Rumunke

pa postoji naravno...izuzeci potvrdjuju pravilo....rumuni su generalno ok narod, za bugare su pojam postenja. prijatelj mi reditelj britanac iz londre jos davno ozenjen rumunkom...sklad kakav nisam video, zena super, al jedini problme bio kad su isli vozom u bukurest u posetu njenima, onda bio zatecen kad su policajci na grani ulazali ko nacisti u voz sa vucjacima i lupali ispod vagona metalnim stanglama trazeci valjda rumune sa butan bocama....ybt koliko ih tako izginulo pokusavajuci da pobegne iz ruskog kazamata. ima butana do pola reke, a onda se samo utopi.

nasi dripci koji nisu nista mogli da poebu, isli sa najlon carapama i vegetama i tamo se kurcili ko svaleri spram jadnih zena koje su zivele u sirotinji.
pa da 😁 al najlon čarapama i vegetama 😂😂😂😂 al sve stoji

Danas sam radila sa ovom drugom Rumunkom (sa njom najcesce radim, ovu prvu srecem uglavnom u prolazu).

Ova druga je dosta mazna, bas ima taj neki vajb spunerke.

Prva Rumunka ima vajb kucketine 😀 Ali mislim da je i ona digla ruke od toga da ce nam se nekada opet pogoditi smene. :(
Nisam ni malo moderan izgleda, ne znam šta znači ovo? :D

Nisam ni malo moderan izgleda, ne znam šta znači ovo? :D
Ej bre Lans, pa ovo je gerijatrijski termin 😀
Screenshot_20250524-200443~2.png

Trenduju se teme o pravoslavnim ženama, pa da se čedno pridružim.

Naime, ovde gde sam sada, Rumuni su druga po broju nacionalna manjina i naravno ima ih mnogo na mom sadašnjem poslu.

Šta mislim o Rumunkama? Bili nekad sa Rumunkom - iskustva, saveti?
da, ali morasda znas da igras rumunsko kolo da bi bio sa Rumunkom kao ja

Danas smo radile zajedno, bitchy Rumunka i ja, prvi put posle 2 meseca.

Pa baš je slatka, uzela je čak deo mog posla 🥹

Trebalo je da u petak opet radimo zajedno ali pre pola sata me pitaše za zamenu i šta ću, nova sam, ne mogu da odbijem.

Back