Šmiki
Iskusan
- Poruka
- 6.333
Pozdravio vas mačak Tomupravo smo ga videle I provriskale![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdravio vas mačak Tomupravo smo ga videle I provriskale![]()

hahaha kvinsi kraljice
noge gore !

imamo misa u kancelariji
ne mogu ni na sta da se koncentrisem, samo razmsiljam kako ce da pocne da mi puzi po nogama![]()

ne znas ti kako mi je! kako da lamentiram nad pitanjem globalizacija vs nacionalna drzava dok mis setka oko mojih nogu![]()

najeo se on tokom vikenda, tako smo I primetile da imam uljeza. otvorile fioku gde drzimo one pirincane kolace (ono ko stiropor), a oni svi naceti

najeo se on tokom vikenda, tako smo I primetile da imam uljeza. otvorile fioku gde drzimo one pirincane kolace (ono ko stiropor), a oni svi naceti

Ako ste u skunjma nije ni cudo sto seta oko nogu Gviri na gore...ne znas ti kako mi je! kako da lamentiram nad pitanjem globalizacija vs nacionalna drzava dok mis setka oko mojih nogu![]()

Ako ste u skunjma nije ni cudo sto seta oko nogu Gviri na gore...![]()

Je l treba jos negde napuniti?![]()

A mozda je u "trendu"Možda je žeMski miš![]()

ybt, ti sve vreme masis poentu![]()
, dobro da ti recepaT nisam tražila 
Verovatno bi sada pitao da li treba da se pokosi neka travica...Koji si ti vulgaritis
Je l umes nesto domacinski da pricas?

ProstakKoji si ti vulgaritis
Je l umes nesto domacinski da pricas?

Odmah do prve jesenje brazdeVerovatno bi sada pitao da li treba da se pokosi neka travica...![]()

Samo načeo, pa ostavio. Tu pirinčanu žgadiju ni miševi neće.najeo se on tokom vikenda, tako smo I primetile da imamo uljeza. otvorile fioku gde drzimo one pirincane kolace (ono ko stiropor), a oni svi naceti. onda je valjda ogladneo oko podneva, pa provirio ispod ormarica I pokusao da dodje do fioke, al smo mi vrisnule pa se I on uplasio![]()
zbog foruma mi zmu ostao bez supe
grejala sam je detetu i zaboravila da iskljucim
sad nesto lepo pocelo da mirise na pecenje,pa na zagorelo pecenje...![]()
jadan muzjadan muz