Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па то да се Србија смањује на пољу популације није ствар мишљења, него чињеница, као и однос просечне плате и цена у Србији и комшијским државама.То је твоје мишљење.
Mađari su prženice gore nego mi.Мађари су показали да имају кичму а ја то ценим.
Tacno, mada bi te ispravio i rekao Sovjeti a ne Rusi.Занимљиво је да наш народ веома добро памти савезничко бомбардовање 1944. (које је, заиста, било јако крваво и далеко ужасније него нацистичко 1941.), али, заборавља безброј потврђених силовања која су починили совјетски војници по српским селима исте године. То селективно памћење је ужасно (као и оно што је заборављено да су за бугаризацију македонских Срба, као и Шопа, криви управо Руси, чијом су заслугом формиране санстефанска Бугарска и бугарска егзархија).
Па то да се Србија смањује на пољу популације није ствар мишљења, него чињеница, као и однос просечне плате и цена у Србији и комшијским државама.
Ne bas, ali je dobar pokazatelj drustvenih razmisljanja i mislim da bi rezultat ankete na ulici bio slican po ovom pitanju.Писање на Крстарици сматраш битним?
Ne bas, ali je dobar pokazatelj drustvenih razmisljanja i mislim da bi rezultat ankete na ulici bio slican po ovom pitanju.
Tacno, ja bi dodao i koji je budan (svestan).У реду, срећан је народ који није туп и ограничен.
Tacno, ja bi dodao i koji je budan (svestan).
To se placa zrtvama, sada vec milionskim, tako da nebi mogao reci da mi se svidja ta osobina.Ми нисмо познати као опортунисти и то ми се баш свиђа.
To se placa zrtvama, sada vec milionskim, tako da nebi mogao reci da mi se svidja ta osobina.
To se placa zrtvama, sada vec milionskim, tako da nebi mogao reci da mi se svidja ta osobina.
Slusajuci takve price o silovanju razgovarao sam sa pokojnim dedom u cijoj su kuci boravili Rusi pri oslobadjanju Srbije ,okolina Krusevca ,znaci ni govora. Disciplinovana vojska ,brojne zene iz nase porodice su bile u kontaktu sa njima ,deda je pricao da su u dvoristvu spremali borsch, Ko je silovao bio bi streljan . Inace po dedinoj prici najgori su bili Ljoticevci i cetnici Koste Pecanca ovi drugi si bili raspustena banda, Za Nemce kaze da nisu cinili zverstva osim onog u Kraljevu kada je izvrsena odmazda. ali onda streljaju 10 000ljudi. Mislim da je ta prica o silovanju podmetacina.Занимљиво је да наш народ веома добро памти савезничко бомбардовање 1944. (које је, заиста, било јако крваво и далеко ужасније него нацистичко 1941.), али, заборавља безброј потврђених силовања која су починили совјетски војници по српским селима исте године. То селективно памћење је ужасно (као и оно што је заборављено да су за бугаризацију македонских Срба, као и Шопа, криви управо Руси, чијом су заслугом формиране санстефанска Бугарска и бугарска егзархија).
Igraju se vatrom. Da Rusija krene na Rumuniju NATO ne bi prstom (tenkom) mrdnuo. Glupo je imati takvog komšiju za neprijatelja. A i veoma opasno.
Тако се и Грузија куробецала па их је Русија у неколико дана научила памети.Igraju se vatrom. Da Rusija krene na Rumuniju NATO ne bi prstom (tenkom) mrdnuo. Glupo je imati takvog komšiju za neprijatelja. A i veoma opasno.
A ti mislis stvarno da ce Rusija da krene u neki rat zato sto je eto neko uvredio?
Ne zavisi to od onih koji se brane, već od Agresora (ruskog naroda).Naravno da neće. Nisu budale. No i pored toga nije dobro imati moćnog suseda sa kojim si u neprijateljskim odnosima pa makar to bilo samo na papiru.
Статистика не говори у корист томе. Државе НАТО-а су најагресивније државе, које држе највише војске ван својих граница и учествују у највише ратова на туђим територијама и одговорне су за највише мртвих у периоду после Другог светског рата. Ја не знам колико тебе плаћају да ово пишеш, али нико сем оних који би да ти преузму посао се неће правити да ти верује.Ne zavisi to od onih koji se brane, već od Agresora (ruskog naroda).
Nato samo prži one koji napadnu prolaznike, to je sve.
Teši se.
Nestali biste u vatri nuklearnog holokausta, ako napadnete ijedan kvadratni milimetar Rumunije.
I jedan istinski bratski narod Srbima, iako ih mnogo ignorisemoЧитај - морална беда и вечити кмет.

Zahvaljujuci Kosti Pecancu sto je organizovao cetnicke druzine pre drugog svetskog rata je spaseno mnogo Srba koji su podpali pod ustasku vlast, a siguran sam siptarsku, drljevqcku i bugarsku.Slusajuci takve price o silovanju razgovarao sam sa pokojnim dedom u cijoj su kuci boravili Rusi pri oslobadjanju Srbije ,okolina Krusevca ,znaci ni govora. Disciplinovana vojska ,brojne zene iz nase porodice su bile u kontaktu sa njima ,deda je pricao da su u dvoristvu spremali borsch, Ko je silovao bio bi streljan . Inace po dedinoj prici najgori su bili Ljoticevci i cetnici Koste Pecanca ovi drugi si bili raspustena banda, Za Nemce kaze da nisu cinili zverstva osim onog u Kraljevu kada je izvrsena odmazda. ali onda streljaju 10 000ljudi. Mislim da je ta prica o silovanju podmetacina.
Bio je samo jedan takav slucaj u Vrscu. Kada je ruski vojnik napadao neku mladu Nemicu folksdojcerku a njen otac ili brat je ubio tog Rusa a onda je doslo do osvete Rusa prema nemackoj manjini u Vrscu, To je zapisano.
Vi Rusi uopšte niste ginuli (30 miliona u DSR).Nista cudno jer Rumunija (kao i sve zemlje okruzenju) je obican NATO satelit i topovsko meso, inace Rumunima izgleda da je bilo malo sto su vec jednom ginuli pred Moskvom i Staljingradom za tudje interese pa bi malo opet, ono bili su glavni izvor nafte za nacisticku Nemacku i njihove trupe na strani treceg rajha su bile medju najbrojnima na istocnom frontu a posle se cude zasto su ih Rusi tretirali kao porazenu snagu i okupiranu zonu, ono nije im nimalo pametno da se zamraju Rusima na bilo koji nacin jer mogu da budu 100% sigurno da NATO ili Amerikanci sigurno nece ginuti zbog neke tamo Rumunije nit uopste mogu da ih zastite u eventualnom konfliktu sa Rusijom.