Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:uja: saule
voda siklja iz tus kabine na sastavu sa zidom kao pomahnitala.ne curka nego siklja
a nemam odvod na podu
blago meni :zskace:
nego ne smem da povucem vodu na wc :sad2:

...pa ti rece bas te briga imas drugo:)

...nego sto niste postavili lajsne za koje se kace te stranice...mora da ima nesto sto ce
da dihtuje i veze kabinu za zid....

..kad samo pomislim da sam mastala da jednog dana izbacim kadu i postavim tus kabinu...

cek, cek i ja malo da ishisterisem ovde :smeker:

`ebala te ljubavnica sa kojom pricas u radno vreme, umesto da zavrsis poslovni razgovor koji vodimo
pa samo zato sto sam fina meni kazes da ces da me zoves za minut, umesto nju da odhebes!!! :histericna:

cek imam jos jedno histerisanje:smeker:

ebovaspas tako nesposobne!!! :histericna:
najgori bre personal i najnepofesionalniji imate!
od dva saltera u celoj ekspozituri, vama radi samo jedan jer ova sa drugog mora da ide nesto da vidi..
a ovas sa prvog skace i on mora nesto da vidi, a to je da li imaju sicu u sefu jer hoce da ide u mek po dorucak..pa da im ucini i odnese!!!
ebote mek!!! zavrsi prvo sa mnom placanje!!! a i mek ti je nezdrav skroz..iritiraces creva :manikir:

...pa ti rece bas te briga imas drugo:)

...nego sto niste postavili lajsne za koje se kace te stranice...mora da ima nesto sto ce
da dihtuje i veze kabinu za zid....

..kad samo pomislim da sam mastala da jednog dana izbacim kadu i postavim tus kabinu...

vezuje se slilikonom
al se u stvari ne vezuje :zcepanje:
(ovo je onaj histericni smeh)
a fora je sto sam ocekivala da je kabina u nivou poda,a ne 50 cm visine
al mora,posto nema odvod,pa zbog cevi

vezuje se slilikonom
al se u stvari ne vezuje :zcepanje:
(ovo je onaj histericni smeh)
a fora je sto sam ocekivala da je kabina u nivou poda,a ne 50 cm visine
al mora,posto nema odvod,pa zbog cevi

....a pa moglo je to u pod da se ubaci sam bi trajalo jos duze, bar tako ja mislim...
....sedi i disi duboko, sve ce se to srediti...ne histerisi:ok:

i imam jos jedno sizenje za jutros :smeker:
a onda sam rekla - kraj, gotovo, the ned..danas nije dan..nema vise..sutra cemo ispocetka!

izvolite
samo da predam pdv prijavu
aha...kuc,kuc..aha...kuc,kuc.. ovde morate da napisete koliki priliv ocekujete
ne znam koliki ce da bude..znam da je presao osam miliona zbog cega sam i dosla da nas prijavim pdv sistem
ne, ne..morate da navedete koliki priliv ocekujete
ali ja ne mogu ni da pretpostavim koliki ce da bude..prijave za svesko prvenstvo koje organizujemo podnose se do 1.10. uplate kotizacija su isto do tog datuma..do sada imamo 600 ucesnika, nema ogranicenja..moze da ih bude i 10.000..da li mogu da napisem da ocekujem priliv veci od 10 miliona
ne,ne..morate okvirnu procenu da stavite koja ce da bude priblizna onoj koju cete da imate na racunu

:zeek:
:histericna: :histericna: :histericna:

dajte mi vi lepo taj papir nazad, a mi se vidimo kad ovo sto se zaglavilo izadje iz retrogradnog hoda
koji vam je bre danas svima????

Svi na uradili svoj deo posla, samo se ja pravim luda.
Mrzi me da pišem uvek isto, a sad tek treba da pišem slično, a opet isto.
Da mi je Dive šefica, odavno bih popila disciplinsku meru.
Srećom, nije.:)
Sad treba da idem i da se pohvalim na temi - pohvalite se : Dive mi nije šefica.:zurka:

Svi na uradili svoj deo posla, samo se ja pravim luda.
Mrzi me da pišem uvek isto, a sad tek treba da pišem slično, a opet isto.
Da mi je Dive šefica, odavno bih popila disciplinsku meru.
Srećom, nije.:)
Sad treba da idem i da se pohvalim na temi - pohvalite se : Dive mi nije šefica.:zurka:

jesam li kod tebe bila malopre da podnesem pdv prijavu :flert:
caskom cu da obrisem ovo sto sam napisala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back