Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad kažem kancelarija mislim na planinu, jer je to moja kancelarija

et tema...izašla mi neka bubuljica na vrat, izgleda da je urasla dlaka, šta li, pa sam išo na ogledalo da stišćem da izađe gnoj ako ima i da oslobodim dlaku, al osim što boli mnogo ništa sem limfe nije izašlo :neutral:
:lol:

Svake godine smo im kupovali paketic.. Ove godine resili da im spakujemo sve u jedan, zajednicki jel... I da ne kupujemo gluposti kao do sada, nego nesto sto im je stvarno potrebno zbog situacije u kojoj su.. Medjutim, neko ne zna da ceni ni to..
Malo je jedan paketic, kao da je neko DUZAN da ti ga da uopste. Nije.
Duzan si ti kao roditelj da pruzis svom detetu.
Pazi ti jos se ona ljuti jel? Kao nemojte da odvajate decu, kako jednom kako drugom.. Umesto da ih nauci da dele.
A mala je velika, 6 god..
I jos joj krivo sto mm dobija iz firme,a iz firme su daleko "cuveni" ti paketici iz Pertinija. Plus mi cemo kao roditelji da joj kupimo. Baba i deda su se javili. Dva ujaka..
I krivo mi je sto joj je krivo.. Meni nikad nije bilo krivo sto njena deca imaju..nikad mi nije bilo zao da im kupim nesto..A moja V nista nije dobila, niti ce. Ne trazim, samo nemoj tako da me diras gde me boli..
Zasto joj je krivo..pa doslo je i njenih 5 minuta.
Nisam ja kriva sto su oni neodgovorni i sto su pravili decu na tudj racun. Kako moze vecito da joj bude malo, kako moze da laze rodjenu majku.. Ovo je bas sve za rupu.

...iz stana ispod nas kulja dim....niko se ne odaziva i svi se prave ludi kao da ih se ne tice nista....znaci ne verujem...

- - - - - - - - - -

..i opet mi se danas mantalo, ne dugo ali mi se u dva navrata bas orenuli sve oko mene...i jako je neprijatan osecaj :sad2:

A sta mislite o ovom pevacu i ovoj pesmi?

- - - - - - - - - -

Ja nisam narodnjački tip uopšte, a Ilić mi je degute, u svakom smislu.
Mislim, nisam narodnjački tip osim večeras na poslu :malav:

Ni ja uopste nisam narodnjacki tip, ali njegova muzika je pozitivna i u periodu 90-tih je bila retko pozitivna stvar na nasoj muzickoj sceni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back