Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno,ja sve idem po kvartu i otkidam brisace :lol:
ma pitam te samo,jel su lopovi,il je neko iziritiran?

M da, ja tako idem po kvartu i iritiram ljude. :p :lol:

Bolesnici bre.... :(

Nikad mi neće biti jasan mozak koji dozvoli sebi da uništava tuđu imovinu.

To ti je kao i oni pomahnitali klinci što šutiraju nove, tek postavljene oluke.

Šizofreničari.

Баш гледам како се код нас вози и размишљам да носим оружје за одбрану од бахатих возача.

pre neki dan odem na adu i udjem sa strane gde je raskrsnica pre tempa
iz male bocne ulice koja ide pored parkinga, udje neka plavusa i ne ebe zivu silu, ni znak stop
nije me relo da vozim za njom i zaustavim se pored kad je parkirala
otvorim prozor na suvozacevoj strani, a ona otvori svoj i izdere se iz sveg glasa - sta je, sta hoces!?
necu sestro nista, negosledeciput spremi pare za onog koga budes udarila jer ne postujes znak stop
ima znak :eek: jaao izvini

mozda nisu bahati, mozda samo nisu savladali saobracajne znake na testu?

:fdlan:
znaci sutra kad me dr pita jel bolje, ja kazem jeste al sumnjam da ce ostati tako posle ove posete po kisi i hladnoci u jjebenih 7 ujutru kad i vampir pajki ne pada mu na pamet se dize smrzne ocnjake :evil:

- - - - - - - - - -

serrem ti se u metropolu i fensi opstinu sa najvecim porezom kad ne moze da plati vise od jednog dr spec orl :dash:
a vi samo dizite jos porez, vidim ide u pametne stvari
govnaaaaa :besna:

sad sam se iznervirala :fdlan:

:lol: :lol:

ja dosla da se iskukam sto citavo popodne presedeh za kompom, a ti me nasmeja, hvala :lol: mada verujem da si poludeo, ali smesno zvuci :lol:

Kao neću sam da pravim, nego ću u povratku kući da ga pazarim u gradu.

Ispekla devojka i pruža mi dva kartonska fišeka.
Rek'o: ''imaš neku kesu?''
''Ne.''

E jbg.

I tako sam onda brzim hodom do kuće, sve privijajući dva mirisna fišeka uz grudi, kao buket cveća.

Kao neću sam da pravim, nego ću u povratku kući da ga pazarim u gradu.

Ispekla devojka i pruža mi dva kartonska fišeka.
Rek'o: ''imaš neku kesu?''
''Ne.''

E jbg.

I tako sam onda brzim hodom do kuće, sve privijajući dva mirisna fišeka uz grudi, kao buket cveća.
kakav romantik :)
ti si pretpostavljam jako mlad,pa se ne secas gde je bio prvi pomfrit u gradu?
kod apoteke kod carigrada,secam se,sneg veje,a red od deset ljudi se otegao... :aha:

Ukrali nam tv sa hodnika! :besna:

***** ti Srbiju! :dash: ***** ti sve! Koja bagra!

I da me ne pita niko sada što si ostavila TV u hodniku!

Eto zato! Moj TV! Moj hodnik! U ***** materinu!

P. S. Komšija sinoć slavio rođenje deteta i neko od njegovih ortaka uzeo tv.

Msm, ladno sam sedela u dnevoj kada sam čula da neki lik viče "E, uze čovek TV, ******!".

Ženski glas (ponosna baba) ga ućutkava kroz smeh. Kontam, sprdaju se, pijani su.

Ni na pamet mi nije palo da izađem napolje da pogledam, jer mi stvarno bilo van svake pameti da će ukrasti TV. Gamad!

Bila sam malopre probudila ponosnu babu koja nije uspela da odglumi iznenađenost.

Kaže videće sa momcima. :roll:

Duvaj ga seljanko! :neutral: ****** se i ti i momci i televizor! :neutral:

U ovu rupu bacam naš prvi televizor...

Msm, ladno sam sedela u dnevoj kada sam čula da neki lik viče "E, uze čovek TV, ******!".

Ženski glas (ponosna baba) ga ućutkava kroz smeh. Kontam, sprdaju se, pijani su.

Ni na pamet mi nije palo da izađem napolje da pogledam, jer mi stvarno bilo van svake pameti da će ukrasti TV. Gamad!

Bila sam malopre probudila ponosnu babu koja nije uspela da odglumi iznenađenost.

jel led:rida:pa aman de se ista vredno ostavlja na izvolte:lol:

Ma opusteno bre, yebbes tv, saznala si da komsinica bas i nema neko misljenje o tebi, sto je mnogo bitnije :)

jel led:rida:pa aman de se ista vredno ostavlja na izvolte:lol:

Ma, običan bre TV, mator 9 godina...

Ne kukam ja zbog para (ionako sam htela da ga poklonim) već zbog toga što je nekom stvarno, ali stvarno palo na pamet da taj TV ukrade.

P. S. Inače, komšija iznad drži komp u hodniku već godinu dana i tu je, još uvek. :lol: Zgrada ima video nadzor + mi na pretposlednjem spratu.... Ma, nebitno...

Ma, običan bre TV, mator 9 godina...

Ne kukam ja zbog para (ionako sam htela da ga poklonim) već zbog toga što je nekom stvarno, ali stvarno palo na pamet da taj TV ukrade.

P. S. Inače, komšija iznad drži komp u hodniku već godinu dana i tu je, još uvek. :lol: Zgrada ima video nadzor + mi na pretposlednjem spratu.... Ma, nebitno...

joj xella znam da nije smesno,al meni opet doslo da te pitam ,jel huligani,ili si ga parkirala gde ne sme :zcepanje:
a ovaj komsija sa kompom,garant krisom od zene,na hodniku ulazi na krstu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back