Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ne, u svakom vecem marketu treba da ima krupne morske soli....to ti je oko 100-200 dinara, ne znam ovde nisam kupovala...

...sedimentacija pala na 20, i to je kao normalno zbog stitne, ostali nalazi onako neki enzimi i sta ja znam sve malo prelaze
nivo normalnih vrednosti, ali sam pile neki divlji omega 3, i bice da je od toga...rekla dr, da bacim to srannjce pa da vadim krv
ponovo za oko mesec dana, da vidimo kako ce biti.....hvala sto pitas:)
pa interesantno je sedimentacija povo ono a tebi nije nishta pa malo neobicno..ih pa super..nije to nista. mozda probash neki drugi divlji... plezz )).ti ladno mozes da predjes u dobrovoljne davaoce krvi.
lol

ko me ono juce pito jesam ozdravila :evil: pocecu da verujem u baksuzluk :lol:

divan vam je tempo rada, od 8 do 11:30h sam pustala korenje u cekaonici :evil:
ebalo vas prvenstvo dece, mars na posebno odeljenje, sta ce tu :evil:

divota sad sam nagluva :aha:

ajde oce jos nesto da me strefi, otvorena sam za predloge, udri :besna:

ebes sator, sagradicu vikendicu ovde :aha:

ko me ono juce pito jesam ozdravila :evil: pocecu da verujem u baksuzluk :lol:

divan vam je tempo rada, od 8 do 11:30h sam pustala korenje u cekaonici :evil:
ebalo vas prvenstvo dece, mars na posebno odeljenje, sta ce tu :evil:

divota sad sam nagluva :aha:

ajde oce jos nesto da me strefi, otvorena sam za predloge, udri :besna:

ebes sator, sagradicu vikendicu ovde :aha:

a, da nije alergija na boje, lakove itd?
jel kašlješ na te stvari?
Osobe kojima je nos zapušen treba da izbacuju sluz iz nosa čim osete potrebu, da se inhaliraju, da za tuširanje koriste toplu vodu, da piju što više tečnosti, da umereno upotrebljavaju kapi za nos, sprej za nos ili fiziološki rastvor.

zagrej malce maslinovog ulja pa štapićem nanesi u uho...trebalo bi da pomogne
mada je tu moguća upala sinusa pa pravi probleme i nosu, grlu i uhu

sestro imam upalu spoljnog usnog kanala...nema veze s tim tvojim....
sad imam nabijenu strajflu do ponedeljka sam nagluva :lol:

al me zaredjalo :dash:

upala sinusa/zuba/grla i sl moze da pravi problem srednjem ili ne daj boze unutrasnjem uhu...spoljni usni kanal se upali zbog spoljnih uticaja (prljava voda bazena, stapici, vetar i prasina....) u mom slucaju osumnjicen je stapic....

upala sinusa/zuba/grla i sl moze da pravi problem srednjem ili ne daj boze unutrasnjem uhu...spoljni usni kanal se upali zbog spoljnih uticaja (prljava voda bazena, stapici, vetar i prasina....) u mom slucaju osumnjicen je stapic....
...Ljudi će bežti iz Beograda...
Reko Tarabić.

NE GURAJTE STAPICE U USNI KANAL!!!!! NIKAKO!

puni sinusni kanali sekreta dovode do upale
i jos ako tada gunes stapic da oocistis uvo i dodirnes membranu - shebala si se
maslinovo ulje mozes slobodno da ukapas u uvo..koliko god moze da stane, ostatak izadje sam..
za ovo - mogla si i otol h kapi..na bazi kortikosterioda su i momentalno ti pokrenu lavinu iz sinusa..koriste se kratko, ne duze od tri dana
ne guraj ubuduce stapic, ni prljav ni cist! samo ocisti spoljasnji deo usnog kanala..a to mozes i prstom na koji si stavila maramicu

- - - - - - - - - -

Da li je moguce da mi neki ljudi izazivaju nervozu samo time sto mi se nadju u vidokrugu?
:evil:

jel moguce da si ti u pmsu :lol:

NE GURAJTE STAPICE U USNI KANAL!!!!! NIKAKO!

puni sinusni kanali sekreta dovode do upale
i jos ako tada gunes stapic da oocistis uvo i dodirnes membranu - shebala si se
maslinovo ulje mozes slobodno da ukapas u uvo..koliko god moze da stane, ostatak izadje sam..
za ovo - mogla si i otol h kapi..na bazi kortikosterioda su i momentalno ti pokrenu lavinu iz sinusa..koriste se kratko, ne duze od tri dana
ne guraj ubuduce stapic, ni prljav ni cist! samo ocisti spoljasnji deo usnog kanala..a to mozes i prstom na koji si stavila maramicu

- - - - - - - - - -

jel moguce da si ti u pmsu :lol:

...ovo gore za stapice meni rekao otorinolaringolog jos kad sam prvi put vodila dete na kontrolu, nikad vise to nismo
koristili....lepo rekao covek, kako su se usi cistile dok se neko nije setio da izmisli stapice....

...ovo drugo, ne mora da znaci, ja cesto imam takav osecaj, a u pmsu nisam nikad bila, ja ne znam kako se tad
osecate....mada znam da mi jedno dete u tom perodu bude skroz histericno....:mrgreen:

divka ako nabijes kortiko kapi na upalu mozes slobodno i pistolj u glavu da opalis
kortiko u kombinaciji sa antibiotikom je nesto drugo
imam strajfnu rekoh vec...a sta je strajfna pitajte mojne mi piskarate ta maslinova ulja i drge gluposti
strajfla je tanka gaza nacapkana antibiotikom/antibiotikom + kortiko/antimikotik kremama i mastima i gurnita u kanal....lecis tako lokalnu infekciju
isti pose rade kapi....ali za sad imam ovo a od ponedeljka cu kapi

znam za stapice nikakva mudrost, to svi znaju
postoji razlog sto sam ih koristila i sto ih koristim....

za svako zasto postoji zato

drugo lepo rekoh od sinusa uglavnom ide na srednje uvo pa onda na unutrasnja ili ka spoljasnje usnom kanalu
ovo moje nema veze sa sinusima
manite me dijagnoza nije tema za to, niti sam vam trazila...mislim hvala kontam iz dobre namere, ali vam je pogresna jer nemate potrebne informacije, pa je dzaba napisana ;) i moze cak i da naskodi da sam neko tele koje slepo prati sve sto neko napise...tako da treba voditi racuna sta se savetuje i u kojim momentima

nije tema zdravlje vec rupa...ajmo dalje....

Poslednja izmena:
tako je i moj pokojni disk izmislio 3 milijuna fajlova dan pre nego sto je riknuo
mozda bi trebalo da uradis neki bekap ali samo onih osnovnih stvari, za ne daj boze

ali...ali, star je samo 2 godine. :sad2:

stavljen mu je drugi os, i poceo je malo cudno da se ponasa. i mislim da je opterecen, iako navodno podrzava, a natrpan je photoshopm i jos nekim programima za crtanje. plus se igram sa novom operom. vratio mi je 2 gb...:eek: :zcepanje:

- - - - - - - - - -

hvala mu na tome. :zcepanje:

to vise ne znaci puno, moj je izgurao 3 godine i mozda mesec, dva. ortaku je riknuo njegov dva dana nakon isteka garancije, godinu i kusur tako da to ne gledas uopste.
ne kazem da nisi u pravu ali ako postoji na njemu nesto sto bi ti falilo, sacuvaj sada negde. meni je znacilo kad mi je doca onomad rekao nesto slicno, mada mi nije odgovaralo uopste da to procitam i kapiram te skroz.

pa znam da danas ni garancija, nije garancija i da ih prave da sto pre riknu....nek izgura jos 2 godine, i bicu srecna. taman je malo doteran, ne moze sad da rikne... :rida: moj prethodni komp koji je upokojen pre dve godine, bio je iz 2002 godine, od toga je 5 godina intenzivno koriscen i radio je nekada i po 15 sati dnevno. na kraju mu je riknula maticna ploca, koja je inace bila malo zeznuta, pa je i takav radio.

Odeljenje 8/3 napala je grupica roma (za vreme nastave, u tvrdjavi, nastavnik ih je vodio da gledaju kros...)
Igrom slucaja, to je odeljenje moje cerke...decaci dobili batine, devojcice plakale...

U sred bela dana, u punoj tvrdjavi...niko nije hteo da pridje i pomogne deci.
Izlupali im samare, ukrali jednu jaknu i pobegi. Kada je nastavnik stgiao sve je vec bilo proslo, jedino sto je mogao jeste da obavesti policiju...

A onda decu vodili u Sup da daju izjave... :(

Stres, samo takav.

Odeljenje 8/3 napala je grupica roma (za vreme nastave, u tvrdjavi, nastavnik ih je vodio da gledaju kros...)
Igrom slucaja, to je odeljenje moje cerke...decaci dobili batine, devojcice plakale...

U sred bela dana, u punoj tvrdjavi...niko nije hteo da pridje i pomogne deci.
Izlupali im samare, ukrali jednu jaknu i pobegi. Kada je nastavnik stgiao sve je vec bilo proslo, jedino sto je mogao jeste da obavesti policiju...

A onda decu vodili u Sup da daju izjave... :(

Stres, samo takav.

To ti je tako - prva menstruacija posle prvog porodjaja. Preplavice Srbistan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back