Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imadoh vremena, pa odlucih da ponovo u ruke uzmem Prusta (U traganju za minulim vremenom 4 Sodoma i Gomora) pa mi se desio peh. U zurbi knjigu ostavih na stolu u dnevnoj sobi, danas kad sam dosla s posla, moja cera besna: Ostavila si knjigu sa onako sramnim koricama , svi gledaju!
Pa, sto nisi okrenula na drugu stranu, pitam, i pusti ti Prusta sta ti znas i tako to, kad: Ne znam ja za tog Prsta, ali, sram ga bilo, a ti vise pazi gde sta ostavljas, ovde stanuju i deda i baba:ljuta:
Kakvom, bre PRSTU, umes li da citas?!!
-Ja znam to sto znam, videla sam to sto sam videla a to nije lepo, samo da znas!!!

Sad znamz:cry:

http://www.domacaknjizara.com/user/include/domacaknjizara/images/items/sodoma_i_gomora-prust.jpg

Poslednja izmena:
jutros se vratim u krevet da odremam jos par minuta.krenem rukom da povucem cebe preko glave i brknem sebi prst u oko.tj sa noktom,a nokti iseceni do panja rasecem sebi kapak.boliiiiiiiiiii....

iza sedam gora, sedam mora, sedam planina...zivela je jedna azdaja
jednog dana azdaja izadje iz svoje pecine, osvrnu se oko sebe i rece: jjebo te de ja zivim :neutral:

znaci da poludis, salteruse, to treba u vagone pa na vadjenje krompira :evil:
sta bre nije validan dokument, pa jes ja upisujem kvadraturu kako stignem, ko vi sto radite :evil: usta te jjebem kad si pogresno upisivala vecu nije ti smetalo, sad kad treba da ispravljas sad je FT1P a :evil: trebalo je da te provucem kroz saltersku rupicu

jel imao neko iskustva po pitanju promene kvadrature upisane u infostanu? i jel ima vajda da se cimam da je smanjujem posto nemam cg, oce mi biti manji racuni il ce biti isti? jel zna neko nesto oko toga?

Imadoh vremena, pa odlucih da ponovo u ruke uzmem Prusta (U traganju za minulim vremenom 4 Sodoma i Gomora) pa mi se desio peh. U zurbi knjigu ostavih na stolu u dnevnoj sobi, danas kad sam dosla s posla, moja cera besna: Ostavila si knjigu sa onako sramnim koricama , svi gledaju!
Pa, sto nisi okrenula na drugu stranu, pitam, i pusti ti Prusta sta ti znas i tako to, kad: Ne znam ja za tog Prsta, ali, sram ga bilo, a ti vise pazi gde sta ostavljas, ovde stanuju i deda i baba:ljuta:
Kakvom, bre PRSTU, umes li da citas?!!
-Ja znam to sto znam, videla sam to sto sam videla a to nije lepo, samo da znas!!!

Sad znamz:cry:

http://www.domacaknjizara.com/user/include/domacaknjizara/images/items/sodoma_i_gomora-prust.jpg

Umesto da bude srecna sto joj je matora opustena osoba,ona sizi :pljus: .To je za rupu :pljus: .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back