Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaboravila sam i kako izgledaju trzni centri.
Ali tako je to. Sama sam kriva za to.
I ne vredi mi nista.

Jos za Rupu:
Zao mi je sto ju je ovo snaslo.
Ali ne vredi, mora prvo da udari glavom o zid i da uvidi da je napravila gresku.
Kao i ja. :(

Zaboravila sam i kako izgledaju trzni centri.
Ali tako je to. Sama sam kriva za to.
I ne vredi mi nista.

Jos za Rupu:
Zao mi je sto ju je ovo snaslo.
Ali ne vredi, mora prvo da udari glavom o zid i da uvidi da je napravila gresku.
Kao i ja. :(

...gledanje je besplatno...mene kad uhvati nervoza i neizdrz, ja lepo odem nasetam se nagledam se,
nekad nesto i probam..i tako...

- - - - - - - - - -

ja bih jedne kozne mekane udobne bajkerke ako moze za 20 e :lol:

cak i skupe sam probala da uporedim i one su tvrde ... aldo trazi 14 soma nista udobnije od onih u daihmanu za 3 :roll:

..bile su lepe u h&m, oko 8.000 nisam sigurna bas..ali rekla bi da su toliko bile....projurila sam samo...

a ti trazis nesto da se modiras, ja mislila zimske one ozbiljne jake prakticne
e pa onda ne znam.....kad je za modiranje meni je greota dati velike pare....
raspitaj se o toj marki ....ako je kvalitet i rok trajanja se meri godinama onda ok 7 soma moze da se proguta
20 je stvarno previse a nisu funkcionalne

Te prakticne imam.

Moram malo da se modiram ne mogu stalno da idem kao iz kontejnera da sam ispala :mrgreen:

Ne bih dala 20 000 za cizme... Pogotovo sto taj fazon mi bas treba samo estetike radi... Ali generalno dobru cizmu ne mozes da nadjes ispod stotinak evra...

jao eli gde možeš da nađeš kvalitetne cipele za 20 evra???? ja volim dobru obuću i udobnu i kvalitetnu i to nema za male pare :aha:
za 20 evra teško da i dobre letnje papuče možeš da kupiš

...gledanje je besplatno...mene kad uhvati nervoza i neizdrz, ja lepo odem nasetam se nagledam se,
nekad nesto i probam..i tako...

- - - - - - - - - -

..bile su lepe u h&m, oko 8.000 nisam sigurna bas..ali rekla bi da su toliko bile....projurila sam samo...

ne svidjaju mi se i neudobne su probala sam ih..... a i necu za modiranje da dam vise od 30 e

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back