Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo kukate!!
uzivajte u svakom trenutku zivota, kad vam se prisere na benzinskoj, a wc cucavac bez tariguza. sjetite se najmilijih, jedite sto vise povrca i krecite se. poslusajte novi album ace pejovica :rumenko:

mama i tata su jutros otisli na put...sinoc se polemisalo da li da idem da vozim umjesto tate ili ne... znam da je los sa ledjima i pritiskom..i ne odem jer nisam imala pojma da je tako strasno..

veceras se vracaju, auto slupan...tata zaspao za volanom.

satima sam plakala kad skontah sta se moglo desiti... ok su oboje, jebeni lim me ne zanima ...kud ne odoh crkla da Bog da

Nemam net ( ovo sam se sad ogrebala),majstori u kući od jutra do mraka, nijanse nisu dovoljno svetle, rozetne koje želim nemaju u dovoljnom broju,a i preko sam išla da ih tražim,pa nema,spavam kod mojih, koleginica ne radi iz opravdanih razloga, satirem se sama na poslu, čeka me još milion obaveza što poslovnih, što privatnih i ne nazirem im kraj, a čekam i neke rezultate u vezi sa zdravljem...i malo sam uplašena.Malčice...u stvari, onako, strepim...

Nemam net ( ovo sam se sad ogrebala),majstori u kući od jutra do mraka, nijanse nisu dovoljno svetle, rozetne koje želim nemaju u dovoljnom broju,a i preko sam išla da ih tražim,pa nema,spavam kod mojih, koleginica ne radi iz opravdanih razloga, satirem se sama na poslu, čeka me još milion obaveza što poslovnih, što privatnih i ne nazirem im kraj, a čekam i neke rezultate u vezi sa zdravljem...i malo sam uplašena.Malčice...u stvari, onako, strepim...

nemoj bwe, pa znas da sam kul tip :zag:

...klecaju mi noge pored sudopere.....da ne padnem ostavila na pola..pa cu posle opet....sve me boli od lezanja,
a kad ustanem nemam snage ni za sta....i treba da spemim nesto da jedem....tesko...

koji je redni broj zuba, i da li ti je prejak zagriz na njemu i plus, kako spavas ovih dana, da nisi stiskala vilicu, oce i od toga da boli.
danas sam tako raspolozen i pun razumijevanja za vas zemljane!!

Slatke muke i divni počeci i jedva čekate tako umorni jedno drugo .... Poznata priča :aha:

ovde nisam davno bila,a sad sam zbog jednog jajeta:roll:
zurim kod zubara,dodjem do kola,razbijeno jaje na staklu:eek:
sad cu ja to kao brzo da operem,nema one tecnosti za pranje stakla,ma ni vode nema
razmazem ja to brisacima,ona ljuska leti po kolima,zumance se ulepilo....
vozila sam kao kamikaza gledajuci kroz jednu malu rupicu
a tacno znam da mi je klinac od drugarice ispod mene bacio,ispod prozora su stajala kola,nema druge dece,a i za njega znam da je mali tenke
a zao mi je nje,kako da joj kazem?
dodje mi da pozvonim,pa da malom opalim jedno jaje posred cela

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back