Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od nocas mi seva i puca glavudza.uzas.ni kafetin ne pomaze
Ajd dosta sevanja i gromova
ovde je tako pucalo i sevalo nocas uzas...taman malo pridremam,probudi me gromTi jos u kafetin verujes? Predji na Rapten K ili Diklofenak...
- - - - - - - - - -
A meni dobuje kisa, mislim da cu moci da spavam nocas .. ko zna,..

ovde je tako pucalo i sevalo nocas uzas...taman malo pridremam,probudi me grom
Ti jos u kafetin verujes? Predji na Rapten K ili Diklofenak...
 somovi
 somovi
Vec dva ili tri dana nisam mogla dobro preko noci da spavam.
Ovo me kuce izludjuje jer se boji, pa me budi i gura da ustanem, jurca po stanu k`o lujka, a dise kao parna masina kada se uplasi.
Sve se bojim da ce je udariti srcani, vec ima 8 godina...
Vratila se iz drzavne laboratorije.

Nikada, kao ovog jutra, nisam videla toliko tuge na jednom mestu

Pre nepogode da isključiš je sasvim OK... međutim, treba izbegavati bilo kakvo pipkanje kablova dok traje žestoka nepogoda, jer popravka čoveka košta više od 2400din...Ja od sada iskljucujem sve, cim mi se kuce uspanici...
Ona predoseti nepogodu sat ranije.
Majstor mi naplatio za jedan TV 2.400,00 dinara.

koga da ujedem da mi umine bol
 koga da ujedem da mi umine boldobri ste, pola meseca je proslo u jjebanju jos cete me jjebati pola, "kako sam se nadala dobro sam se udala", aj da vam verujem na rec da necete da produzavate, posto sopstvene zakone ne jjebavate ne bi me cudilo i ovaj da preskocite, seerem ti se u drzavne institucije
ps:koga da ujedem da mi umine bol

dobri ste, pola meseca je proslo u jjebanju jos cete me jjebati pola, "kako sam se nadala dobro sam se udala", aj da vam verujem na rec da necete da produzavate, posto sopstvene zakone ne jjebavate ne bi me cudilo i ovaj da preskocite, seerem ti se u drzavne institucije
ps:koga da ujedem da mi umine bol

Metlo kad god pogledam Rupu ti si u rupi.
Nego dobar ovaj forum da se zene ne bi izdqavale na muzeve.