Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A koje nije kineski uzas :lol: Kod Daichman cipela sto se kod nas prodaju mozes lepak da vidis golim okom :lol:

- - - - - - - - - -

Znas li ti koji ja problem imam da nadjem odgovoarajuci kalup neki put mi dodje da idem u papucama :besna:

ove madden sto sam pomenula su americki brend proizveden u meksiku, mislim, moram provjerit na kutiji
od prirodnih su materijala i veze nemaju s vecinom nama dostupne obuce

daichmann ima i koznu obucu, ali je skuplja

ove madden sto sam pomenula su americki brend proizveden u meksiku, mislim, moram provjerit na kutiji
od prirodnih su materijala i veze nemaju s vecinom nama dostupne obuce

daichmann ima i koznu obucu, ali je skuplja

Cak mi cena nije toliki problem (jeste donekle, ali ako je kvalitetna cizma prezivecu) koliko model mora da mi odgovara, sto po estetici sto po udobnosti... Od kvaliteta sam ovde odustala...

Cak mi cena nije toliki problem (jeste donekle, ali ako je kvalitetna cizma prezivecu) koliko model mora da mi odgovara, sto po estetici sto po udobnosti... Od kvaliteta sam ovde odustala...

...sto ne pogledas u Primadoni?
...imaju cizama odlicnog kvaliteta, koza spolja, unutra, djon...bas takvih kao sto si htela...pogledaj ima ih sad na puno mesta u gradu

sta je konkretno bitno? sira, uza noga...?
ja imam visok ris i sire stopalo br 38 ili 38,5
pa salonku uzimam 38, s cizme 39
kod cizama mi je bitno i da je sara podesiva
vjestacke materijale vise ne kupujem
osim kad je postava na planinarskim cizmama u pitanju
ne nosim ni klasicne baletanke tj rijetko koje mi odgovaraju zbog risa

sta je konkretno bitno? sira, uza noga...?
ja imam visok ris i sire stopalo br 38 ili 38,5
pa salonku uzimam 38, s cizme 39
kod cizama mi je bitno i da je sara podesiva
vjestacke materijale vise ne kupujem
osim kad je postava na planinarskim cizmama u pitanju
ne nosim ni klasicne baletanke tj rijetko koje mi odgovaraju zbog risa

Ne staj mi na muku :( Mala i uzana noga i dugacak i tanak list :( Znas koju muku ja mucum da nadjem cipele... Tacnije cizme... A i cipele :rida:

Jedva karmin cu da ubodem, a tek cipele :rida:

...sto ne pogledas u Primadoni?
...imaju cizama odlicnog kvaliteta, koza spolja, unutra, djon...bas takvih kao sto si htela...pogledaj ima ih sad na puno mesta u gradu

jao te Primadona se reklamirju na netu,videh pre neki dan,al nisu jeftine.
nema ni jedne ispod 11500.00 a da na nesto lice.
i na netu bolje izgledaju nego uzivo,ja ih videla u Beogradjanci u izlogu,bile su skroz prasnjave :lol:

jao te Primadona se reklamirju na netu,videh pre neki dan,al nisu jeftine.
nema ni jedne ispod 11500.00 a da na nesto lice.
i na netu bolje izgledaju nego uzivo,ja ih videla u Beogradjanci u izlogu,bile su skroz prasnjave :lol:

...ne znam kad si isla u Beogradjanku...imaju prelepih cizama, ja bila sa komsinicom...da gleda...
...imam jedne njihove, vec 4 godine ako da su juce kupljene..sve koza do djona...
...pa to sto je kod njih 11.500...je sto puta kvalitetnije nego ovo od 19.990 u drugim radnjama...
..doduse sve je stvar ukusa...ali onakvih kakve ona trazi ima bas dosta modela...i boja...

ima sad i clarks u delta sitiju valjda, al nisam jos stigla zaviriti
to je nekad bila solidna obuca
bio je i shoebeedoo kod doma omladine prije
tu sam svasta znala nac zanimljivo, kao i u urban shopu 30tak metara dalje kad krenes odatke prema skupstini

...ne znam kad si isla u Beogradjanku...imaju prelepih cizama, ja bila sa komsinicom...da gleda...
...imam jedne njihove, vec 4 godine ako da su juce kupljene..sve koza do djona...
...pa to sto je kod njih 11.500...je sto puta kvalitetnije nego ovo od 19.990 u drugim radnjama...
..doduse sve je stvar ukusa...ali onakvih kakve ona trazi ima bas dosta modela...i boja...
Nisam ulazila,prolazila sam pored izloga za vikend pa sam videla.
ne znam kakvog su kvaliteta,ali im je izlog bio katastrofa.

..pa nije verovala ili ne....

vidi, mene su opljackali bukvalno u njihovoj radnji na bulevaru - dok sam probala cizme neka narkomanka mi maznula torbu, prodavacice vidjele, al ih bolilo pedu...imaju navodno kamere, al tad nisu radile...bile tu za ukras...toliko o odnosu prema kupcu
uredno sam prijavila policiji sve...i kasnije saznam da je to jos jedna od tih uvozim djonove iz italije...prica
tako su mnogi poceli, bn boss recimo...i ok je to
al su im cipele realno precjenjeno djubre

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back