Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i svaki put tako...žurim da posvršavam svoje obaveze kako bi seo za forum, da se ispričamo ko ljudi...
i kad dođem ovde, sušta suprotnost - pustoš, a jedina tema gde se priča je o svađi komšija uz naglasak o neradu i korupciji policije...
dođe mi da ugasim nalog :/

i svaki put tako...žurim da posvršavam svoje obaveze kako bi seo za forum, da se ispričamo ko ljudi...
i kad dođem ovde, sušta suprotnost - pustoš, a jedina tema gde se priča je o svađi komšija uz naglasak o neradu i korupciji policije...
dođe mi da ugasim nalog :/

to se zove baksuz

odi na temi "STRAH OD ŽENA I ŽENSKA AGRESIVNOST ", treba pomoc sofija i borac me uhvatile u makaze

nemogu brate ova besnakokoškaglođe me iznervirala, još mi fale njih dve pa da polomim monitor
a nesmem da pravim buku, možda komšika misli da koljem dragu mi, pa pozove glupe pandure da uzmu mito

:) ...

sumnjiv mi osmeh, mora da cu da uvatim nekog u svoju rupu
pa napisala bih da sam cudna al cudno je i to, mozda i nisam cudna, ne valja se toliko samogledati
e samo pricam i dizem neku frku bez veze

Poslednja izmena:
jaooo kretencine jedne nesposobne, pa dal je moguce da ste toliko tupavi da ne vidite sta lepo pise u ugovoru, citaj slepce.....i sad moram u setnju da vam pojasnim sta pise :fdlan:
dokle bre vise nekvalifikovana radna snaga da nas ebe u zdrav mozak....
bravo care mrtvu zenu iz groba si digo :dash: idioteeeee....
pa zar ja licim na nekoga ko je '35 godiste kretencino

sad moram da ti objasnavam definiciju debila, kretena i morona pa odaberi sta ces da budes :dash:

znaci ne verujem

moram do banke, pa do druge banke
pa da opet zovem ove iz vodovoda jer nam je vec dva dana u poslovnom prostoru voda iskljucena, sta to 2 dana popravljaju??
pa da eksu odnesem cerinu lk
kupio joj je auto..al ovo je za pohvalite se :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back