Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozda zato sto ja i ne tvrdim da sam u pravu tj da si ti u krivu kad pricamo o tome sta je kome prioritet...naglasak na - sta je...kome...

uvrijedila si, svjesno ili nesvjesno, recimo mene
i svoju majku...i svaku drugu osobu kojoj perje nije najbitnija stavka...
i jos jedna stvar, draga Afro, ne cini te perje zenstvenijom, cak ni zenom

..pa ako je vama uvreda to sto je meni glupo kupovati toliko sudje koje koristis jednog ili dva puta godisnje, zao mi je,
ali ja i dalje tako mislim...moja majka oduvek zna moj stav o tome i ne ljuti se zato sto me poznaje...
..odlicno ja znam sta jednu zenu cini zenom, a mislim da ti ovde nisi razumela poentu price mog oca i mene..nebitno skroz...
..nego da li ti mislis da zenu cini zenom rucak i sudje i pun frizider?

Што се тиче приоритета, знам добро који сам калибар и која ми је куповна моћ.

Нећу ни гледати ципеле од 15 000 и ташне од 10 000. Самим тим нећу ни од фрижидера да правим алибабину пећину.

..pa ako je vama uvreda to sto je meni glupo kupovati toliko sudje koje koristis jednog ili dva puta godisnje, zao mi je,
ali ja i dalje tako mislim...moja majka oduvek zna moj stav o tome i ne ljuti se zato sto me poznaje...
..odlicno ja znam sta jednu zenu cini zenom, a mislim da ti ovde nisi razumela poentu price mog oca i mene..nebitno skroz...
..nego da li ti mislis da zenu cini zenom rucak i sudje i pun frizider?

"...u pravu si, skroz si u pravu, jbg neko ko je bio gospodin uvek i svuda je za tebe malogradjanin, a oni koji ce zadnji dinar da sabiju u guzzicu su gradjani prvog reda...ok razumemo se"

ovo si ti napisala
ja nalazim da je bas uvredljivo
i opet ti kazem, necu ulazit u to dal je namjerno ili ne
pa si to jos...razradila pricom o...svojoj majci...valjda da objasnis sta si htjela reci
objasnila si, sto se mene tice

no, ne bi ja sad analizirala tu tvoju pricu
to mozemo nekad mimo foruma
samo cu ti reci da ne bi bilo lose da sjednes i razmislis o tome sto si napisala
odakle to...zasto to...mozda je tu negdje i odgovor na neka druga pitanja
koja te muce...ja sam recimo ustanovila da se rjesenja nekih greski
koje ponavljam zapravo kriju u mom odnosu s roditeljima...kad sam to uocila
i promijenila prestala sam ponavljati iste greske...valjda sam naucila neke male karmicke lekcije
bitne za mene u odredjenim trenucima i inace, sta znam...

sto se toga sta zenu cini zenom tice moje je skromno misljenje da me krpe ne cine zenom, kao ni pun frizider, ni skuvan rucak...
ali skuvan rucak i pun frizider cine nas dom malcice ugodnijim mjestom...uz neke druge bitne sitnice i nas takve kakvi jesmo
cine ga domom, takoreci, za nas, naravno
(ne sumnjam da su jednako sretni ili sretniji ljudi ciji je izbor da u frizideru drze bunde i cipele ili da opce nemaju frizider...)
krpe, s druge strane, u nasem domu kad tad zavrse kao alat za brisanje prasine.

Што се тиче приоритета, знам добро који сам калибар и која ми је куповна моћ.

Нећу ни гледати ципеле од 15 000 и ташне од 10 000. Самим тим нећу ни од фрижидера да правим алибабину пећину.

pa nisu to neke strasne.cifre
nego smo, kao drustvo, bas osiromasili
pa nam to dodje puno...narocito kad za to ili malo manje\vise radis citav mjesec :(

Pa ti zivis u BG tako da za to studiranje ako su na budzetu ne bi trebalo da ode mnogo para, zar ne?

Син је на буџету, ћерка није. А и тај буџет мало значи кад погледаш да морам да дам 32 хиљаде за обавезно скијање на Копаонику на другој години ДИФ-а.

Где су књиге, где је потрошни материјал за ћеркине студије...Стварно за рупу, нема шта.

Poslednja izmena od moderatora:
Син је на буџету, ћерка није. А и тај буџет мало значи кад погледаш да морам да дам 32 хиљаде за обавезно скијање на Копаонику на другој години ДИФ-а.

Где су књиге, где је потрошни материјал за ћеркине студије...Стварно за рупу, нема шта.

Ja sam uvek kupovao kopirane knjige u kopirnicama. :)

Neki traze da kupis najnovije izdanje da bi mogao da prisustvujes predavanju :aha:

eh neki...u n sadu na ftn u prvoj godini mi kao budale.prvo sin juri da uzme knjige iz biblioteke,dok jos ne nestanu,a onda sazna da mora udzbenik koji je izdao profesor.trci kopiraj udbenik i na kraju sazna da ne moze kopija.tj moze kopija ali koja se prodaje na faksu
ebe lud zbunjenog

Otac mi je rekao da ce mi kupiti kaput od 100 evra,jeeeeeeeee

- - - - - - - - - -

Krenula sam da idem na casove jahanja, njjjjiiiiiiiiha

- - - - - - - - - -

Pitala sam decka da li mogu da spavam sa crncem i on je rekao da mogu

Što se tiče obuće - retko kad kupujem po potrebi nego ugl. kad naiđem na nešto povoljno a dobro.
Uvek imam svoj štek za takve stvari, nevezano od kućnog budžeta, i ako naletim na nešto povoljno a valjano kupim.
Što ne znači da kupujem svake nedelje po nešto, više onako... jednom u par meseci :)))
A najčešće taj štek potrošim na knjige, toliko o prioritetima :)))))

- - - - - - - - - -

Garderobu kupujem na najlonu, iz principa, nisam ovca za šišanje.

- - - - - - - - - -

A u rupu - po svemu sudeći prehlada, glavobolja, šmrcaljka i selidba.
I ova nepodnošljiva Košava :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back