Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...cek prvo ovo za akcize, bas me briga, ja ne trosim ni 200kW kad ne grejem, a od matra ce da otopli...i necu oko toga da se nerivram sta ce biti u maru, imam
ovih redovnih nervoza....ne mogu bre sve odjednom:lol::mrgreen:
...e izem ti majstora...a sto si kupovala nov ventilator na novu pec? ja sam moju pec kupila polovnu za 100e pre 4 godine, i jos nisam nista menjala, a kad sam pitala
majstora za ventilator nije savetovao da se menja,jer jaci ventilator brze izduva ono sto se akumuliralo...mada ja ni ne uklucujem da duva nikad, samo dopunim ono
sto se ispraznilo samo od sebe u toku dana....
promeni majstora-ovaj je glup ko ćuskija...nema jačih ventilatora..sve je to 200W

a peć je relat. nova-od 4 godine..ali je serijal takav..nisu to negdašnje pećke pa to traje 100 god...kako bi inače zaradjivali ako se delovi koji su sada dž kvaliteta ne bi kvarili

promeni majstora-ovaj je glup ko ćuskija...nema jačih ventilatora..sve je to 200W

a peć je relat. nova-od 4 godine..ali je serijal takav..nisu to negdašnje pećke pa to traje 100 god...kako bi inače zaradjivali ako se delovi koji su sada dž kvaliteta ne bi kvarili

...aaa...moj majstor je odlican i posten covek, ne menjam ja njega...
...ova pec ima originalni svoj ventilator tako podesen fabricki...to je AEG TA pec...sve u njoj je promenjeno osim oni cigala, i ovog spoljnog
"okopa"...i vuna i instalacija i grejaci...

ima tri grejača..peć 2.5kw, majstor uzeo 20e..vadio cigle i sranja..napravio kratak spoj..pa izbila sklopka...a i faza na glavnom ormanu...stavio nov ventilator( on je oko 800d)
ebalomajku i zima...
a od marta se plaćaju akcize na struju preko 300kW 10 ili 20% ima da poumiremo..a nemam drugu alternativu grejanja :(

kako uspijete potrositi ispod 300 kilovata, ja zivim u toplom stanu, ne grijem se na struju nikad, nemam desktop racunare, imam stedne sijalice i trosim u prosjeku 430kwh

problem je cisto prakticne prirode, ne mozes da odes na bazen, u kino, da se vozis autobusom, metroom i sl. jer ne primaju kesh.
Метро у Минхену/Паризу има аутомате за еврокованице, аутобуси исто, међуградски ладно купиш карту на станици, биоскоп такође, на базен нисам ишао.
Само кад се купује некретнина, ауто, али уплати се на рачун и пребаци кинта.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back