Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
***** li im amicu maminu i sve po jebenom šugavom spisku, i papiri i ovlašćenja i pare i šalteri i pravnici, jaka muda ...........................a puko mi film a ništa ne mogu bez jebbenih govnara , ier zavisimo od njih smradova. :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ja u životu ne bih pomislila a kamoli verovala koliko muškarci mogu biti sline
ovo gono što dobismo(uvalili nam na kvarnjaka bez da otjemo-jer ga niko neće zbog naravi)
stvarno je stoka i mrcina...bojim se da mu ne skočim i otkinem ono malo medjunožja kojiko gadno vredja i smrdi

Nego tema
Dans me ispalila Jos jedna kokoska i sad em se cimam za inventar em trazim novu em me ovi iz pariza nerviraju nekompetentni debili em Sam skroz odsutna i nista ne radim kao nekad em treba da spremim inventar za drugu radnju n'a daljinski :besna:
Ako sa 40god budem i dalje radila u menadzmentu u komercu slobodno me pljunite
To je za 20god :malav:

Ne zavisi od mene, doticni je na odmoru, (a takve stvari ne zelim da resim preko telefona)sa klupkom u zelucu ocekujem 02.09.

A posledice...cini mi se da cu lakse podneti, doslo je do tacke kljucanja, strepnje i strah me teraju da ovo okoncam jednom za svagda..

been there done that......sad se osecam rastereceno ali i :sad2:
reakcija kakvu nisam ocekivala.....ali sve ce to proci....vreme ce odraditi svoje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back