Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao eli gde možeš da nađeš kvalitetne cipele za 20 evra???? ja volim dobru obuću i udobnu i kvalitetnu i to nema za male pare :aha:
za 20 evra teško da i dobre letnje papuče možeš da kupiš

slazem se
nema
nikad nije ni bilo
i nikad nece biti
i nema shanse da kupujem cipele od naroda koji je izmislio vezivanje stopala :sad2:
uz duzno postovanje svim ostalim njihovim, sjajnim, izumima i tako to

pffff i meni :zaljubljena:
a nekada sam se čudila mirki kako sa onoliko emocija može da priča o cipelama :lol:

..kako pa to je ljubav:D

..i ja bi dala zadnji dinar, za dobru obucu po cenu da neko vreme gledam u prazniji frizider...kod mene uvek ispliva jedna
koju mi je tata govorio "stomak prozor nema, a na ulici te vide i sta si obukla i sta si obula"..bio je u pravu provreno:heart:

kod mene je to nekako ograniceno na cizme, japanke/sandale i poneku cipelu...vise gleznjacu
te patike i planinarske...cizme
salonke me ne zanimaju puno, to kupim kad moram
al cizme...da mogu kupovala bi jedne dnevno :rotf:

znači mogu da priznam da sam bas bacila oko na tomijevke koje su upola jeftinije nego kod nas (ovogodisnja kolekcija 30-35000). još imam i tax free :D
sad bih išla da ih kupum :lol:

Te prakticne imam.

Moram malo da se modiram ne mogu stalno da idem kao iz kontejnera da sam ispala :mrgreen:

Ne bih dala 20 000 za cizme... Pogotovo sto taj fazon mi bas treba samo estetike radi... Ali generalno dobru cizmu ne mozes da nadjes ispod stotinak evra...
mora i da se modira naravno..... samo ja licno za modiranje ne dam te pare.....ko voli nek izvoli
ja ne furam ovaj tvoj model nisam ti od pomoci....ja kad se modiram nosim patike i bajkerke :zkez: sto ti rece kontejner :lol:
zaljubila sam se nesrecno u jedne bajkerke u daihmanu za 3 soma al nisam ih uzela mnogo su neudobne ....i sad patim :aha:

..moze, moze...ne mora sve u zuzu :D

to kod tebe ne mora
kod mene je dupe prioritet i to ne samo moje
znaci, prvo ok klopa pa onda sve ostalo
da jedemo djubre ili gladujemo da bi mazali po glavi ili nosali na ledjima/stopalima
nece da moze.

- - - - - - - - - -

znači mogu da priznam da sam bas bacila oko na tomijevke koje su upola jeftinije nego kod nas (ovogodisnja kolekcija 30-35000). još imam i tax free :D
sad bih išla da ih kupum :lol:

paaaa...ako ti se bas puuuuno svidjaju
ja sto se tih khm...materijalnih dobara tice zalim samo za dvije stvari
plasticnim servisom za caj iz ranog djetinjstva
i jednim kikers cizmmama od prije 6 godina
i to je to :lol:

pa ne znam nisam ih jos probala. samo je u letu moje znalacko oko primetilo dobru cizmu :D
ne bih se mnogo premisljala da mi dobro stoje da nisam pre nedelju dana kupila cizme :rumenka:

..kako pa to je ljubav:D

..i ja bi dala zadnji dinar, za dobru obucu po cenu da neko vreme gledam u prazniji frizider...kod mene uvek ispliva jedna
koju mi je tata govorio "stomak prozor nema, a na ulici te vide i sta si obukla i sta si obula"..bio je u pravu provreno:heart:

nikad mi vi sa tim stavom niste bili jasni
krvna slika mi je bitnija od svega...ebes modu necu da sam gladna....nisam caplin da kuvm cipele
al dobro svako prema sebi, samo nema posle kuku.....

pa ne znam nisam ih jos probala. samo je u letu moje znalacko oko primetilo dobru cizmu :D
ne bih se mnogo premisljala da mi dobro stoje da nisam pre nedelju dana kupila cizme :rumenka:

maaa.....to je kod mene nekako
ok...cipele - to je kategorija koja se cesto vidja
zanimljive - malo rjedje
superzanimljive....tu se vec opako dvoumim
i one koje moram nosit kuci - to je najrjedje, al desi se i nosi se godinama obicno

to kod tebe ne mora
kod mene je dupe prioritet i to ne samo moje
znaci, prvo ok klopa pa onda sve ostalo
da jedemo djubre ili gladujemo da bi mazali po glavi ili nosali na ledjima/stopalima
nece da moze.

- - - - - - - - - -

paaaa...ako ti se bas puuuuno svidjaju
ja sto se tih khm...materijalnih dobara tice zalim samo za dvije stvari
plasticnim servisom za caj iz ranog djetinjstva
i jednim kikers cizmmama od prije 6 godina
i to je to :lol:

...dobro molim lepo, svako vreme ima svoje prioritete, ni meni nisu trpela deca zbog moje obuce,
sreca pa sam tad radila i imala uslova da sebi pruzim bar kvalitetnu obucu, kapute nisam nosila
tata mi sio bunde...a sad bas retko kupim, ali kad kupim kupim kvaltitenije i platim, ali bar traju po
nekoliko godina, zato sam sad nakupila po nekoliko pari svih vrsta obuce...pa ni ne kupujem...

nikad mi vi sa tim stavom niste bili jasni
krvna slika mi je bitnija od svega...ebes modu necu da sam gladna....nisam caplin da kuvm cipele
al dobro svako prema sebi, samo nema posle kuku.....

...ja nikad nisam imala problema sa krvnom slikom nisam gladovala bukvalno, ali sam znala po malo
da stisnem i kuvam recimo za 3 umesto 2 dana..i tako...kad naucis da stedis sve moze...imunitet
u smislu da sam svaki cas bolesna mi je dobar...nisam bila prehladjena ne secam se vise...
...ove boljke koje ja imam nisu uzrok lose ishrane....a friz mi je na svu srecu uvek bio pun, mogla sam
na osnovu toga da kupim, jer sam znala da necu morati dva meseca u mesaru ili na pijacu sem za salatu...

...dobro molim lepo, svako vreme ima svoje prioritete, ni meni nisu trpela deca zbog moje obuce,
sreca pa sam tad radila i imala uslova da sebi pruzim bar kvalitetnu obucu, kapute nisam nosila
tata mi sio bunde...a sad bas retko kupim, ali kad kupim kupim kvaltitenije i platim, ali bar traju po
nekoliko godina, zato sam sad nakupila po nekoliko pari svih vrsta obuce...pa ni ne kupujem...

ja nisam nikad bila u stanju tako posloziti prioritete
i nikad necu ni biti
prosto tako sam odgojena
cipele sam nosila opasno skupe kad se imalo, a imalo se i bice opet
al sam ih isto tako nosila i po nekoliko sezona kad mi nisu bile dovoljno visoko
na listi onoga za sto planiram i mogu trositi

Кожне, удобне, лепе.

Имам неколико пари па ми се баш и не распадају, пазим их и носим редовно код обућара.
Ok onda. Pošto ja nosim kartonske, neudobne i gadne.
Zapravo nisam sigurna da li su od kartona, plastike ili nekog drugog jeftinog materijala, ali svakako biram da budu što neudobnije i što gadnije. Jer mi obuća služi za nošenje, a ne stajanje u izlogu.

ja nisam nikad bila u stanju tako posloziti prioritete
i nikad necu ni biti
prosto tako sam odgojena
cipele sam nosila opasno skupe kad se imalo, a imalo se i bice opet
al sam ih isto tako nosila i po nekoliko sezona kad mi nisu bile dovoljno visoko
na listi onoga za sto planiram i mogu trositi

..pa sta sam ja napisala da ti ne bi mogla tako da slozis prioritete?
..to da mi deca nisu gladovala zbog moje obuce, nisu jer sam tad mogla da ih platim...a da one ne trpe...
..ja svake cipele nosim po nekoliko sezona...i one sto sam zadnji put kupila kad sam bila u Svedskoj nosim jos,
i jos su kao nove...traju mi jer ne umem da unistim obucu...imam ih i sad u kutijama koje su kupljene kad mi je
starija isla u 5-ti razred, zao mi da ih bacim ili prodam...neka moda se okrece...
..svake godine imaju svoje prioritete, a i svaka osoba...moja majka nikad u zivotu nije htela vise od jednih cipela,
a mogla je da ih ima koliko zamisli...ja i tata smo bili drugaciji...zato je ona kupovala sudje, mene vise od nuznog
broja serpi to ne zanima uopste...

Ok onda. Pošto ja nosim kartonske, neudobne i gadne.
Zapravo nisam sigurna da li su od kartona, plastike ili nekog drugog jeftinog materijala, ali svakako biram da budu što neudobnije i što gadnije. Jer mi obuća služi za nošenje, a ne stajanje u izlogu.

И онда ти мени кажеш да сам најнадрнданија форумашица. :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back