Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ovo samo meni moze da se desi :lol:
bila kod dr,kaze nema vezbanja,seks moze al samo sa skupljenim nogama.jel me zezas.ne,otisla ti tetiva sa spoljasnje strane kuka,nema spage niti seksa sa rasirenim nogama:eek:
zvuci kao zaebancija,al bar sam otkrila od cega je bol
a limfni cvorovi se smanjuju

Imam preparat za konje kada imaju upalu tetive, ima da protrcis za dva dana kao gazela :lol:

Dobro je da je "samo" zapaljenje.

ja se mazem vec par dana sa konskom mascu zelenom.na sva sam kao zdrebica,bozem prosti:zper:

- - - - - - - - - -

Aha, odlična asocijacija! Sigurno si mislila na ONU glumicu što u sredinu ima Love! :cool:

I Koja bi, ćero. Makar mu otišle obe.

P. S. Zamišljam kako to radimo, oboje sa skupljenim nogama! :lol:

i svako na svojoj strani stola :lol:

ma to je maciji kasalj sta sam ja u svojoj glavi vec odbolovala.od raka kostiju,do operacije kukova,ugradnje vestackog kuka....:rumenko:
isla sam dotle da sam se cak i raspitala koliki je oporavak posle operacije

ja sam bizarniji...zaboli me malkice glava i odma - tumor na mozak, otvaraju mi glavu, vade deo mozga (barem ono što uspeju da nađu), posle ostanem invalid i biljka do kraja života, nesposoban da zatražim eutanaziju
ćuti

ja sam bizarniji...zaboli me malkice glava i odma - tumor na mozak, otvaraju mi glavu, vade deo mozga (barem ono što uspeju da nađu), posle ostanem invalid i biljka do kraja života, nesposoban da zatražim eutanaziju
ćuti
jao i ja sam ista :(
isla sam dotle da ako je tumor,moracu da sastavim testament,da prebacim na decu,stariji je punoletan,da im tata ne rasfucka.
greota,a muz mi je cuvaran,al dokon um,djavolja rabota
Jesi li smislila kako ćeš ovo da izvedeš? :zkez:

ma necu bre vise ni da radim,vidis kakva sam,pocece da mi otpadaju delovi,nije to vise za mene :(

e ovo samo meni moze da se desi :lol:
bila kod dr,kaze nema vezbanja,seks moze al samo sa skupljenim nogama.jel me zezas.ne,otisla ti tetiva sa spoljasnje strane kuka,nema spage niti seksa sa rasirenim nogama:eek:
zvuci kao zaebancija,al bar sam otkrila od cega je bol
a limfni cvorovi se smanjuju
e jjebi ga :(
jel ima neke sanse da se to sredi?

tema: ode 3 soma u apoteci :dash: pa koliko se para nadavah na ove biljke mogla sam livadu neku da kupim pa da pasem bem ti :roll:
al bar sam nasla kapi za oci koje nema mesecima, super nam je farmaceutska industrija radi svaki cetvrti mesec, pa sam nakupovala cetri kutije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back