gost 357796
Iskusan
- Poruka
- 6.945
mene uznemirala ona reklama sa kravom sto svaki put skikne kad je slucajno misom okacis , sine ocu slog da dobijem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mene uznemirala ona reklama sa kravom sto svaki put skikne kad je slucajno misom okacis , sine ocu slog da dobijem![]()

***** vam mater da vam ***** nesposobnu, kopate za gas a presečete mi telefonski kabl, bagro nepismena i glupa...bilo bi vam bolje da je to popravljeno kad se vratim iz stana u kuću![]()
Dojadila mi vishe ova moja kanta smeca od kompa. Sutra kupujem nov komp. MRSH.

I ja isto mater jojmene uznemirala ona reklama sa kravom sto svaki put skikne kad je slucajno misom okacis , sine ocu slog da dobijem![]()

I ja isto mater joj![]()

E da i ta krava je bila problematicna, cini mi se da je vise nema.

Ima taj gadni skvik kao gumena igracka kad nagazis na nju a ona kao da umire
- - - - - - - - - -
Ima danas mi skicala![]()
Prvo se unesem u komp posto tako sedim ko idiot dva cm od ekrana i onda skviiiiik i odskocim ko oparenaIma taj gadni skvik kao gumena igracka kad nagazis na nju a ona kao da umirePrvo se unesem u komp posto tako sedim ko idiot dva cm od ekrana i onda skviiiiik i odskocim ko oparena

Koliko dugo mozemo jos o toj kravija svaki put opsujem kada skikne![]()

...verovatno kao i uvek,imaju dobar razlog za nerad
Roze, kao Barbika.
Kupila kupaći.Roze, kao Barbika.
Kad sam juče izašla iz vode, a on providan.![]()

Kupila kupaći.Roze, kao Barbika.
Kad sam juče izašla iz vode, a on providan.![]()

..joj sto je to grozno kad te tako iznenadi...gledam neki dan jednu zenu skoro moji godina, kupaci maslinasto zelen,
i dok je suv skroz je ok, kad je izasla iz vode, izgledala je kao potpuno gola..em je njoj samoj bilo neprijatno, em svi
zbunjeni ne znaju gde da gledaju....posle samo par minuta otisla je kuci...bas neprijatno...

Ne bih ja, ali mi se dopala jedna kopča na kupaćem.![]()

Moj kupaći sa svih strana ojačan postavom jedino pozadi nije.
Nisam ni znala da je zadnjica transparentna.
Sreća da sam bila pre podne kad nikog nije bilo osim mog kolege.![]()

Moj kupaći sa svih strana ojačan postavom jedino pozadi nije.
Nisam ni znala da je zadnjica transparentna.
Sreća da sam bila pre podne kad nikog nije bilo osim mog kolege.![]()