Slobodni mislilac
Aktivan član
- Poruka
- 1.941
Рачунају да ће уз НАТО подршку припојити Молдавију?
Moldavija je sledeća "Ukrajina".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рачунају да ће уз НАТО подршку припојити Молдавију?
jeste i nije izbio rat zbog aneksije Krima?Zasto?Zbog ruske armije ?Jeste i nije izbio rat zbog ruskog aviona? Zašto? Zbog članstva u NATO-u?
ajd da pogadjam koja ce poslem Moldaviju biti sledeca "Ukrajina"..............ja kazem Venecuela, pa Belorusija, pa Srbija, pa Republika Srpska, pa Kuba, pa Sev. Koreja, pa Iran, .........................ne znam zasto al mi nesto govori da su to sledece zemlje za sledecu "Ukrajinu".Moldavija je sledeća "Ukrajina".
Car Japana je Japanac.
Одавно, зато што је Придњестровље отцепљено и под руском контролом.Moldavija je sledeća "Ukrajina".
Oce, sledece srede
A to što su im polupali vojsku u Siriji, to ništa? A Kupovina ruskih raketa, takođe ništa?Jeste i nije izbio rat zbog ruskog aviona? Zašto? Zbog članstva u NATO-u?

A to što su im polupali vojsku u Siriji, to ništa? A Kupovina ruskih raketa, takođe ništa?![]()
Одавно, зато што је Придњестровље отцепљено и под руском контролом.
ajd da pogadjam koja ce poslem Moldaviju biti sledeca "Ukrajina"..............ja kazem Venecuela, pa Belorusija, pa Srbija, pa Republika Srpska, pa Kuba, pa Sev. Koreja, pa Iran, .........................ne znam zasto al mi nesto govori da su to sledece zemlje za sledecu "Ukrajinu".
el znate vi zasto ?
Obostrano, ali je na mapi sve manja teritorija koju drže turski teroristi.Obostrano je lupanje.
Da, videli smo u proslosti kako Amerika spasava Evropu od Nacizma i brani je od Komunizma
A videli smo i kako Rusija ostavlja Ruse pod bombama po Ukrajini i prstom ne mrdne
Za to vreme, Putin spasava Siite po pustinjama Tigra i Eufrata
Ako pod netačne misliš tačne, onda da.Sve tri rečenice su ti netačne.
Ako pod netačne misliš tačne, onda da.
Rumuni zaboravljaju da su bili hitlerovi saveznici u WWII, da su dve rumunske armije osvojile Odesu i su ih Rusi razbili pred Staljingradom.
a sta si ocekivao od jednog siptara ?Sve tri rečenice su ti netačne.
isti akteri isti zadatak............hmmm, tu mi nesto smrdi na ..............Ponovo su saveznici NATO pakta.
isti akteri isti zadatak............hmmm, tu mi nesto smrdi na ..............
Rumuni ne mirisu Ruse zbog Moldavije, Bukovine i Besarabije, nije to od juce. Mada da im ne bi Rusa 45 jos bi gledali Erdelj i Transilvaniju u Madjarskoj.