GrdobanS
Elita
- Poruka
- 22.514
Ne volim mitteleuropu, bas kao sto ne volim ni evroaziju.A ti kao veliki Srbin pa te to pogodilo.
Kenjas protiv Rusa, sad poceo i protiv AustroUgara…
I prestani da se kreveljis, samo ispadas misa vacic.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne volim mitteleuropu, bas kao sto ne volim ni evroaziju.A ti kao veliki Srbin pa te to pogodilo.
Kenjas protiv Rusa, sad poceo i protiv AustroUgara…
Uglavnom, tvom (ne tako) velikom vodji ne gine isukivanje pa nabijanje. Zato je i nervozan u poslednje vreme ''ki svinja pred spricanje''.Cekamo remake Kita u Billa tj. Hilla![]()
Uglavnom, tvom (ne tako) velikom vodji ne gine isukivanje pa nabijanje. Zato je i nervozan u poslednje vreme ''ki svinja pred spricanje''.
Pogubio ti se ''veliki vodja''.Malo si se opet pogubio.
Mhmmmmm i ti si ovde za sendvic, samo je tvoj sa uvoznom salamom.Pogubio ti se ''veliki vodja''.
A ova tvoja ilija cvorovic paranoisanja su tako tixijevska da nisu vredna komentara.
Svaki tvoj komentar je zagadjenje internet prostora.Mhmmmmm i ti si ovde za sendvic
Tvoj mirise kao Biserka na orden Franje Tudjmana.Svaki tvoj komentar je zagadjenje internet prostora.
Da je tako, balavio bih na sam pomen mitteleurope, madjara i austrijanaca.Tvoj mirise kao Biserka na orden Franje Tudjmana.
Joj izvini skandinavac, nisam te odma prepoznao.Da je tako, balavio bih na sam pomen mitteleurope, madjara i austrijanaca.
Ali ne biva.![]()
Nisam, a i da jesam, jel to nesto lose?Joj izvini skandinavac
Nisam ja ti da mrzim ljude po geografskim odrednicama ili zbog njihove kulture.Nisam, a i da jesam, jel to nesto lose?
Тројна монархијаAustro Ugarska i Srbija ..
Da može da vidi čestiti Franc Jozef 1 da Srbija nije na stolu, već za stolom i opet bi umro .. zalud glavu dade Ferdinanže
Politički pritisak na Srbiju prouzrokovan notornom rumunskom ksenofobijom - samo Mađare mrze više od Rusa. Na nas gledaju sa visine - kad god sam na Zapadu dolazio u dodir sa rumunskom obrazovanim klasom bio sam na nišanu “oni su NATO, Srbija niko i ništa”. Ne dopire im do mozga da je u pitanju primitivizam, sve dok im se ne kaže u oči. Posle obore pogled.Rumunska policija upala u kancelarije NIS-a u Temišvaru
BIZNIS Autor:N1 Beograd03. okt 202216:15
Podeli:
Izvor: Shutterstock![]()
Rumunska policija upala je u sedište NIS Petrola u Temišvaru u ponedeljak ujutru zbog sumnje da su informacije u vezi sa rezervama nafte u toj zemlji stigle do Beograda i Moskve, iako je NIS imao obavezu da o tim otkrićima obavesti rumunsku državu.
Brigada za organizovani kriminal vrši pretrese u kancelarijama kompanije NIS Petrol i u domovima zaposlenih te kompanije u Temišvaru i Bukureštu, navode mediji.
Ukupno se vrši devet pretresa, a iz kancelarija istražitelji su odneli nekoliko kompjutera i dokumenata.
Najmanje osam ljudi biće odvedeno na saslušanja u sedište Direktorata za istraživanje organizovanog kriminala i terorizma u Temišvaru.
U Bukureštu je policija upala u rezidencije dvojice zaposlenih u NIS Petrolu, lica odgovornog za bezbednost IT sistema u Rumuniji i inženjera specijalizovanog za računare, a u Temišvaru su pretresi izvršeni u kancelariji šefa IT bezbednosti u filijali i kolege iz istog odeljenja. Takođe, izvršene su provere u domovima njih dvojice u gradu, javljaju rumunski meidji.
Istražitelji govore o mogućem curenju neovlašćenih, osetljivih informacija u vezi sa istraživanjem nalazišta nafte i gasa od 2014. godine u okrugu Timiš.
https://rs.n1info.com/biznis/rumunska-policija-upala-u-kancelarije-nis-a/?ref=push
Počelo je, Rumuni ne miruju.
Prave NATO baze.
Ruše Koridor 22.
@Slavenska
Daj BRE, nekog Drugosrbijanca može i infarkt da strefi..Pa zna se ko je Tzar
![]()