Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj odlican prijatelj je vrhunski hirurg - oftalmolog.Ima i privatnu firmu,prodaje i naocare,sociva...i sve te boodalastine.Odradi ti pregled gratis,kupis sve sto ti treba po veoma povoljnim cenama.Nema smisla da sad iznosim argumente koji ruse taj biznis a recene su mi kao prijatelju,u poverenju.Ne bacajte pare na gluposti...toliko...

Коначно узела нове наочаре.

Осећам од маја замор ока и никако да одем.

Кад сам јуче отишла, др каже раздвојио ти се неки андрак, мораш да носиш два пара, један за даљину, а један за рад на рачунару и читање :sad2:

Е, узела ја те за рад и прогледала :zaljubljena:

И обрати пажњу, сад видим све што пишете :zper:

Od jutros slušam radio na poslu ....
Stuštilo se napolju a oni svaku drugu pesmu ili o ubistvu ili o prevari
Sad znam zašto raste suicid kod nas.... overe te na vreme

Слушаш погрешан радио.

Пусти ружичасто, да видиш лепоте :zcepanje:

Jutros sam videla taksistu u odelu i sa kravatom. Privuklo mi nešto pažnju, nešto sasvim neobično i onda ukapiram da prvi put vidim pristojno obučenog taksistu. Pa mi nešto došlo onako.. baš za rupu.
Nek se ne uvrede taksisti, znam i ja neke, kažu, važno im da im bude udobno, ceo dan u kolima, ali na šta neki liče, to je baš sramota.

Jutros sam videla taksistu u odelu i sa kravatom. Privuklo mi nešto pažnju, nešto sasvim neobično i onda ukapiram da prvi put vidim pristojno obučenog taksistu. Pa mi nešto došlo onako.. baš za rupu.
Nek se ne uvrede taksisti, znam i ja neke, kažu, važno im da im bude udobno, ceo dan u kolima, ali na šta neki liče, to je baš sramota.

Kod nas svi imaju one Polo majice
Samo svako ima svoju boju
Čak i ovi šoferi iz Nišekspresa

pa što je za rupu pristojno obučen taksista?

U Tivtu u CG su svi taksisiti u belim košuljama i imaju crvene kravate.

...u Bd u zavisnosti od taxi udruzenja imaju odredjenu odevnu kombinaciju...i sto je jako lepo svi su uredni...
...kad bi i kod nas bilo tako, a ne da nam se smeje beli svet...mada se tu mozda nesto i promenilo, ne vozim
se taxijem pa ne primecujem....

Poslednja izmena:
...u Bd u zavisnosti od taxi udruzenja imaju odredjenu odevnu kombinaciju...i sto je jako lepo svi su uredni...
...kad bi i kod nas bilo tako, a ne da nam se smeje beli svet...mada se tu mozda nesto i promenilo, ne vozim

Ne vozim se ni ja taksijem, ali ih vidim kakvi su. Nikakav red oni ne dozvoljavaju da se uvede. Sećate se kad je žuti taksi imao sva žuta vozila. I u jednom momentu (pre 2-3 godine) primetim da više nisu žuti nego raznobojni.
Pa je neki tip osnovao Nacionalni taksi, imali su bazu blizu mene: svi automobili isti, isti model, boja i šare se podrazumevaju, fiskalna kasa, račun za svakog klijenta.... nestali su sa ulica.
A malo-malo, pa ojade nekog stranca računom. Nikakvog reda... Ali to nije njihov problem. To je problem grada koji neće da napravi red.

Ne vozim se ni ja taksijem, ali ih vidim kakvi su. Nikakav red oni ne dozvoljavaju da se uvede. Sećate se kad je žuti taksi imao sva žuta vozila. I u jednom momentu (pre 2-3 godine) primetim da više nisu žuti nego raznobojni.
Pa je neki tip osnovao Nacionalni taksi, imali su bazu blizu mene: svi automobili isti, isti model, boja i šare se podrazumevaju, fiskalna kasa, račun za svakog klijenta.... nestali su sa ulica.
A malo-malo, pa ojade nekog stranca računom. Nikakvog reda... Ali to nije njihov problem. To je problem grada koji neće da napravi red.

...nemam u blizini taxi stanicu pa zato verovatno i nisam u toku....ali u pravu si drzava to treba da regulise, a nase je samo da konstatujemo stanje stvari na terenu...vidis sad
si me podsetila da te zute nigde ne vidim...a bilo ih je bas dosta....ko zna kome je odgovaralo da "nestanu"....

Pa zato sam napisala u rupu. :mrgreen:

:lol: A da.

E ja se vozim taxijem, jbg, i razdrljeni su nam taksisti :sad2:

Ne, sigurno je lepše da idu u razdrljenim majicama an bretele, duksericama, trenerkama, različitih boja, kvaliteta, dezena... :bljuc:

Takvi su naši taxisti, baš...nije lepše dabome :(

Ne zoveš kog treba
Sasvim su ok ..
Jedina mana im je što za 5/10 min saznam više nego iz dnevnih novina.

Najt, pa šta je tu loše!? Ne moraš da čitaš novine, a još dobiješ i komentar iz naroda.
Izgleda da je u nekim drugim gradovima taksi služba mnogo bolje organizovana, taksisti pristojniji, a i za cene sam čula da su povoljnije. U Beogradu čisto divljaštvo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back