Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih ti radila i krvnu sliku uz sedimentaciju, ovako može doveka da ti određuje samo sedimentaciju![]()
Ne biohemiju, nego krvnu sliku, to su rezultati krvnih ćelija i hemoglobina ( nevezano za gvožđe i holesterol)

pa vidim ove starije tete sve nesto boli,, mislim da je to od nejebice ,to nije prirodno stanje i tu se hormoni pomesaju i zardjaju sto posto
lol

ebo te patak..morash nesto menjati pod hitno
lol:

Ovo stanje se moze samo alergijom opravdati.
Odbijam da budem prehladjena![]()
sve sam ih sredila sad mogu natenane
![]()
Kakva su bagra fotografi po restoranima u Bg-u, ne verujem
Neću uzeti nijednu sliku sa svoje svadbe, pa nek ih čuva kao suvenir onaj riđokosi pegavi majmun
Pa da sam se ja ženila pa da pravim u Leskovcu, ovako nisam mnogo mogla da biram![]()

Bas je nevaspitanje......meni ti zvukovi uvek izazovu mucninu, pa ako bas ne zurim da nesto platim, izadjem...dodjem drugi put, da nekog ne bih pljusnula preko usta...uzas od nevaspitanja....
...dala krv, uzese tri ampule mamicuimklosarsku
...e sad da vidim sutra sta ce reci dr...ne dam vise dosta mi je, da me bar nesto boli pa da kazem,
al' ne boli nista...samo sto njoj ne vredi pricati, kaze ne valja ni kad nista ne boli/ziga/probada/, a
tolika sedimentacija...pa sta cu sad ja da dajem krv nedeljno![]()
Bas je nevaspitanje...
A devojka lepuskasta, sredjena od glave do pete, manikir, sminka...a žvaka samo pljusti.
A krvnu sliku da li će ti raditi?