Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...pa dobro, zajebaces me....i sta sad, nista, pasces u mojim ocima zauvek, zavrsicemo tu pricu i idemo dalje....mogle smo biti
prijateljice doveka a ne moramo....imas jos malo vremena da se dokazes...a onda ces me cuti, i necu precutati nista, ne zato sto
si me izradila, vec samo da bi ti dala do znanja da nisam ni glupa ni blesava....ok....

zaboravicu da sam malogradjanka to me plashi

- - - - - - - - - -

e ili necu, ali da se ne ponesem malogradjanski

- - - - - - - - - -

a mzoda bas hocu jer sad deluje da necu
mislim generalno ok ali negde
ne smeta mi generalno sto je to tako ne mogu sad preterivati
ali negde ipak ne

to je samo otimanje para i gubljenje vremena, lijekovi lijekovi i samo lijekovi. naravno, ako imas otici kod koga da te profi skrpi, a ne da te navuce na jos gore sranje. u principu ako nisi bash shiznula skroz, za pola godine i manje bices ko nova!! naravno, moras za to vrijeme da skontas i uzrok i poradish na sebi <3

to je samo otimanje para i gubljenje vremena, lijekovi lijekovi i samo lijekovi. naravno, ako imas otici kod koga da te profi skrpi, a ne da te navuce na jos gore sranje. u principu ako nisi bash shiznula skroz, za pola godine i manje bices ko nova!! naravno, moras za to vrijeme da skontas i uzrok i poradish na sebi <3

..hvala Saule, to i jeste u stvari...treba da se poradi malo, da se malo manje nerviram.....al' eto neko ume, neko ne ume...na to jos i klimax, pa hipotireoza...i jos po nesto,
dobro da ikako i ikad zaspim.....mada nekad bas lepo spavam kad se nahodam onako posteno, ali nekad ni to ne pomaze....i nije pravilo tipa, umori se dobro zaspaces...ne...

Nije lepo sto cu ovo napisati sad,
al bolje da napisem, nego da kazem :confused:

j*** ****a, skini mi se s' *****
nemam vise strpljenja ni za koga ocigledno
a narocito ne za objasnjavanje sta i kako i zasto
samo zato sto tebi to nije jasno
ma teraj se bre.... :roll:
nemas pojma koliko ti ocutim
a ne moram, al biram manje od dva zla....

i ne, uopste se ne osecam bolje sad :sad2:
al ne mogu vise.... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back