Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..aahhhhaaa pa znala sam da ces ti da se javis i da kazes koju pametunu...nego eto mene bas zanima koliko to ti staza imas zaradjenog u zivotu?

Lepo sto gledas u pasulj i bob pa predvidjas i buducnost :lol:

Vidim zeljna si da ti reknem nesto pametno pa izvolte - kad si letos, zimus, kad vec bese narikala na sav glas kako jedes pasulj triiljaditi jubilarni put niko se nije nasao da ti kaze "sta koj krivak kukas", naprotiv a ti nasla sad da seiris nad kresanjem plata koje su neki zaradili posteno, samo zato jer tvoj budjelar sluzi za vatanje paucine.

Odo sad da radim nesto korisnije od tupjenja tastature s tobom (brojanje godova na panju ispred kuce, gledanje farbe kako se susi, drkanje patke, brisanje paucine itd).

Ajd uzdravlje ti pasulj...

jesi...rekla si da ti je muka od onih koji kukaju za smanjenje plate od 10 %...
ne izvlači se sad...

imaš stan u BG..deca ti sređena u Crnoj Gori...
nemaš kredit...
sređuješ stan...štediš kako umeš i znaš na računima i životu...
piješ kaficu na Mogrenu...
svaka čast...
ali onda nemoj da kažeš da ti je muka od nas koji kukaju što nam lopovi otimaju pošteno zarađeno zbog bivših lopova...

...****** ne verujem sta citam....ajd ovak, kad vec pricamo i kad si dala sebi za pravo da iznosis nesto sto sam licno sa tobom pricala,
ja to nikad ne bih uradila ni za lovu, al dobro...svi smo mi razliciti...
..vidi ovako....samo mogu da kazem sram te bilo, bas to sram te bilo:ok:

- - - - - - - - - -

Lepo sto gledas u pasulj i bob pa predvidjas i buducnost :lol:

Vidim zeljna si da ti reknem nesto pametno pa izvolte - kad si letos, zimus, kad vec bese narikala na sav glas kako jedes pasulj triiljaditi jubilarni put niko se nije nasao da ti kaze "sta koj krivak kukas", naprotiv a ti nasla sad da seiris nad kresanjem plata koje su neki zaradili posteno, samo zato jer tvoj budjelar sluzi za vatanje paucine.

Odo sad da radim nesto korisnije od tupjenja tastature s tobom (brojanje godova na panju ispred kuce, gledanje farbe kako se susi, drkanje patke, brisanje paucine itd).

Ajd uzdravlje ti pasulj...

...ajde...jako pametno, jel te to neko naucio sta ces da kazes ili si sam smislio, m?

ma sta tebe boli uvo sto ljudi kukaju za 10 posto
tvoj problem je najveci jel to
samo ti imas exkluzivno pravo na ovu temu, samo ti imas pava na problem jeli
jesi duso rekla si u prenesenom smislu da nemaju prava da se bune jer ti nemas pkatu
ajde cela drzava da se odrekne svoje plate jer je ti nemas
pa stvori je bem mu misa....ili nemoj....al ostavi tudje plate na miru i ostavi tudje probleme na miru
vecito nipodastavas tudje probleme
i meni si probala da zavucez foru jednom ovde kao nije to problem nikakav kad sam kukala i nacepila sam te....i ti sad opet....pa nacepicu te svaki put kad taj skorpijin rep isuces i odvalis glupist tipa ovu danas nije to neki problem 10% ....
samo su tvoji problemi najveci i vredni ove teme....jeste da

ti ne kapiras sta to govori o drzavi u kojoj zivis kad smanjuju plate, kad ljudi strajkuju
ne kontas da se to odrazava i na tebe
kad sistem ne valja nece ni tebi
dzaba se podsmevas i tebe ce zakaciti
probaj da shvatis....ili nemoj....

...a ti si stovrila? kako?

...ajde koliko vas jos ima, izvolite svi jedno po jedno....nije problem navikla sam tako povremeno da se pojedini
koji nemaju na koga ili ne smeju izdrkavaju na mene nicim izazvani...
...a sto tebe boli bre patka sta ja mislim i sto meni smeta, ili neces da citas sta pise...
..smeta mi isto onoliko koliko i drugima smeta sto mi koji nemamo plate i kojima ni da odbiju nemaju od cega, kukamo...

...****** ne verujem sta citam....ajd ovak, kad vec pricamo i kad si dala sebi za pravo da iznosis nesto sto sam licno sa tobom pricala,
ja to nikad ne bih uradila ni za lovu, al dobro...svi smo mi razliciti...
..vidi ovako....samo mogu da kazem sram te bilo, bas to sram te bilo:ok:

- - - - - - - - - -

...ajde...jako pametno, jel te to neko naucio sta ces da kazes ili si sam smislio, m?

e ne,nije me sramota jer sve što sam napisala si ovde iznosila,pričala i kačila slike,...prema tome,izvini,ali ja nisam osoba koja iznosi privatne podatke nego samo komentarišem ono što je svima ovde javno dostupno...
mojne me sad navlačiš da ja nešto iznosim što niko drugi ne zna...

ne kad ona ustedi 100 din u tempu na bus plus onda je mala ali njoj znacajna suma
kad oduzmu nekom drugom 4000 din ( recimo 10% od 40 000 plate) onda je pickkin dim
super ti logika :lol:

...zamisli ne idem u Tempo....

- - - - - - - - - -

e ne,nije me sramota jer sve što sam napisala si ovde iznosila,pričala i kačila slike,...prema tome,izvini,ali ja nisam osoba koja iznosi privatne podatke nego samo komentarišem ono što je svima ovde javno dostupno...
mojne me sad navlačiš da ja nešto iznosim što niko drugi ne zna...

...izvoli:ceka:

...zamisli ne idem u Tempo....

- - - - - - - - - -

...izvoli:ceka:
dal je moguce da ces sad i da lazes
prvo ne lazi da dragisa iznosi pidatke sa pp jer je uvaljujes u bespotreban problem znas ti odlicno da je to ozbiljan prskrsaj
sve sto je rekla ti si vec iznela u kafani na dvd i dr

drugo ne lazi za tempo sa mnom si pricala oko popusta u tempu za one sa buz plusom
ja rekla da je smesan popust nema neke ustede
ti rekla ides tamo namenski jer tebi i usteda od 100 din znaci
takodje u kafani

zakopa se duboko sad....ovo ti nije trebalo
em zlobna em laze
uzivaj

prvo ne lazi da dragisa iznosi pidatke sa pp jer je uvaljujes u bespotreban problem znas ti odlicno da je to ozbiljan prskrsaj

drugo ne lazi za tempo sa mnom si pricala oko popusta u tempu za one sa buz plusom
takodje u kafani

zakopa se duboko
uzivaj

e tek tebi hvala....:hvala:

:hahaha:

- - - - - - - - - -

Mene ovde niko ne konstatuje...

ma konstatujemo mi tebe,samo se pravimo...:hahaha:

:zag:

takodje u kafani

zakopa se duboko
uzivaj

...ja ne lazem, ovo sto smo pricale o Tempu je bilo prosle godine kad su imali vikend popust 12%, tad sam isla, sad ne idem jer mi se to bas
ne isplati nikako....:ok:
...ono sto sam njoj rekla, znam zasto sam rekla i znam odlicno sta sam pisala na forumu, a sta nisam, i to se tebe vec ni malo ne tice, naprotiv,
gledaj svoja posla ako ih uopste imas...

...ja ne lazem, ovo sto smo pricale o Tempu je bilo prosle godine kad su imali vikend popust 12%, tad sam isla, sad ne idem jer mi se to bas
ne isplati nikako....:ok:
...ono sto sam njoj rekla, znam zasto sam rekla i znam odlicno sta sam pisala na forumu, a sta nisam, i to se tebe vec ni malo ne tice, naprotiv,
gledaj svoja posla ako ih uopste imas...

e Rgina,izvini,ali moram još samo ovo i završavam...
jel si kačila slike iz svog stana???? jesi...
jesi li pričala kako štediš sa strujom,ne uključuješ rernu za jedan hleb jer ti se ne isplati da trošiš struju...??? jesi...
jesi li kačila slike sa mOgren ili koje već plaže i to neki dan kako piješ kaficu??? jesi...
jel pričaš javno kako ideš kod dece i unukice koju obožavaš?????jesi...
čak si i njene sličice kačila na DWD....
jesi li skoro pričala kako imaš majstore u kući i sređuješ terasu???? jesi...
i šta sam ja sad iznela iz privatnih razgovora,ajde molim te prosvetli me...
:dash:

prvo se seti šta si sve rekla pa me onda blati i ocrni...ovako,treba tebe da je sramota što mi ovako podvaljuješ...

toliko od mene...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back