Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
За убиство из нехата није иста казна као за убиство са предумишљајем, ту нема смртне казне.

И да је неко мој урадио тако нешто, мислиш да бих била блажа?

Убица је убица, силоватељ је силоватељ.

Не верујем у њихова покајања, ако се и покају можда ће им Бог опростити грех.

Људски је грешити, божански опраштати.

Ја сам само човек, не опраштам.

Kao sto rekoh: pragmaticno gledas na nesto na sta se tesko moze pragmaticno gledati!

Nije ljudski ni ubijati, a nije ljudski ni traziti da se neko drugi strelja, przi, obesi itd.; bez obzira sta je uradio.

Pusti Boga, necemo o tome. Ako ga ima, rado cu platiti kaznu ako je greh to sto sam protiv ubijanja ljudi (pa makar bili ubice, silovatelji, sta li…). ;)

Pa dobro, šta je sada tu problem?!
Nisam ni rekla da sam ja dobar ili loš čovek.
Nisam rekla ni da li prizivam ili ne prizivam.
Srpski pravosudni aparat je korumpiran do srži.
Zakoni postoje ali se ne poštuju ili jednostavno zaobilaze.
Nisam rekla da u Austriji ili EU nema monstruma, već da se tamo zakoni poštuju.
Ovde se zbog nepoštovanja zakona svakodnevno gine u saobraćajkama.
Zakoni postoje da bi život u zajednici bio uređen.
Mi smo gori od divljeg zapada.
Ne kažem da on nju ne bi ubio da postoji doživotna ili smrtna, već samo da bi adekvatnije odgovarao.
Po tvojoj logici zašto imati uopšte ikakve zakone.
Ko je divljak on je divljak, pfff, nije nego :roll:
Pogledaj kako je VB uspela da se kako tako izbori sa huliganima.
Drakonskim kaznama a ne lepom reči i razrešenjem greha :neutral:

- - - - - - - - - -

I evo, ok, prihvatam da sam na nižem civilizacijskom i evolutivnom stupnju od tebe.
Je l ti je sad lakše, o moralna gromado?

О смртној казни.

Још увек је под утиском преписке са претходне стране.

Ти си само улетела к'о кец на десет :)
Moj post je nezavisan ali sam i ja pod utiskom vesti o onom svirepom ubistvu devojcice...mozda zapravo ima veze, smrtnu kaznu treba uvesti:evil:

U ovu rupu bacam:
-12 praznih ali ispisanih registratora iz 1998-e
-3 solje za kafu (iste su)
-jedno "kuvalo" za kafu na struju koje hoce da eksplodira ako se ukljuci:heart:
-zvucnici za komp koji krce
-naslon neke stolice koja je zavrsila u nepoznatom pravcu

Imam jos,samo da rascistim jos malo ovde :rumenko:

u ovoj crnoj gori i macke su opicene:sad2:
bobi se pozdravljao sa divnim crvenim seterom,ogromnim,kad odjednom dolete jedna crno bela macka,upade medju njih i skoci na bibija i poce da se uz najvecu dreku sa njim rve.mislila sam da ce mu oci iskopati.ja raspalim po njima povodcem,razdvoje se,bobi poce da bezi,kad macka za njim i opet ga napade.kad sam sutnula nogom,ne znam koga sam zakjacila,al su oboje odleteli.jadan bobi,nije krvav,al se tresao kao prut.pogledam ,a onaj seter sa gazgom trci na drugu stranu :lol:

u ovoj crnoj gori i macke su opicene:sad2:
bobi se pozdravljao sa divnim crvenim seterom,ogromnim,kad odjednom dolete jedna crno bela macka,upade medju njih i skoci na bibija i poce da se uz najvecu dreku sa njim rve.mislila sam da ce mu oci iskopati.ja raspalim po njima povodcem,razdvoje se,bobi poce da bezi,kad macka za njim i opet ga napade.kad sam sutnula nogom,ne znam koga sam zakjacila,al su oboje odleteli.jadan bobi,nije krvav,al se tresao kao prut.pogledam ,a onaj seter sa gazgom trci na drugu stranu :lol:

A je si ti nosila nesto crveno na sebi, uz sebe? Ili Bobi mozda?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back