Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene juče produvao vetar na groblju, smrzla sam se, celu noć nisam mogla da se zgrejem, žmu se otkriva i beži od mene a ja se samo lepim kao pijavica.
Na kraju me zatrpao ćebetom, al kao da ič nije vredelo, džabe čajeva i čajeva, smrzle mi se kosti :deda:
I još u nedelju na izložbu, prelepo će biti na šes' stepeni, ako ne zaveje :zaljubljena:

doci ces na izlozbu dzukelica?onda se verovatno vidimo,ako uspem da nagovorim moje da stanu na odlasku u ledince

- - - - - - - - - -

Није то будиБогснама, већ цело јутро смишљам пакости.

:zcepanje: slabo ti to nesto ide

doci ces na izlozbu dzukelica?onda se verovatno vidimo,ako uspem da nagovorim moje da stanu na odlasku u ledince

- - - - - - - - - -

:zcepanje: slabo ti to nesto ide
Душа сам од човека, надимак ми је Душан, зови ме Дуле.:rotf:
А и испробавам Зајечарско пиво.
Боље је од оних апатинских киселица и челаревског лав-ужаса, обичне кукурузне чорбе.
Хајнекен свакако и Зајечарско може да прође.

Zaječarsko je skroz ok, u Železničkoj ima Pero i Zaječarsko za 120din.
A Kod Šene u Miletićevoj je letos bilo Valjevsko za 100 :heart:
Ово су највероватније локали, али ја сам у Идеи купио зајечарско у лименци од .5л за 42 динара, хајнекен од .4л у замењивој стакленци за 68 динџи.

Ово су највероватније локали, али ја сам у Идеи купио зајечарско у лименци од .5л за 42 динара, хајнекен од .4л у замењивој стакленци за 68 динџи.

Kafići, da, al sa super cenom za centar grada :D

Gde nađe Hajneken od 4l, da idem i ja da gi uzmem :P
Imaš ga (Hajneken, 4dl, zamenjiva ambalaža) u Rodiću na Temerinskom putu, mislim da je tamo stalno po toj ceni, MB pivara ga puni, mi stalno tamo uzimamo.
Ili u Univeru kad nas mrzi da idemo do dićroa :)))))

al me gusi nesto,ne mogu ljudski da disem.. nocu kad legnem
zombismiley-1.gif

Kafići, da, al sa super cenom za centar grada :D

Gde nađe Hajneken od 4l, da idem i ja da gi uzmem :P
Imaš ga (Hajneken, 4dl, zamenjiva ambalaža) u Rodiću na Temerinskom putu, mislim da je tamo stalno po toj ceni, MB pivara ga puni, mi stalno tamo uzimamo.
Ili u Univeru kad nas mrzi da idemo do dićroa :)))))
Јок, бWе 0.4л, само сам написао без нуле!

E sto mrrrzimmm sto pokusavaju, svaki put kad je neka proslava, da meni uvale fotoaparat. MIslim moja majka i ostali.
I onda sam obavezna sve da slikam ko fotograf, jer u suprotnom gunjdjaju sto nisi slikala ili snimila ovo ili ono.
Idi pa zvocaj fotografu ako smes :roll:

I onda, em mi slavlje propadne jer ne mogu da se opustim, em im ne valja, em moram posle da prebacujem i sredjujem slike, kao da je to 5 minuta posla.:besan2:

A sto je najbitnije...nema nijedne moje slike kao da nisam ni bila tamo, osim ako ne postoji zvanicni fotograf

E necete ga majci :besna:

sada otisla da pogledam kako mi se zove omiljeni kurmin, koji sam istrosila pre xgod, ali cuvam ostatke
i nema ga, mora da ga je mama bacila :rida:
onaj dugacki ljubicasti, savrseni :rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back