Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovi iz Republičkog zavoda za statistiku mi dali da popunjavam anketu o potrošnji domaćinstva na nedeljnom nivou.
I popunjavam to juče i danas i nešto razmišljam : pa ako prijavim sve šta sam kupila i ako mi uporede to sa primanja - pa mene će da uhapse. :think:

kakva sam vestica :(
nocas razmisljam,covece ja ne vidim nista bez naocara da procitam.i naslovi mi mutni...pa mislim,boze,ja samo jedne jedine naocare imam,sta ako ih slomim
popodne malo citam,malo gledam ,skidam i stavljam djozluke i u jednom trenutku vidim da bobi lezi na njima
izvucem,a on polomio jednu....kako se zove ono sto ide iza uveta?
i sad ja moram da vezem neku gumu iz gaca da mi ne spadaju:rotf:
joj boze nije smesno:(

pa idi sutra kupi, znamo da imaš s čim :)

mislis s kolima? :lol:
pa nije problem kupiti,al treba bre da mi se opet odredi dioptrija,danas sam morala da uzmem lupu da bih mogla da procitam sta pise na jednoj kesici
kad sam tu da kazem da sam mnogo neurozna poslednjih dana,hormoni ovo ono,pa sam u prodavnici smantrljala jedan onaj produzeni snikers
nije mi ni prijao

kakva sam vestica :(
nocas razmisljam,covece ja ne vidim nista bez naocara da procitam.i naslovi mi mutni...pa mislim,boze,ja samo jedne jedine naocare imam,sta ako ih slomim
popodne malo citam,malo gledam ,skidam i stavljam djozluke i u jednom trenutku vidim da bobi lezi na njima
izvucem,a on polomio jednu....kako se zove ono sto ide iza uveta?
i sad ja moram da vezem neku gumu iz gaca da mi ne spadaju:rotf:
joj boze nije smesno:(

tako je moja sestra sanjala da je slomila zub
i otisla na posao..ima jedinicu sa izvadjenim nervom i lomljenu, pa sastavljanu
i kolega doneo nesto tvrdo, ona zagrizla i ceo zub joj pukao
zamisli nju koja ide na posao i radi sa strankama - bez keca :lol:
pazi sta sanjas, mozda se i ostvari

tako je moja sestra sanjala da je slomila zub
i otisla na posao..ima jedinicu sa izvadjenim nervom i lomljenu, pa sastavljanu
i kolega doneo nesto tvrdo, ona zagrizla i ceo zub joj pukao
zamisli nju koja ide na posao i radi sa strankama - bez keca :lol:
pazi sta sanjas, mozda se i ostvari
ja se bojim ne snova nego svojih zelja.imam neverovatnu srecu ,ili nesrecu,kako se uzme da mi se sve zivo sto pomislim ostvari
sto puta mi se to obilo o glavu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back