ti rekose da je sve ok, ja sam jako skepticna kad su oni u putanju, zato uvek savetujem drzavne klinike. Svakako javi sta si uradila, a sto se tice nervoze jasno, da je nema tesko da bi doslo dotle, dokle si dosla. Savet tipa ne nerviraj se je bzvz jer je prosto nemoguce.

• Podržavam
Reactions: Tol
Инђија јест да је одмах преко ФГ, али она је више БГ атар, а у Шиду имам једног познаника лекара, шахисту, био студент генерације својевремено.
Сремци из тих ситних села око Шида и манастирски калуђери веле за њега: Здраво добар доктор, ал' што воле вина....
:lol: Tipicni Sremac. :ok: Njima je ona vinska festa u Karlovcima kao drzavni praznik. :lol: Joj, drugari iz Rume ni ne znaju da postoji voda. :lol:

Onda bi i sa mnom mogao biti dobar. :)

Ne da bih mogao nego vec jesam, sa Sremicama uvek, a narocito sa Sremicom koja navija za FK Donji Srem i sjajno kuva. :super: :zag: :D

I koja je tetka bivšem preCedniku "Donjeg Srema". ;) :cmok:

Svaka cast. :ok: Kad Donji Srem namuci "velike" ekipe i kod nas u kraju se ljudi raduju, kad maznu koji bod Zvezdi, Partizanu, Vosi, kad im pokazu Sremci gde im je mesto. Pricao sam ti nekad koji je smeh pao kad su prvi put naceli Partizana, prosle godine cini mi se, ono kad je trener Srema posle meca izjavio da je nezadovoljan zato sto nije ispostovan plan igre, da je moglo i bolje. :rotf: Koji kralj, ubio ih u pojam. :super: :lol:

Ne dihtuje mi dobro jedan prozor i to sam provalio nocas tokom ovog jakog vetra. Izgleda da se iskrivio jedan saf/plasticni deo na prozoru.z:hm: (Morace da se popravi za neki dan)
Uticnica za kablovsku ne prianja dobro u utikac i redovno ima snega na kanalima.z:hm: (Morace da se sredi)
Pojavila mi se jedna crnkasta rupica na ocnjaku, poceo da se kvari.:evil: (Morace da se popravi)

Ne dihtuje mi dobro jedan prozor i to sam provalio nocas tokom ovog jakog vetra. Izgleda da se iskrivio jedan saf/plasticni deo na prozoru.z:hm: (Morace da se popravi za neki dan)
Uticnica za kablovsku ne prianja dobro u utikac i redovno ima snega na kanalima.z:hm: (Morace da se sredi)
Pojavila mi se jedna crnkasta rupica na ocnjaku, poceo da se kvari.:evil: (Morace da se popravi)

Sve u svemu, trebace ti bar trojica majstora ovih dana.
Samo nemoj da ih pomesas.

meditiram već 20jes godina, oslabili svi receptori..ponajviše prag tolerancije
skupilo se sve, najviše dugogodišnja presija za odgovornost koje sam sita..neka neko drugi bude odgovoran za sve-menije već dosta i previše

:zag:

ovde tolka nikakvi lekovi ne pomazu, ako ne otklonis uzrok
samo ces na postojeace, da bi resila simptom da sjebes jos i jetru sa terpijom koju pijes
pa ce rezultat stitne da bude ok zbog terapije, a uzrok koji te do toga doveo i dalje ce da te truje

Poslednja izmena:
ovde tolka nikakvi lekovi ne pomazu, ako ne otklonis uzrok
samo ces na postojeace, da bi resila simptom da sjebes jos i jetru sa terpijom koju pijes
pa ce rezultat stitne da bude ok zbog terapije, a uzrok koji te do toga doveo i dalje ce da te truje
Recimo ybijes, obesis, ili na neki treci nacin trajno uklonis clana porodice, pa ako je zena, muz, svektva i nekako, ali sta cemo ako je mama ili tata? Taj jedan lek koji se pije nikako ne moze da upropasti jetru.

Recimo ybijes, obesis, ili na neki treci nacin trajno uklonis clana porodice, pa ako je zena, muz, svektva i nekako, ali sta cemo ako je mama ili tata? Taj jedan lek koji se pije nikako ne moze da upropasti jetru.

svaki lek koji se pije unistava jetru
resenje uvek postoji
sami biramo koje nama najvise odgovara
treba da budemo pametni, pa da za sebe izaberemo najbolje od ponudjenog
jedna od opcija je da iznajmi sebi stan, garsonjeru, sobu negde gde ce da ima svoj mir
druga je da u uslovima u kojima zivi nadje drugaciji obrazac sa kojim ce da kanalise negativno i da je ne truje ono sto ne moze da promeni
to su stvari koje se postizu ili psihoterapijom ili meditacijom
ja uvek biram takav nacin resavanja problema od maskiranja simtoma, a neresenog uzroka
ubistvo nekoga nikad nije bilo resenje

svaki lek koji se pije unistava jetru
resenje uvek postoji
sami biramo koje nama najvise odgovara
treba da budemo pametni, pa da za sebe izaberemo najbolje od ponudjenog
jedna od opcija je da iznajmi sebi stan, garsonjeru, sobu negde gde ce da ima svoj mir
druga je da u uslovima u kojima zivi nadje drugaciji obrazac sa kojim ce da kanalise negativno i da je ne truje ono sto ne moze da promeni
to su stvari koje se postizu ili psihoterapijom ili meditacijom
ja uvek biram takav nacin resavanja problema od maskiranja simtoma, a neresenog uzroka
ubistvo nekoga nikad nije bilo resenje
Nisam me slila bukvalno ubistvo. Valjda je to jasno. Inace kad je takva bilest kao sto je hipotitoidis je blago receno (neozbiljno) savetovsto ne uzimanje leka. Ja da nisam dobila tetapiju i pila je adekvatno, ko zna sta bi bilo, a ni dan danas nisam yspela da eliminisem uzrok :( nije uvek moguce, nije uvek do nasih zelja i volje, kome jeste, blago njemu.

Uhhh, fuj, jos letos sam primetila da stranci smrde gore od nase najvece bede, izgleda da je njima zalije i teze da odboje za sapun, strasno.
Не, запирају се манијакално, али та ђубретина коју уносе клопом мора негде да избије.
Имам колегу лекара, каже да се данас ни лешеви не распадају регуларно ко пре, већ због огромне количине унесених конзерванаса и антибиотика преко хране остају годинама очувани... ко мироточиви свеци!

Не, запирају се манијакално, али та ђубретина коју уносе клопом мора негде да избије.
Имам колегу лекара, каже да се данас ни лешеви не распадају регуларно ко пре, већ због огромне количине унесених конзерванаса и антибиотика преко хране остају годинама очувани... ко мироточиви свеци!
Ne znam, ali smrde kao da po pet dana nisu videli ni vodu ni sapun, a oxnojili se 500x strahota.

И они имају продужени рок трајања. Ко трајне кобасице.

- - - - - - - - - -

Ne znam, ali smrde kao da po pet dana nisu videli ni vodu ni sapun, a oxnojili se 500x strahota.

Носе синтетику. Швапска посла.

moja Dona nije dobro
ali mnogo nije dobro
a ja samozivo pozelim da se ne bori toliko. da se prepusti
da olaksa sebi
a li i meni
jer ovo ubija
kad je gledam u ovakvom stanju
i ne mogu da joj pomognem
ustvari
ima ona 24 satnu negu
sve sto moze da se od lekova da ima
ali ne moze mnogo
i dok je gledam dok bespomocno lezi pomislim Boze neka se zavrsi sto pre samo da ne pati
a onda kad me pogleda onim bistrim pogledom
svesna potpuno
postidim se sebe i svojih misli
a opet
pas koji je do pre par dana istrcavao 10 km sada samo lezi i ne moze na noge...ne moze ni da jede
zbog problema sa zelucem od lekova za kicmu...
i tako
moze i da se nocima spava po dva sata
cak i da iskljucujem infuziju sto sam mislila da nikad necu da radim

moja Dona zasluzuje da bude dostojanstvena
a ne u pelenama
a opet
ne moze ni ziva dusa gde joj mesto nije....

Kako? Mozda je samo do velicine slike. Probaj da ga ocistis malo, i restsrtij, nisu oni bas tako lako kvarljivi.

Hard je zavrsio karijeru. Par puta sam ga spasila, al sada mu nema pomoci.

Ako mi budu trazili 5000 za popravku kupicu novi, majke mi.

Inace prosli put su mojoj sveci (dok smo mi bili na moru) rekli da mu nema spasa i trazili 5000 za popravku. Rekla sam joj da ne nosi nigde i kada smo se vratili sredila sam sama komp za 20 sekundi.

Sad stvarno ne znam sta mu bi.

Mozda da kupim onaj malecni, to mi je kul.

Hard je zavrsio karijeru. Par puta sam ga spasila, al sada mu nema pomoci.

Ako mi budu trazili 5000 za popravku kupicu novi, majke mi.

Inace prosli put su mojoj sveci (dok smo mi bili na moru) rekli da mu nema spasa i trazili 5000 za popravku. Rekla sam joj da ne nosi nigde i kada smo se vratili sredila sam sama komp za 20 sekundi.

Sad stvarno ne znam sta mu bi.

Mozda da kupim onaj malecni, to mi je kul.

..nezgodno je tu davati ikakve savete, ja bih probala sto moze da se sredi, ai da sto manje kosta..pa dok traje, traje...
..inace tako ja cesto razmisljam, da cu jednom kad ovaj odsvira svoje, pu, pu, da ga ne ureknem radi jos uvek, ne nesto
savrseno, ali radi...da cu uzeti jedan malo veci tablet i milina, stane u tasnu....divota jedna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back