Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Добила сам патикице на поклон
у радњи ми биле савршено удибне и сасвим комотне
после их обула у шетњу, одрале мо пола коже с тетиве
сморих се ко нико
па сам их носала да их мало разгазим и биле ми ок, ништа ме није жуљало
кад данас опет мале
шта који враг :/

Из дна душе мрзим балетанке... боса могу да ходам и да ми је супер, а у њима ме боле кукови, кичма, све
кожне су им најчешће неке кабасте и скупље од чизама:о
а ова пластична ***** праве кратере по стопалима
и без силиконских уложака и не пробавам
срећом па постоје они бапски модели који нису баш равни, него су издогнути око 1,5цм испод петице

Добила сам патикице на поклон
у радњи ми биле савршено удибне и сасвим комотне
после их обула у шетњу, одрале мо пола коже с тетиве
сморих се ко нико
па сам их носала да их мало разгазим и биле ми ок, ништа ме није жуљало
кад данас опет мале
шта који враг :/

i ja sam juče nosila nove baletanke
a sad žuljevi...ni bosa ne mogu da hodam....

...noge oticu zbog unosa soli, i ne izbacivanja tecnosti koju ta ista so veze...zato nas nekad zulja inace udobna
obuca...

@tema
..kasljem kao konj:evil:

Из дна душе мрзим балетанке... боса могу да ходам и да ми је супер, а у њима ме боле кукови, кичма, све
кожне су им најчешће неке кабасте и скупље од чизама:о
а ова пластична ***** праве кратере по стопалима
и без силиконских уложака и не пробавам
срећом па постоје они бапски модели који нису баш равни, него су издогнути око 1,5цм испод петице

joj ja sam jednom nosio te baletanke kad sam bio dijete, nastupao pa morao obuci :)))
inace, sva ta obuca bez bocne podrske pete zna da pravi haos sa kicmom, i patike kad se rastoche isto. vako kao dobro izgledaju, al popusti bocna podrshka :sad2:

- - - - - - - - - -

Афро, све би то било ок да је проблем у ширини
него мене дужина зеза: )

i mene :((((

vodila sam sina u nauticki centar, mogla sam lepo i u kupatilu svom da ostanem.
ukupno 2 i po bazena u "centru", od toga samo jedan mali zagrejan i to je pitanje da li je bilo vise od 25°C i u njemu. bazen napolju leden, u saunu i hamam i citav balneo deo ne pustaju mladje od 18 godina... sad sam tamo isla i vise nikad, sreca pa opet imam vikend od tri dana sledece nedelje i mogu da odem negde dalje.

..pa kapiram, ali....kad noge oteknu, oguca se rasiri, i onda se malo prosto "skrate" pa su svud tesne i kad nisu...
..probaj da obujes kad su ti noge najodmornije...i videces sama....
..ja imam sandale koje sam kupila pre 2 godine, u radnji bile extra, kad sam ih sutradan obula imala sam osecaj
da su mi "amuptirale" prst, toliko me seku, i dan danas je tako...a mnogo mi se svidjaju i dalje, treko ih obuvam
jer im leka nema....ne znam moze li neki obucar to da rasiri malo....mada sumnjam jer su od teksas platna pa
je taj step jak....:(

..pa kapiram, ali....kad noge oteknu, oguca se rasiri, i onda se malo prosto "skrate" pa su svud tesne i kad nisu...
..ja imam sandale koje sam kupila pre 2 godine, u radnji bile extra, kad sam ih sutradan obula imala sam osecaj
da su mi "amuptirale" prst, toliko me seku, i dan danas je tako...a mnogo mi se svidjaju i dalje, treko ih obuvam
jer im leka nema....ne znam moze li neki obucar to da rasiri malo....mada sumnjam jer su od teksas platna pa
и ово су старке, нема ту обућар ништа да уради
ал како сам прошеткала у њима, не могу да их замијеним за број веће

Ako je za pola br., drveni kalupi rese stvar.
Ja sam ih uzela pre 2 god i od tad mi oni "razgaze" cipele, nema vise zuljeva...pre sam nosila na 2, 3 carapa (ili priglavke) po kuci, pa tek onda na asfalt, i opet zuljevi, dok mi ne legnu prema stopalu.

и ово су старке, нема ту обућар ништа да уради
ал како сам прошеткала у њима, не могу да их замијеним за број веће

.e bas bzvz..
Ako je za pola br., drveni kalupi rese stvar.
Ja sam ih uzela pre 2 god i od tad mi oni "razgaze" cipele, nema vise zuljeva...pre sam nosila na 2, 3 carapa (ili priglavke) po kuci, pa tek onda na asfalt, i opet zuljevi, dok mi ne legnu prema stopalu.

..ne znam nisam ih jos uvek nosila kod obucara, a moracu, radi se o otvoru za prste, ali je nekako uzak i sece me preko prsta toliko da mi dodje da placem kad
ih obujem, pa ih ni ne obuvam....:(

sve si ti u pravu
ali ja svake godine imsj taj problem kada skinem čizme
čak i kad obujem cipele od prošle sezone ili sandale
nekako dok mi se noga navikne
posle je sve ok....
ali dotle evo đive rane
onaj lub na peti je problematičan.....

sve si ti u pravu
ali ja svake godine imsj taj problem kada skinem čizme
čak i kad obujem cipele od prošle sezone ili sandale
nekako dok mi se noga navikne
posle je sve ok....
ali dotle evo đive rane
onaj lub na peti je problematičan.....

...svi to imamo Mileva, i to je valjda normalno, carape i duboka obuca "opuste" noge,
onda nas sve zulja i sece, jer su noge bose...nista cudno, ja sam uvek u flasterima u
tom periodu zarad zastite od zuljeva....

ma mislim da sam i sam kriva
baletanke su bile nove a setala sam u njima neka dva sata
i pošto smo bili sa psima bilo mi žao da se vrstimo odmah kući no sam mazohistički nastavila....

i još da dodam
ja baletanke i upšte cipele, nikad bez čarapa ne nosim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back