Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
***** vam mater da vam ***** nesposobnu, kopate za gas a presečete mi telefonski kabl, bagro nepismena i glupa...bilo bi vam bolje da je to popravljeno kad se vratim iz stana u kuću :evil:

u rupu bacam ove užasne rojeve komaraca koji ostaviše tačkaste otiske po celim mi nogama i rukama....:histericna:

a naravno,JKP ne prska...:fdlan:...verovatno kao i uvek,imaju dobar razlog za nerad

Na nervnoj bazi, iz dana u dan, boli želudac zgrčen na veličinu zrna graška.
Ne mogu više da to radim sebi, da bežim od problema u ćošak preglasne muzike i ženskih modnih časopisa.
Moram da obrišem razmazanu maskaru, ofarbam izrastak, izađem iz trenerke i sobnih papuča, prošetam malu lepršavu haljinu i par visokih potpetica.
Moram da podignem sebe sa dna i makar odglumim osmeh, za početak.
Jer dosta je bilo kukumavčenja i razvlačenja, život ne može da čeka još jedan novi ponedeljak...
Ovaj mora biti krunisan za svež, novi start.

Kupila kupaći.:zaljubljena:Roze, kao Barbika.
Kad sam juče izašla iz vode, a on providan.:eek:

..joj sto je to grozno kad te tako iznenadi...gledam neki dan jednu zenu skoro moji godina, kupaci maslinasto zelen,
i dok je suv skroz je ok, kad je izasla iz vode, izgledala je kao potpuno gola..em je njoj samoj bilo neprijatno, em svi
zbunjeni ne znaju gde da gledaju....posle samo par minuta otisla je kuci...bas neprijatno...

..sve me boli, svaki mislic, gde god da se pipnem...i zakljucila sam da mi jedino prija kad udjem u vodu i plivam..ono "masi rukama i nogama" u svakom drugom
polozaju me opet boliiii...to valjda dok ne udjem u neku kondiciju..ili dok malo svi ti misici ne naviknu...radim neke vezbe u vodi...valjda bar bude i neke koristi od
toga...kad bi bar stomak skinula:mrgreen:

..joj sto je to grozno kad te tako iznenadi...gledam neki dan jednu zenu skoro moji godina, kupaci maslinasto zelen,
i dok je suv skroz je ok, kad je izasla iz vode, izgledala je kao potpuno gola..em je njoj samoj bilo neprijatno, em svi
zbunjeni ne znaju gde da gledaju....posle samo par minuta otisla je kuci...bas neprijatno...

Moj kupaći sa svih strana ojačan postavom jedino pozadi nije.
Nisam ni znala da je zadnjica transparentna.
Sreća da sam bila pre podne kad nikog nije bilo osim mog kolege.:rumenko:

Moj kupaći sa svih strana ojačan postavom jedino pozadi nije.
Nisam ni znala da je zadnjica transparentna.
Sreća da sam bila pre podne kad nikog nije bilo osim mog kolege.:rumenko:

...pa to nije ni tako strasno..:D
...ovoj je sve bukvalno jedan sloj nema postavu nigde...
...ni moji nisu postavljeni na zadnjem delu ali srecom nisu ni providni...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back