Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozda se preseksao, pa ga izdalo srce?

- - - - - - - - - -

vidi ovog pesimistu
ja cu ziveti dvesta godinaz:mrgreen:
jao ljudi, pacov. big dil. I treba da je mrtav

mislis zao mi pacova?ma ja bre pola dana provodim na toj livadi,treba stalno da pazim da ga ne zgazim.a ono sto je on pojeo,pojesce i neko od nasih pasa ili macaka.znam da treba da se istrebljuju pacovi,al i ograda od vrtica je na 3 metra od tog mrtvaka :(

Glava me boli stra`obalno...
Valjda ce mi Brufen pomoci.
Kao da mi se koci mozdano stablo, Boze me sacuvaj!
Ne mogu nista da radim...
Ako me nema, znajte da nisam docekala da se vrate rode...

Pa da li je moguce da neko brine za mene?
Hvala ti. Pritisak mi je normalan, to sam vec proverila.

...Mozes li da savijes vrat dovoljno da bradom dodirnes grudi?...Ukoliko ne mozes, odmah se obrati lekaru...Takodje i ukoliko imas poremecaj vidnog polja (zamucen vid), vrtoglavicu, nesvesticu ili nagon za povracanjem, a nisu tipicni za migrenozne glavobolje koje inace imas (ukoliko imas)...Vazno je i da li te boli cela glava ili polovina...Ukoliko si dozivela stres, uz analgetik bi bilo dobro da popijes i blagi sedativ...Pokusaj da se sagnes prema napred, kao da zelis da dohvatis nesto sa poda - ukoliko osetis vrtoglavicu, takodje se odmah obrati lekaru...Moguce da je glavobolja posledica prehlade, viremije ili hormonskog statusa (PMS)...Srecno!...Budi dobro...:zag:

...Mozes li da savijes vrat dovoljno da bradom dodirnes grudi?...Ukoliko ne mozes, odmah se obrati lekaru...Takodje i ukoliko imas poremecaj vidnog polja (zamucen vid), vrtoglavicu, nesvesticu ili nagon za povracanjem, a nisu tipicni za migrenozne glavobolje koje inace imas (ukoliko imas)...Vazno je i da li te boli cela glava ili polovina...Ukoliko si dozivela stres, uz analgetik bi bilo dobro da popijes i blagi sedativ...Pokusaj da se sagnes prema napred, kao da zelis da dohvatis nesto sa poda - ukoliko osetis vrtoglavicu, takodje se odmah obrati lekaru...Moguce da je glavobolja posledica prehlade, viremije ili hormonskog statusa (PMS)...Srecno!...Budi dobro...:zag:

ih bre, pa ja bi onda visio kod ljekara :)))))))

srce taj tvoj ex .. jel to ceri za miraz ili onako??

onako
dete je diplomiralo, poslednje dve godine sa 10 pa smo zakljucili da zasluzila
nije sto je nasa, al je stvarno bila vredna
uz to, polovinu automobila je zaradila poslom koji je odradila..
za taj isti posao, prosli put je bilo angazovano nekoliko osoba, a ovog puta je ona rekla da ce to sve sama da zavrsi..i zavrsila je i vise nego uspesno!

onako
za taj isti posao, prosli put je bilo angazovano nekoliko osoba, a ovog puta je ona rekla da ce to sve sama da zavrsi..i zavrsila je i vise nego uspesno!
e neka ti je ziva i zdrava sto volim tako vrednu i pametnu decu,ne moze jabuka da padne ispod kruske

onako

Svaka čast što imaš tako vredno i dobro dete :ok:

onako

Љубим јој мајку сто пута,кад је тако вредна и паметна.:obozavam::obozavam::obozavam:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back