Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ali gde je teznja ka boljem?
To treba i decu da nauci. Da se trude i uvek teze ka boljem :)
Nešto mislim da drugi ljudi žive kako oni smatraju da treba da žive, i ne možemo nikoga da iskrojimo da živi onako kako mi smatramo da bi trebalo, niti bi to bilo ok.
Ja bih ti savetovala da furaš po svom, a nju pusti da fura po svom - ako ona tebe ugrožava na bilo koji način u tom svom furanju, jasno joj podvuci crtu i postavi granicu, a ako te ne ugrožava, pa.. njen život je njena stvar, ne tvoja stvar.

Šta će i kako će njena deca.. dok god su sita, obučena i utopljena, opet, njena stvar, ma šta ti mislila o paštetama i viršlama koje im daje za večeru.
Druga stvar ako su deca gladna, bolesna i gola - u tom slučaju zove se Centar za socijalni rad.
A šta će sutra ona dati svojoj kćeri kad se ova bude udavala.. opet, njena stvar.

Onaj glup osecaj kada te uznemiri potpuno nevazna stvar, tacnije stvar koja bi trebalo da ti bude nevazna. A ocigleno nije...
Sto lepo rece Mesa nikad covek ne sme misliti da je siguran, niti da je umrlo sto je proslo.

idi bre nemaka :sad2:
i ja budala sto te citam

elem tema: da mi je neciji drugi miozak jedno tri dana da se odmorim
ne mogu vise da razmisljam 24 sata jjebem ti sve ti jjebem, oce li ovaj zivot ikada da me ostavi na miru :roll:
nedeljamo ne spavam dobro, samo vrtim po glavi sta koj moj da radim, a vreme tece mora da se presece, oces ili neces, i da se dela u skladu sa odlukom, a kako da odlucim, kako sunce ti kalaisano da presudim ostatak zivota :dash:
a u tri lepe sve

ako neko iznajmljuje mozgove neka javi, treba mi mozdani odmor :lol:

Presudi, preseci... Pa kud puko... Ja sam tako uradila pre tri godine i ni jednog trenutka se nisam pokajala... Da mi je super, bas i nije, moze bolje, ali planinski venac sam skinula sa ledja...

Presudi, preseci... Pa kud puko... Ja sam tako uradila pre tri godine i ni jednog trenutka se nisam pokajala... Da mi je super, bas i nije, moze bolje, ali planinski venac sam skinula sa ledja...
uf mnogo toga je u igri....zato je i tesko odluciti
faja :D
...video sam jedan lep jutros u kasapnici... juneći...:lol:
jao daj
podsmeh-1.gif

Racun za Infostan mi je 2.500.:(
odlicno...daj ga meni :lol: ja cu tebi moj :lol:

16000- preko zime :roll:

...sta ti je 16.000?
..infostan? jel vi u PA imate to? koliki stan ili kucu treba da imas da bi to toliko kostalo?
..meni drugarica u Zemunu ima 5.000 na 30kv stana...i nema zima leto placa stalno isto kao i
svi u Bg pa koga sta zapadne i ko kakve uslove ima za grejanje..iz ove pozicije ne bih bila
srecnija da sam prikljucena na elektrane, jer bi mi bas mnogo bilo da dajem toliko mesecno
grejala se ne grejala..mada kad se desi da nemam struje pa ne uspem da napunim pec kukam
za centralnim....

- - - - - - - - - -

Ali ja placam 1.200 preko leta, a preko zime koliko potrosim, a ne trosim nista, jer sam poiskljucivao sve radijatore osim jednog koji mi je sasvim dovoljan da lepo zagreje ceo stan.
Prija mi malo ladnjikavo, ne mogu ja u vrucini.:(

Ali to je opet 2 puta skuplje. :(

...jel to neko etazno grejanje? kako mogu da budu dve cene infostana? koliko znam, a znam, infostan je toliko koliko je bilo leto bilo zima,
jedino ako nemate neko interno grejanje pa ga ti sam tako uracunavas...
..ako te ne mrzi objasni mi :hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back