Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...naljutio se majstor sto nisam cesmu kupila po njegovoj preporuci (za neku srednju cenu od 3.800)..i sad nece, u stvari
ne zna kad ce moci da dodje da namesti ovu novu..koju sam ja platila (1.650 i to sa dve godine garancije):besna:

Mozda sam ja trenutno nadrndana i zivcana (mada mislim da nisam), ali doslo mi je malopre u banci da naguram uplatnicu u usta devojci koja je u redu iza mene stajala. :evil:

Em žvace žvaku otvorenih usta, glasno da odzvanja, em pucka balone unura sa zatvorenim ustima (onaj zvuk tup-tup-tup), a onda ga okrene na spoljasnje balone...tras-pljas-mljac...
Proradise mi ganglije.

Bas je nevaspitanje...
A devojka lepuskasta, sredjena od glave do pete, manikir, sminka...a žvaka samo pljusti.

Nevaspitana, nedotupavna seljanija. No nije to najgore, vec sto ce da se razmnozi i da ima misljenje - delom i kako je njeno ponasanje sasvim u redu, sa varijacijama...

...naljutio se majstor sto nisam cesmu kupila po njegovoj preporuci (za neku srednju cenu od 3.800)..i sad nece, u stvari
ne zna kad ce moci da dodje da namesti ovu novu..koju sam ja platila (1.650 i to sa dve godine garancije):besna:

Nađi drugog majstora. :)

A za rupu je to, što mi je juče na šalteru Mica ubica izgovorila "FT1P". Pa sam onda pozelenela od muke, i od objašnjavanja da meni ne fali ništa, no njoj, i da mi ne izmišlja pravila i voza levo - desno, jer ću je provući kroz onaj šalter i šiju joj zavrnuti. :evil:

Nađi drugog majstora. :)

A za rupu je to, što mi je juče na šalteru Mica ubica izgovorila "FT1P". Pa sam onda pozelenela od muke, i od objašnjavanja da meni ne fali ništa, no njoj, i da mi ne izmišlja pravila i voza levo - desno, jer ću je provući kroz onaj šalter i šiju joj zavrnuti. :evil:

...nije to tako lako, a da te pritom ne odere, ili ne uradi sve kako treba, pa da mora da dolazi opet...:mrgreen:

Da te odere za postavljanje slavine? Pa da imaš alat, sama bi umela da uradiš to.

...da imam, al' nemam:(

...nema sanse da i jedan dodje za manje od hiljadarke i to uradi...a i ne volim da mi nepoznati ljudi ulaze u kucu,
rekla bih da je to moj veci problem od nalazenja majstora...ovaj je bio po preporuci i nisam imala zamerki do sad
niti sam ocekivala da ce se zbog ovoga naljutiti, valjda mogu da kupim tamo gde hocu i gde meni vise odgovara...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back