Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo zbog tebe ima redovno da glasam na srpskim izborima cak i u Kanadi, pa makar se vuko po snegu i ledu do onog propalog Toronta . :mrgreen:
И сваки пут да ме се сетиш јер сам се ја најенергичније и најречитије заузео за слободу и право гласања српске дијаспоре на оној СОВАК-овој распалој теми.
Чак сам рекао и да је дијаспора најобразованији и најспособнији део Срба.

- - - - - - - - - -

Бтв уплатио сам рачун за мобилне мени и жени и за фиксни.
То баш и није за рупу, али видео сам код поште неког цигу босоногог што јесте за рупу... и одмах помислио како би се тај напатио у Канади... ко горе самоспоменути пингвин, мада су исти становници Антарктика!.

pa, vidi, afroo, krivo mi je da mi uzmu 10 % od plate, koju sam ZARADILA, zato sto su neki drugi godinama krali, a ovi sada nastavljaju da kradu
kapiras da ja i meni slicni vracamo drzavi ono sto su drugi ukrali???
jel bi podrzala akciju gde tvoj komsija ukrade pare iz lokalne prodavnice i ode na more, a tebi policija kaze da moras da vratis ti jer si mu komsija???
20 godina sma se obrazovala, radila 3.5 godina bez staza, kao stipendista ministarstva za nauku (jer sam zaboga bila jedan od 200 najboljih studenata univerziteta, s aprosekom preko 9, dok su se drugi, bez proseka, zaposljavali smao tako), i kad sam se konacno zaposlila, dobila pristojnu platu (sracunatu na osnovu toga KOLIKO SAM RADOVA OBJAVILA u stranim casopisima, a ne na osnovu kvazi sedenja u kancelariji), opd te plate uzela kredit za stan, oni mi je rezu, da bi pokrili administraciju koja sedi 10 na jednom radnom mestu i ladi jaja...samo dodji ispred mog instituta pa vidi kako su zene obucene, pa odi ispred postanske stedionice kad izlaze s posla, pa vidi kako su one obucene, pa ce ti biti jasno da nije sav javni sektor ISTO i da nismo svi isti...
to sto neko drugi nema, nije razlog da svi nemamo

....znam da nije sve isto iako je javni sekotor, znam da je "nekima upala sekira u med" bez nekog razloga, tek onako, znam i naravno da nemoraju svi da nemaju ako neko nema,
ali znas i ti da je takvih kao sto si ti (to sve sto si naborjala ja mogu da ti se divim i da ti cestitam, na znanju, trudu, volji, znanju) nema mnogo i da drzava hoce na kraju krajeva
moze da odvoji pojedince kao sto odvaja u mnogo cemu ali to ne radi...
....nikad nisam rekla da zato sto ja nesto nemam ne treba niko da ima, ali jesam da mi nekad previse kuknjave od onih koji imaju redovan prihod u odnosu na ostali svet..

afro mislis da neurohirurg nema prava da kuka na smanjene plate
on prima ogromnih 120 000 din i treba da bude zadovoljan time :lol:
mislim primer jedan u milion

niko nema prava da uzima ljudima ono sto zarade jer su neki tamo zaebali stvar pa daj sad sve kazni

sta uciteljicu briga dal je tadic il kostunica napavio deficit, jel treba da kaze evo i od ovs bede uzmite jos nd moram ja da zivim

to sto neki nemaju platu ne znaci da ovi sto imaju treba sa izgube svoju.....ruzno je tako misliti
neka se svako izbori za sebe

ja kao ni ti nemam platu ali ne mislim da je glupo sto ljudi kukaju na smanjene svojih....ovo sto se radi sa narodom je izivljavanje
ne znam da li si neupucena u problematiku il je odraz karaktera....al zvuci jako ruzno to sto si rekla

isto ko sto si se radovala bez i trunke znanja o cemu se radi u celoj toj prici oko strajka advokata....kao sta sad oni oce lopovi....ti isti lopovi ti sutra mozda zatrebaju....licemerno
prvo saznaj dubiozu problema

manje radovanja za tudje nesrece....inace nema poente da ocekujes empatiju za svoju....reciprocitet

afro mislis da neurohirurg nema prava da kuka na smanjene plate
on prima ogromnih 120 000 din i treba da bude zadovoljan time :lol:
mislim primer jedan u milion

niko nema prava da uzima ljudima ono sto zarade jer su neki tamo zaebali stvar pa daj sad sve kazni

sta uciteljicu briga dal je tadic il kostunica napavio deficit, jel treba da kaze evo i od ovs bede uzmite jos nd moram ja da zivim

to sto neki nemaju platu ne znaci da ovi sto imaju treba sa izgube svoju.....ruzno je tako misliti
neka se svako izbori za sebe

ja kao ni ti nemam platu ali ne mislim da je glupo sto ljudi kukaju na smanjene svojih....ovo sto se radi sa narodom je izivljavanje
ne znam da li si neupucena u problematiku il je odraz karaktera....al zvuci jako ruzno to sto si rekla

isto ko sto si se radovala bez i trunke znanja o cemu se radi u celoj toj prici oko strajka advokata....kao sta sad oni oce lopovi....ti isti lopovi ti sutra mozda zatrebaju....licemerno
prvo saznaj dubiozu problema

manje radovanja za tudje nesrece....inace nema poente da ocekujes empatiju za svoju....reciprocitet

.ajd da te zamolim da me zaobidjes ako nije neki problem bar na ovu temu:ok:
..sto se advokata i lopovluka tice mislim tako i mislicu uvek, isto to misli 90% populacije, nije tajna da ih zovu skolovani lopovi,
moje pravo je da mislim sta hocu, o kome hocu i to mi je ako nista drugo ljudsko pravo...to sto ce neko da prica jedno, radi drugo,
a misli trece nije moj problem...
...ne ocekujem nista manje nego sto je ocekujes ti, ili bilo ko drugi...
...nikad, ali nikad nikom nista lose pozelela nisam, nikad se nisam radovala tudjoj nesreci, ali me ne mozes ubediti da je nesreca
odbitak 10% od plate...nije pravo nikom kad mu uzmu dinar, ok, razumem, ali mi je malo previse te kuknjave, kao eto sto je nekom
previse moje, mene licno bas briga sta ko misli, pa eto mozes slobodno i ti i svi ostali isto da se ponasas...

Mene tih 10% itekako lupa po budzetu... Afro, ne pricaj svasta, molim te... Takodje mislim da bez obzira na visinu plate, niko nema prva da ti je uzima, pogotovo penziju za koju si rintao ceo zivot... Sto se advokata tice, pricas napamet, ne zelim ti nikad u zivotu u sudnicu da udjes, to sto ti mislis da njima lova pada sa neba grdno se varas...Krv oni propljuju za nju, a cesto se desava da ih ne plate... O ponizenjima koje dozovljavaju i uopasnostima u kojima su da ne pricam... I ne zaradjuju svi advokati astronomske cifre...

Mene tih 10% itekako lupa po budzetu... Afro, ne pricaj svasta, molim te... Takodje mislim da bez obzira na visinu plate, niko nema prva da ti je uzima, pogotovo penziju za koju si rintao ceo zivot... Sto se advokata tice, pricas napamet, ne zelim ti nikad u zivotu u sudnicu da udjes, to sto ti mislis da njima lova pada sa neba grdno se varas...Krv oni propljuju za nju, a cesto se desava da ih ne plate... O ponizenjima koje dozovljavaju i uopasnostima u kojima su da ne pricam... I ne zaradjuju svi advokati astronomske cifre...

a da joj poželimo da ode kod notara???? :flert:

zao mi je ali ti svojim izjavama ubadas narod i nemoj naivno ocekivati da ce ljudi da ti cute
raduj se tudjoj nesreci nije frka, jasno je iz aviona sve to
da je ruzno jeste
da ce bilo ciji komentar ovde da tebi promeni misljenje nece, niti iko to pokusava
prosto reagujemo na tvoj javni komentar koji smatramo da je uvredljiv....ti direktno ubadas nemoj da kukas kad ti vrate...nauci da se igras

...ne pricam gluposti, i da te zamolim da ne govoris ono sto ne znas.....itekako su me advokati kostali u zivotu, izvarali,izlagali i nikad ne pricam napamet tek onako da bi pricala..:ok:
...ne zaradjuju ono sto prijavljuju regularno ali vidis vise sam vremena provela po sudnicama, i sa advokatima nego sto ce neko za dva zivota, uzeli su mi crno ispod nokta...i da, mislim
da su lopovi prvoklasni...

Da vidi sta je dranje po dzepu...

pa to...:ok:

a onda će naprasno da kuka za advokatima...:aha:

- - - - - - - - - -

to bi vec bila jako surova zelja :lol:
ali nije da nije reciprocna sta ona drugima zeli
pa da posle likujemo kad joj notar krv popije :zkez:

to je na konto onog "srž problema" koji ne želi da shvati i prihvati...:manikir:
al dobro...ja sam pravo da ti reknem,kao prosvetar navikla na takve komentare i takve ljude...
jer zaboga,ništa ne radimo i oćemo svoje plate...kako nas bre nije sramota...

zao mi je ali ti svojim izjavama ubadas narod i nemoj naivno ocekivati da ce ljudi da ti cute
raduj se tudjoj nesreci nije frka, jasno je iz aviona sve to
da je ruzno jeste
da ce bilo ciji komentar ovde da tebi promeni misljenje nece, niti iko to pokusava
prosto reagujemo na tvoj javni komentar koji smatramo da je uvredljiv....ti direktno ubadas nemoj da kukas kad ti vrate...nauci da se igras

...ama ja nisam rekla da je lepo sto im uzimaju, nigde to nisam napisala i nemoj da mi stavljas reci u usta koje nisam rekla, nigde nisam napisala, ali NIGDE....bas fino neka vam
uzimaju...naprotiv, ali jesam da mi je malo previse tog kukanja oko 10%, e da ima razlike u tih 10% ima i te kako....
...mnogo puta sam ja procitala uvredljivih komentara na svoj racun pa nikom nista, ne vidim da se ikad iko potresao zbog toga...ne znam u cemu je licno tvoj problem
ili bolje receno interes, ali ga ocigledno ima...ok i to postujem...

- - - - - - - - - -

a da joj poželimo da ode kod notara???? :flert:

..sve je to ista bagra pa ti trepci koliko hoces...

- - - - - - - - - -

Da vidi sta je dranje po dzepu...

...videla sam od advokata....

...ama ja nisam rekla da je lepo sto im uzimaju, nigde to nisam napisala i nemoj da mi stavljas reci u usta koje nisam rekla, nigde nisam napisala, ali NIGDE....bas fino neka vam
uzimaju...naprotiv, ali jesam da mi je malo previse tog kukanja oko 10%, e da ima razlike u tih 10% ima i te kako....
...mnogo puta sam ja procitala uvredljivih komentara na svoj racun pa nikom nista, ne vidim da se ikad iko potresao zbog toga...ne znam u cemu je licno tvoj problem

- - - - - - - - - -

pa ti stvarno nisi upućena????? :eek:

i ima da kukam dokle god ja hoću...krvavo ja zaradim svoje pare da bi mi bilo ko uzimao ono što sam zaradila...tačka...:rtfm:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

...videla sam od advokata....

Naravno da cu da kukam kada mi uzimaju ono sto sam zaradila.

Naravno da cu da kukam kada mi uzimaju ono sto sam zaradila.

...pa ko ti brani, jesma ja negde rekla da ne kukate???

- - - - - - - - - -

pa ti stvarno nisi upućena????? :eek:

i ima da kukam dokle god ja hoću...krvavo ja zaradim svoje pare da bi mi bilo ko uzimao ono što sam zaradila...tačka...:rtfm:

...cudi se slobodno, nista nije zabranjeno...
...rekoh vec kukajte ko vam brani, a moje je pravo da kazem sta mislim o tome....
...kad drugi kukaju i kad vama smeta i to je skroz ok, smeta vam i vi to kazete, ali ako drugi kazu sta im smeta eeeeeeee onda to vec ne ide tako....

ma sta tebe boli uvo sto ljudi kukaju za 10 posto
tvoj problem je najveci jel to
samo ti imas exkluzivno pravo na ovu temu, samo ti imas pava na problem jeli
jesi duso rekla si u prenesenom smislu da nemaju prava da se bune jer ti nemas pkatu
ajde cela drzava da se odrekne svoje plate jer je ti nemas
pa stvori je bem mu misa....ili nemoj....al ostavi tudje plate na miru i ostavi tudje probleme na miru
vecito nipodastavas tudje probleme
i meni si probala da zavucez foru jednom ovde kao nije to problem nikakav kad sam kukala i nacepila sam te....i ti sad opet....pa nacepicu te svaki put kad taj skorpijin rep isuces i odvalis glupist tipa ovu danas nije to neki problem 10% ....
samo su tvoji problemi najveci i vredni ove teme....jeste da

ti ne kapiras sta to govori o drzavi u kojoj zivis kad smanjuju plate, kad ljudi strajkuju
ne kontas da se to odrazava i na tebe
kad sistem ne valja nece ni tebi
dzaba se podsmevas i tebe ce zakaciti
probaj da shvatis....ili nemoj....

Poslednja izmena:
...pa ko ti brani, jesma ja negde rekla da ne kukate???

jesi...rekla si da ti je muka od onih koji kukaju za smanjenje plate od 10 %...
ne izvlači se sad...

imaš stan u BG..deca ti sređena u Crnoj Gori...
nemaš kredit...
sređuješ stan...štediš kako umeš i znaš na računima i životu...
piješ kaficu na Mogrenu...
svaka čast...
ali onda nemoj da kažeš da ti je muka od nas koji kukaju što nam lopovi otimaju pošteno zarađeno zbog bivših lopova...

Pa jes, sto ste bili koj moj budale pa se mucili da nesto naucite i da posle primenite to znanje, ko vas bre ebe, mogli ste da ne radite nista pa da imate pravo da kukate, a ne da kukate zbog pisljivih 10%.

..aahhhhaaa pa znala sam da ces ti da se javis i da kazes koju pametunu...nego eto mene bas zanima koliko to ti staza imas zaradjenog u zivotu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back