gost 357796
Iskusan
- Poruka
- 6.945
Moze samo jos veci haos da bude.
tema: koliko je bedan srpski fudbal....ponizavajuce.![]()
epopeja mladih partizana 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze samo jos veci haos da bude.
tema: koliko je bedan srpski fudbal....ponizavajuce.![]()
epopeja mladih partizana 

epopeja mladih partizana
![]()

Mozete samo da se zahvalite Platiniju sto ste izbaceni iz evro-kupova unapred, ciganijo.
Nisi mi rekao, jel vas spavasa Cukaricki ili Rad? Neki FMP, kao u basketu. Presmesni klub...lol...![]()

Uzivam.
Ti prati svoj klub...dok jos postoji.![]()

lezi li nevolja u ljudima ili...ochekivanjima![]()
Slažem se. Hebala ih EU i ukidanje smrtne kazne, ja bih uvela da svako dobije ono što je učinio. Pa tako i njega, sve po redu, da se muči, crko dabogda.jadno dete kako mucno mozak stane dabogda ga samleli monstrum bolesni

http://www.peticije24.com/signatures/smrtna_kazna_za_poinioce_tekih_krivinih_dela/
- - - - - - - - - -
Mada ne verujem da će peticija išta promeniti.
Ni smrtna kazna nije adekvatna kazna za ovakva krivicna dela - niti ce bilo sta resiti i popraviti. To je jedno.
A drugo je: jel vi, koji za ovog lika prizivate smrtnu kaznu, ziv krec, muke najgore itd., sebe smatrate dobrim ljudima zbog toga sto to trazite?
Ne morate odgovarati, pitanje je retoricko.
Без обзира што је реторичко, морам да ти одговорим.
Само постојање смртне казне је већ превентивна мера.
А овај скот ће одлежати пар година и пустиће га, да би поново учинио исто.
Смртном казном избегавамо поновљене злочине, без обзира да ли се ради о убиству или силовању.
Па нека сам ја по сто пута лоша особа.
Preventivna mera do moga. U mnogim zemljama postoji, ali neces naci podatak da je stopa kriminala u tim zemljama manja. Ako je neko ubica – nece ga mnogo uplasiti ta „preventivna mera“. Ako je neko silovatelj – isto tako.
Da ne pricam o tome koliko neduznih ljudi su zavrsili na stolici za pecenje ili im je ubrizgan otrov, ili su obeseni ili kamenovani (kako u kojoj zemlji jelte). O tome koliko su navedene metode humane – tek o tome necu da pricam uopste.
Razumem bes ljudi (nedaj Boze nikom da se bliskoj osobi desi ovako nesto). I sam sam cesto mislio: „pa ja ne znam sta bih tom i tom uradio za to sto je pocinio“… ali ipak: smrtna kazna nije resenje.
Sto je najcrnje: nikom ne pada na pamet da se zapita u cemu je ustvari problem, sta su uzroci ovakvih i slicnih pojava, koje su ucestale. Niko da kriticno zapita drustvo, koje je otislo u k*rac. Bitno reci „monstruma u zivi krec, na razanj bre!!!“, ne shvatajuci da to nista nece promeniti na bolje. Tuga kakvi su ljudi postali…
Od nečeg se mora krenuti.http://www.peticije24.com/signatures/smrtna_kazna_za_poinioce_tekih_krivinih_dela/
- - - - - - - - - -
Mada ne verujem da će peticija išta promeniti.
Ja prizivam jer takvi monstrumi ne treba da žive. Svako treba da dobije po zasluzi, a za njega nema adekvatne zasluge. Pa to je strahota ostaviti takvu spodobu da živi. Nije se trebao ni roditi.NIkome ja ništa ne prizivam.
Mi ne živimo u Austriji već u Srbiji.
Ako ga žandari ne ubiju kao onog iz Ledinaca, apelacioni će da ga pusti za koju godinicu iz zatvora, a onda je ceo svet pred njim...
Za zverska ubistva treba da slede najteže kazne, ne mora smrtna, al bar doživotna, bez mogućnosti pomilovanja.
Onaj manijak što je ubio Vladislavu Červenko je jedva dobio 40 god i to posle ponovljenog suđenja.
A zbog greške utžioca u podizanju optužnice ubica Stele Gundelj je jedva dobio 15.
Znači izaći će za 10, u 33. godini života.
NIkome ja ništa ne prizivam.
Mi ne živimo u Austriji već u Srbiji.
Ako ga žandari ne ubiju kao onog iz Ledinaca, apelacioni će da ga pusti za koju godinicu iz zatvora, a onda je ceo svet pred njim...
Za zverska ubistva treba da slede najteže kazne, ne mora smrtna, al bar doživotna, bez mogućnosti pomilovanja.
Onaj manijak što je ubio Vladislavu Červenko je jedva dobio 40 god i to posle ponovljenog suđenja.
A zbog greške utžioca u podizanju optužnice ubica Stele Gundelj je jedva dobio 15.
Znači izaći će za 10, u 33. godini života.
Не верујем да је стопа криминала иста тамо где постоје смртне казне.
Свако добро размисли пре него што нешто уради.
Ако не размишља, горе по њега.
А најмање добро решење је оставити га у животу да се излежава по затворима, па кад изађе приступити "ресоцијализацији".
Јер, те болести нису излечиве.
Veruj ili ne veruj, tvoja stvar. Ali se ovde ne radi o tome u sta verujes nego o cinjenicama. Jel stopa kriminala u drzavama SAD gde postoji smrtna kazna niza u poredjenju sa stopom kriminala u ostalim drzavama SAD ili bilo kojim drugim drzavama u kojima ne postoji smrtna kazna? Nije.
Razmisljanje?? Hahaha…pa ti previse jednostavno gledas na stvari. Ubistvo nije ubistvo. Ubistvo iz samoodbrane, ubistvo iz afektas nisu isto kao planirano ubistvo. Nema uvek razmisljanja i vaganja…svaki slucaj je slucaj za sebe. To razmisljanje „metak u celo i cao“ je ponizavajuce za ljudski rod. Jesmo mi zivotinje ili smo ipak ljudi?
A kajanje? Ne postoji? Oprastanje isto??
Kao sto rekoh…ne dao Bog nikom da se nadje u situaciji, bez obzira da li kao direktan ucesnik ili neko kome je zrtva ili ubica bliska osoba.
Tada bih bas video da li bi takvi pragmaticari bili svi vi koji ste odmah krenuli drvljem i kamenjem. Nije sve to tako crno-belo i prosto. Lako je pricati kad nisi umesan na bilo koji nacin. Kao i kod svih drugih stvari.