gost 214384
Veoma poznat
- Poruka
- 10.503
Nisam zainteresovana za matorce..![]()
shitz sa teme onda.
show some respect to old folks woman !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam zainteresovana za matorce..![]()
sori, lepa
suvise si duhovita i uocljiva, da te ne bih prepoznala pod krinkom nekog drugog
a, sa mladjanim, novim forumasima tek ne razmenjujem lascivnosti
samo sa matoranima, ko sto rekoh![]()
neeego..
jel zna slow da si klon?
![]()
Svi smo mi drugačiji, verujem da 95% forumaša nije u rl kao ovde. Ovde dođu da se isprazne, i ponašaju u skladu sa ostalima.Možda da kažu nešto što u rl ne bi imali muda. Ima izuzetaka, naravno, da ih ne nabrajam, svi mi znamo koji su to..
shitz sa teme onda.
show some respect to old folks woman !![]()
Ne. Ako neko ima da kaže nešto pametno ili duhovito nije bino kada se pojavio na forumu. Druga stvar je što se ovde godinama pričaju iste priče, pa se izgubila neka ozbiljnost i čak smisao za humor.
Na krsti sam samo kada sam na odmoru, i imam slobodnog vremena. I ne dođem po par meseci, ništa ne propustim. Svaka tema je sprdnja, nekada je to ok, ali ovde je čitav forum ljis-a sprdnja. Može slobodno tako da se i preimenuje. Ne kažem da mi smeta to, ne bi bio tu, išao bi na ozbiljni deo foruma, ali se nekada preteruje.
Svi smo mi drugačiji, verujem da 95% forumaša nije u rl kao ovde. Ovde dođu da se isprazne, i ponašaju u skladu sa ostalima.Možda da kažu nešto što u rl ne bi imali muda. Ima izuzetaka, naravno, da ih ne nabrajam, svi mi znamo koji su to.
Dovoljno je pogledati temu da li partner zna da ste na lis-u, i sve je jasno. Ako te sramota da partner vidi šta piskaraš ovde, znači da negde nisi iskren. Ili u rl ili na ljis-u.
datum uchlanjenja na Krstu ?
misim, meni su tako hot stari forumashi, oni sigurno svashta znajui namazani su do yaya...
ono... mangupi bash ...
i da li iskoriscjavate naivnost novopridoslih koristecji datum uchlanjenja ...
mislim, nemojte kljuchicj, ozbiljno je![]()
Ma ja se naviše ložim na one rep.zelene kockice, samo nisam znala kako da priznam samoj sebi.![]()
Svako priznanje....na putu do spasenja...sad treba da se nalozis na nesto/nekog drugo/g....
![]()
Ma ja se naviše ložim na one rep.zelene kockice, samo nisam znala kako da priznam samoj sebi.![]()
Banovali su je, daj preboli vise.![]()
Gde tacno? Sto pricas il sto ne pricas o personi?