Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vreme se malkice s*ebalo i kod mene :roll:
taman da me boli glava svako vece :neutral:
a sta me tek ceka u narednih mesec dana :pljus:
ima gu.zi.ca da mi se spljosti od sedenja za kompom :rida:

- - - - - - - - - -

I uposte ne znam da l je dobro sto sam pristala na to sto sam pristala
valjda ce biti dobro :think:
ako ne ... :sad2:

...znaci hebem ti drzavu i zakone i sve ti hebem....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....ne verujem,
ne verujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm...:besna::besna::besna::azdaja::evil::besna:

istinski smo glupi, imas par genijalaca koji nesto otkriju i plasiraju a mi ostali samo citamo i reprodukujemo
a onda imas i ove koji ne mogu ni da reprodukuju a kamo li nesto vise
logika je luksuz u ovom svetu

Ali zajjeb je sto ti ni iole neka polu-pamet ne donosi nista.

Sistematski sam unistem od idiota, sto bi se reklo. Pomirio sam se sa tim. Ali u glavi su misli slobodne, tu mi bar ne moze niko nista.

uvek sam pred put jako jako nervozna
i milion misli mi prolaze kroy glavu
od banalnih da li sam sve ponela
a to sve znaci sport bili fazon iliti samo jos od pola levo uvo
Arsenije Carnojevic sa manje bagaza je poveo Srbe....no ja na letovanje sto nosim i nekorisceno vratim
no
problem je u ruznom mislima
krajnje
od svih mogucih i nemogucih kombinacija koje ne smem ni da izgovorim kad porodicno putujemo
pa do toga sta bi bilo sa psima ako bi...
i mislim da sam jedina lujka koji pred svaki put generano sredjuje kucu
jer ako se nesto desi bas ne mora da ostane prljav ves u korpama, neoprane zavese, neusisano, neoprane stepenice,
jos i muske nateram da se dvoriste pokosi....
i taki
umesto da dremnen koj sat cekam da mi masina opere....
i ubijam nervozu tj skrecem misli na forum.....

e pa nije samo na rupu
pisah jos na jednoj temi.....

....ajde bice sve u redu ne panici bez potrebe:zag:

....ja nosim malo stvari u odnosu na vreme koje provedem van kuce,
i ni to sve ne obucem, vrtim par stvari i to je to..al ove godine sam se bas
zeznula posle dugo vremena kupila jedne slatke lanene pantalone da imam
da nosam celo leto i ostale u ormanu:dash:to me bas neriralo, i nisam verovala
3x sve pregledala kao luda..al nemaaa ostale...a kao nekoliko puta sam se
sve lepo prepakovala, i pregledala i vraccala se cak da proverim..pitam se sta
bi bilo da nisam:mrgreen:

uvek sam pred put jako jako nervozna
i milion misli mi prolaze kroy glavu
od banalnih da li sam sve ponela
a to sve znaci sport bili fazon iliti samo jos od pola levo uvo
Arsenije Carnojevic sa manje bagaza je poveo Srbe....no ja na letovanje sto nosim i nekorisceno vratim
no
problem je u ruznom mislima
krajnje
od svih mogucih i nemogucih kombinacija koje ne smem ni da izgovorim kad porodicno putujemo
pa do toga sta bi bilo sa psima ako bi...
i mislim da sam jedina lujka koji pred svaki put generano sredjuje kucu
jer ako se nesto desi bas ne mora da ostane prljav ves u korpama, neoprane zavese, neusisano, neoprane stepenice,
jos i muske nateram da se dvoriste pokosi....
i taki
umesto da dremnen koj sat cekam da mi masina opere....
i ubijam nervozu tj skrecem misli na forum.....

de de smiri se

ja jedino o cemu brinem su dve stvari kad putujem
1 da ne izgubim pare/pasos
2 da mi ne popucaju ventili u stanu dok me nema...jer sam se naslusala tih jezivih prica, a i komsinica do mene je dozivela kisu u stanu dok su komsije iznad bile na odmoru, samo je u wcu odlucio jedan ventil da pukne :roll: od tada mi je to veliki strah

dobro kontam ako imas sitnu decu i krupnog muza da je to takodje opterecenje da ih vratis u istom broju :lol:

de de smiri se

ja jedino o cemu brinem su dve stvari kad putujem
1 da ne izgubim pare/pasos
2 da mi ne popucaju ventili u stanu dok me nema...jer sam se naslusala tih jezivih prica, a i komsinica do mene je dozivela kisu u stanu dok su komsije iznad bile na odmoru, samo je u wcu odlucio jedan ventil da pukne :roll: od tada mi je to veliki strah

dobro kontam ako imas sitnu decu i krupnog muza da je to takodje opterecenje da ih vratis u istom broju :lol:

U ventile se ne razume, ali za 1)...turis pare i pasos u grudnjak i nemas brige. :mrgreen:

U ventile se ne razume, ali za 1)...turis pare i pasos u grudnjak i nemas brige. :mrgreen:

:zcepanje: bas to
ne znam dal ces mi verovati ali imam anegdotu ziva istina na kontu toga

idemo keva ja i drugarica na more, mi klinke, i keva resi da za ne daj boze ponese 1500e, 500 da bude aktivno 1000 da stoji za nedaj boze ako se nesto desi
a posto smo isli kusetom ona smisli da zasije pare u dzep od pantalona, tacnije da stavi pare u dzep i usije dzep, da prezivi spavanje u kabini sa nepoznatima.....i tako sva mudra uradi ona to, stizemo, dzep i dalje usiven sve je tu, idemo u taksi ulazimo, stizemo kaze taksista toliko i toliko, otvara ona novcanik i shvata da je svih 1500e zasila :zcepanje:
okrece se mrtva ladna ka vozacu i kaze "izvinite jel imate srafciger ili bilo sta ostro?"
on je gleda, pocinje da se beci ko zna koji scenario mu je u glavi
ja od pozadi pitam "sta ce ti?"
tek ce ona izbecenih ociju "zasila sam sve pare"
:zcepanje:
covek ne kapira, ona opet trazi i pocinje da mu okrece dupe da vidi usiven dzep, da ne misli da ocemo da ga koljemo, on joj jedva daje, ona burgija po dupetu, covek ne zna de da gleda, mi klinke umiremo pozadi, nekako je iscepala i dala coveku :zcepanje:

Koji ste jevreji jebbem vas one lude....hahahahaha... :hahaha:

Ali dobro, ko nema sisu mora da zasije u dzep od pantalona. :mrgreen:

moju kevu su jos u mladosti prozvali "tapacirani kostur" ostalo joj do dan danas :zcepanje:
kolike sesi treba da imas da ti stanu pare i da jos i ne ispadnu :lol:

sta jevreji pa to li su male pare zivota ti, s tim u srbiji mozes zivis godinu dana :pop: nemoj da pitas kako zivis to je vec trik pitanje :lol:
ionako je bila namena da se vrati ovaj veci deo, moras uvek imati za ne daj boze neke pare, to ne znaci da treba da ih potrosis to znaci da treba da izbegnes ne daj boze i vratis ih :lol:

moju kevu su jos u mladosti prozvali "tapacirani kostur" ostalo joj do dan danas :zcepanje:
kolike sesi treba da imas da ti stanu pare i da jos i ne ispadnu :lol:

sta jevreji pa to li su male pare zivota ti, s tim u srbiji mozes zivis godinu dana :pop: nemoj da pitas kako zivis to je vec trik pitanje :lol:
ionako je bila namena da se vrati ovaj veci deo, moras uvek imati za ne daj boze neke pare, to ne znaci da treba da ih potrosis to znaci da treba da izbegnes ne daj boze i vratis ih :lol:

Prave ste jese, nema sad izgovora.
Kol´ke sise - tol´ko para. Danas i nije nak frka...jedan stos ovih od po 500 jura i vec si na ozbiljnoj cifri.
Znaci, Minimum 80B...imas tolke?

Sto na kvarnjaka pokusavam da saznam kol´ka joj sisa, jjahahahahha... :mrgreen:

Prave ste jese, nema sad izgovora.
Kol´ke sise - tol´ko para. Danas i nije nak frka...jedan stos ovih od po 500 jura i vec si na ozbiljnoj cifri.
Znaci, Minimum 80B...imas tolke?

Sto na kvarnjaka pokusavam da saznam kol´ka joj sisa, jjahahahahha... :mrgreen:
recimo da imam vece od mame :flert: pa ti sad mozgaj kolko je to para :zcepanje:

prijavicu te zeni, ja sam lako potkupiva, prodacu se za domaci burek sa mesom od domacih kora, sve cu da joj istrtljam :manikir:

Kod mene je tetka bila takva... smisljala je svakojake ``mudrolije``.
Cak je mene i sestru spandjavala sa ``galebovima`` na moru.
Kao da nas dve nismo mogle da nadjemo neko drustvo... nego smo imale neke veze u rodnom gradu, al` ona navalila da imamo kavaljere na moru.
I seti se ona, na ozbiljnoj plazi nije nosila gornji deo kostima - tek toliko da vidite koliko je bila ``sirokogruda`` - pridje ona dvojici mladica da pita imaju li upaljac i oni imali i ona ih `ladno pozove kod nas i nas dve dobijemo kavaljere ocas posla... Sta je posle bilo je duga prica... a bilo je... loodilo.
Ljubim te tetka, ma gde da si, tako se kaze, a znam da si u raju. R.I.P..

Uzgred, strasno bih voleo da pitam matorca, sa PG registracijama, sta je mislio sa tim preticanjem i da li je uopste svestan sta je uradio... Obaska sto ga treba zatuci jednom letvom, to bi mu bila veca kazna: ziv, a izlomljen i kljast.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back