Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih ti radila i krvnu sliku uz sedimentaciju, ovako može doveka da ti određuje samo sedimentaciju :think:

..pa prosli put sam radila, i rezultati su dobri....samo je malo nesto bio povisen holesterol, ali to nije nista alarmantno, i znam da je
to zbog stitne....al mogu ja da dam i sve...mada ona nije tamo oznacila....

- - - - - - - - - -

....nikad nisam bila anemicna, samo sam jednom imala nize gvozdje i to sam regulisala...

...dala krv, uzese tri ampule mamicuimklosarsku:evil:
...e sad da vidim sutra sta ce reci dr...ne dam vise dosta mi je, da me bar nesto boli pa da kazem,
al' ne boli nista...samo sto njoj ne vredi pricati, kaze ne valja ni kad nista ne boli/ziga/probada/, a
tolika sedimentacija...pa sta cu sad ja da dajem krv nedeljno:malav:

Mozda sam ja trenutno nadrndana i zivcana (mada mislim da nisam), ali doslo mi je malopre u banci da naguram uplatnicu u usta devojci koja je u redu iza mene stajala. :evil:

Em žvace žvaku otvorenih usta, glasno da odzvanja, em pucka balone unura sa zatvorenim ustima (onaj zvuk tup-tup-tup), a onda ga okrene na spoljasnje balone...tras-pljas-mljac...
Proradise mi ganglije.

...meni ti zvukovi uvek izazovu mucninu, pa ako bas ne zurim da nesto platim, izadjem...dodjem drugi put, da nekog ne bih pljusnula preko usta...uzas od nevaspitanja....

...dala krv, uzese tri ampule mamicuimklosarsku:evil:
...e sad da vidim sutra sta ce reci dr...ne dam vise dosta mi je, da me bar nesto boli pa da kazem,
al' ne boli nista...samo sto njoj ne vredi pricati, kaze ne valja ni kad nista ne boli/ziga/probada/, a
tolika sedimentacija...pa sta cu sad ja da dajem krv nedeljno:malav:

A krvnu sliku da li će ti raditi :D?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back