ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
...pa skidaj se da prosušimo...![]()
Samo sam čekala ko će ovakav komentar da ostavi

Sušilica na terasi, posle ću to da sredim
a ko me pak za sušilicu pitao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa skidaj se da prosušimo...![]()

a ko me pak za sušilicu pitao 

Samo sam čekala ko će ovakav komentar da ostavi
Sušilica na terasi, posle ću to da sredima ko me pak za sušilicu pitao
![]()

Oni ćoravi, ništa ne brigaj, piksle..![]()

Sad razmišljam ona ženturača me baš čudnjikavo gleda![]()

...pa jeste, čudi se žena kako možeš dobučeš onolicke gatjice...![]()
Oni jesu neki blesavi naučnici 
Pokisla sam...skroz naskroz. A bila samo u atlet majici, svetle boje. Rekoh: otrcacu na brzinu da kupim da jedem, sta ce mi preko dzemperic...
Vratila sam se u kancelariju, kao pokisli miš, majica zalepljena za khm...kosa se cedi...

Pokisla sam...skroz naskroz. A bila samo u atlet majici, svetle boje. Rekoh: otrcacu na brzinu da kupim da jedem, sta ce mi preko dzemperic...
Vratila sam se u kancelariju, kao pokisli miš, majica zalepljena za khm...kosa se cedi...

...ajooooj meni, 'ajd ispočetka...
...skidaj se da prosušimo...![]()
moja drugarica 
Vidi, al ona stvarnomoja drugarica
![]()

...pa ja zato i hoću da pripomognem...![]()

Fala drugar fala
Fala i drugarici ptici na saosecanju![]()
, jesi li ti Dilajtova snaja?
S neba pa u rebra, da se razjasnimo minjon i ja Izvinte na indiskreciji, jesi li ti Dilajtova snaja?
S neba pa u rebra, da se razjasnimo minjon i ja
![]()

O Boze ima li veceg baksuza od mene?Pukla mi je ravna ploca na sporetu koji nema jos ni godinu dana...i sta sad?da se bacim u mutno Dunavo ili da se besim
![]()
?