Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa cool, nisam bila dosadna za džabe : )))

jos 10 dana do prijemnog, a ja jos nemam predstavu kako ce esej da mi izgleda![]()

Ima li na forumu advokata koji se bavi autorskim pravima?
Hitno potreban
Mozda sam ja trenutno nadrndana i zivcana (mada mislim da nisam), ali doslo mi je malopre u banci da naguram uplatnicu u usta devojci koja je u redu iza mene stajala.
Em žvace žvaku otvorenih usta, glasno da odzvanja, em pucka balone unura sa zatvorenim ustima (onaj zvuk tup-tup-tup), a onda ga okrene na spoljasnje balone...tras-pljas-mljac...
Proradise mi ganglije.
Bas je nevaspitanje...
A devojka lepuskasta, sredjena od glave do pete, manikir, sminka...a žvaka samo pljusti.
...naljutio se majstor sto nisam cesmu kupila po njegovoj preporuci (za neku srednju cenu od 3.800)..i sad nece, u stvari
ne zna kad ce moci da dodje da namesti ovu novu..koju sam ja platila (1.650 i to sa dve godine garancije)![]()

Nađi drugog majstora.
A za rupu je to, što mi je juče na šalteru Mica ubica izgovorila "FT1P". Pa sam onda pozelenela od muke, i od objašnjavanja da meni ne fali ništa, no njoj, i da mi ne izmišlja pravila i voza levo - desno, jer ću je provući kroz onaj šalter i šiju joj zavrnuti.![]()

Da te odere za postavljanje slavine? Pa da imaš alat, sama bi umela da uradiš to.

Da te odere za postavljanje slavine? Pa da imaš alat, sama bi umela da uradiš to.
boli me koren palca desne rule od subote...![]()

jabi se sikiro da iam dvatri prsta...al brate...ima ih dovoljno...deset komada...![]()
to ja metnem u kesu i nešto teže od štipaljke...

Ja volim taj osecaj. Ne znam zasto, ali onda se samo smejem. Osecaj kao da sam pripita.Ja sam se danas toliko preforsirala da me celo telo boli...bole me misici koje nisam ni znala da imam![]()