Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osoba A: nadam se da si ok, jer ja te necu sad prva pozvati.
Verujem, bar zelim da verujem, da imas dobar razlog sto se ne javljas.

Osoba B: bez pljuvanja, mislim da tvoje postojanje ne bi bilo moguce.... :roll:

Osobe C, D, E,.... : smarate svi do tacke da mi dodje da vristim od muke :besna:

Ja bih pre rekla da je ovo "gladna godina" simptom :zcepanje:

ma ja sam shvatila da nesto nije u redu, kad sam spremila neke sendvice i sve em jednog pojela..a bilo spremljeno za nas troje :lol:
posle dvadeset dana sam saznala i da sam trudna
prvih mesec dana sam bila non stop gladna.posle mi je bilo non stop muka :lol:

- - - - - - - - - -

ja sam sutra zakazala kod kiroprakticara..i mene boli sve :sad2:

Mi kupili Perlu za 5000, ništa kvalitetno ispod toga se ne može naći, nažalost je tako

Hormoni?

...vala ja cu kupiti jeftiniju, pa neka traje koliko traje, a hoce bar par godina...ni ova koju sad imam nije bila neka "marka"
pa je trajala 11 godina, pored svih bahatih podstanara:mrgreen:
...ne nego mi je stalno sedimentacija jako povisena, pa proveravam cesce...zadnji nalaz je bio cak 60...pila neke lekove
i sad opet da vidim kolika je...

Samo sedimentaciju proveravaš?
Povišena sedimentacija je posledic svih mogućih upala i infekcija koje mogu pogoditi naš organizam, ne znam zašto ti samo to određuju, meni to nema nikakvog smisla :think:

U suštini može i iz prsta al nisu dobri rezultati kao kad se krv uzima iz vene
Stvano ti je visoka vrednost, neka hronična upala garant, možda neko žarište u organizmu koje se stalno aktivira

- - - - - - - - - -

A jel imaš problema sa iznenadnim pojavama povišene temperature, tek tako bez jasnog razloga ?

U suštini može i iz prsta al nisu dobri rezultati kao kad se krv uzima iz vene
Stvano ti je visoka vrednost, neka hronična upala garant, možda neko žarište u organizmu koje se stalno aktivira

...pa onda ce oni i uzeti iz vene, ne pravim ja pitanje, samo me smorilo vise....da to je isto rekla i doktorka, moze da bude
ovo ovoga, onoga...ajde kao da proverimo, pa ako je opet visoka, da vidimo sta cemo dalje.....

...nemam Jano, ja se ne secam kad sam bila prehladjena, grip nisam imala zadnih 15 godina, grlo me ne boli nikad,
vodu pijem iskljucivo ledenu iz frizidera....nisam bas "kilava"..al opet negde nesto postoji....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back