Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nedelju dana ratujem sa VIP- operaterima i sumnjivim obračunima.
Ko je poslao 29 poruka za "Ja imam talenat"?
Ili su moja deca glasala sa mog telefona, a uz to naučila da dobro lažu, ili laže VIP.:evil:

:evil: svima odmah, ekspresno po pet godina i to da rade na njivi i da isusuju mocvare, ne da sede po zatvorima
mamicu im bolesnu

ne njima nego roditeljima-to su tinejdžeri...
bože, koliko su nam porodice bolesne, to je strašno
i u šta nam današnja deca rastu...

- - - - - - - - - -

kako su oni došli uopšte do tolikih flaša sone kiseline, to se ranije nije prodavalo deci, kao ni esencija i slične opasne materije

ne njima nego roditeljima-to su tinejdžeri...
bože, koliko su nam porodice bolesne, to je strašno
i u šta nam današnja deca rastu...

- - - - - - - - - -

kako su oni došli uopšte do tolikih flaša sone kiseline, to se ranije nije prodavalo deci, kao ni esencija i slične opasne materije

Ma sta ne njima
Nisu roditelji mucili macku
Nemoj mi to molim te. Imaju svoju odgovornost, ali ne mozes ni ti ni bilo ko da odgovara za tudje postupke

Neka su i tinejdzeri, bolesni su, zli i treba da budu kaznjeni

pa sad, zavisi koliko imaju godina-deliktna sposobnost se stiče sa 14, ako su mlađi nisu odgovorni
a da treba da budu kažnjeni -treba, primereno njihovim godinama, ali još važnije je da se radi sa njima da shvate šta su uradili i da takve boleštine ne rade više
a roditelje bih....uffff....
sve to, Stronci, ide iz porodice, nasilje rađa nasilje i nisu se oni takvi rodili, nego su tako naučeni ili još gore nisu ničemu naučeni, nikakvim vrednostima i normama ponašanja u društvu

1327281705227_286304_large.png

..nishta mi se ne jede i nishta mi se ne kuva i sedim ovde i gubim vreme i sve manje vremena imam da smislim shta da kuvam
i sve je manje opcija shta bih mogla poshto je sve manje stvari koje mogu da budu gotove do tri.. :neutral:

:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back