RUKOMET

• Začetnik teme Začetnik teme jeeca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vlado_KV:
Ljudi znate kako je kod nas kad se u necemu osvoji medalja taj sport je u modi.
Rukomet je veoma zapostavljen a uspesniji je od fudbala
Kod nas je uvek bilo tako,fudbal i kosarka su jedino sto se ceni u zemlji,a drugi sportovi imaju daleko bolje uspehe.
Primer:odrzava se SP u veslanju na Adi,u Vecernjim novostima spomenuto u dnu strane,a ostatak posvecen sinu nekog poznatog fudbalera.

MIMA021:
RUKOMET JE NAJBOLJI SPORT ,jeste li razumeli;; 8) 8)

AKO VAM JE OVO REKLA MIMA DJUKIC ONDA SVAKAKO TREBA DA JE POSLUSATE :wink:
MA DOCICE I VREME RUKOMETA NISTA SE VI NE BRINITE VIDITE KAKO NAS MANDA I KAPISODA POPULARIZUJU HAHAHA :oops:

Rukometas_17:
jeeca:
pa i nas da ima...
Mislim da si u pravu
RUKOMET je jedan od bojih sportova
Bravo Jeco
Rukomet je sport BUDUCNOSTI???
Rukomet je najbolji sport,ja se njime bavim vec deset godina profesionalno,jeste grub ali je jako kreativan razvija celu licnost kako fizicki tako i intelektualno! U mom mestu odbojka je tradicija nekada smo bili prvaci YU u odbojci, u odbojci je bilo uspona i padova ali rukomet se uvek a i sad dobro drzi, treba mu samo malo vise posvetiti paznje! Ej neznam sta vise da lupam morala sam nesto da napisem jer mi je jako dosadno!

PAVLAKA:
Rukometas_17:
jeeca:
pa i nas da ima...
Mislim da si u pravu
RUKOMET je jedan od bojih sportova
Bravo Jeco
Rukomet je sport BUDUCNOSTI???
Rukomet je najbolji sport,ja se njime bavim vec deset godina profesionalno,jeste grub ali je jako kreativan razvija celu licnost kako fizicki tako i intelektualno! U mom mestu odbojka je tradicija nekada smo bili prvaci YU u odbojci, u odbojci je bilo uspona i padova ali rukomet se uvek a i sad dobro drzi, treba mu samo malo vise posvetiti paznje! Ej neznam sta vise da lupam morala sam nesto da napisem jer mi je jako dosadno!

U ovoj zemlji se sve svelo na novac.Pravi sportisti su u amaterskim ligama.Najbolje utakmice se mogu videti na kadetskim i juniorskim prvenstvima.Setite se kako smo isprašili HRVATE u Beogradu!U mom Zaječaru stasavaju neki novi rukometni klinci o kojima će se tek čuti, i to sve o trošku roditelja i ponekog sponzora, ali ZA INAT.U seniorskoj ekipi je prosek godina 19.

Rukomet je definitivno najbolji sport na svetu..Tuzno :( je sto je u nasoj zemlji zapostavljen i slabo propracen..
Bivsa rukometasica

Ja sam iz nisa ali sam trenutno u Americi i volela bih da s edopisujem o nasim igracima i igracicama. Kao sto znate u nisu imamo solidan tim jugopetrol zeleznicar i naravo din..ko zeli da diskutuje o igracima i igracicama neka pise..... :D :D :D

Evo bivse rukometasice....

Pratim nas zenski rukomet godinama....

DIN ima prilicno dobar sastav i u ovoj sezoni....mada ce tesko napraviti neki rezultat u Evropskim takmicenjima....za to je ipak potrebno mnogo vise od solidnog sastava koji moze da bude prvi ili drugi u nasem prvenstvu...

Izgubile su od Meca 24:20 u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu sampiona....zelim im puno srece u revansu!

DIN je pobedio u revansu 28:20 tako da se po drugi put uzastopno plasirao u Ligu sampiona!!!

Zvezda je katastrofalno porazena u Spaniji, mada se nije ni moglo ocekivati da pobede....

Medicinar je takodje prosao dalje, kao i Partizan....

Znam da nismo bas nesto sjajni\ sto se tice evrope ali dobro se drzimo za nase podrucje....Ja sam u Americi i volela bi ako bi mogli da mi pisete o trenutnim desavanjima u rukometu u Jugoslaviji
Sta mislite o Jugopetrol Zeleznicaru?????? :lol:

Zvezda na Banjici, ne u Pioniru kako se najavljivalo ocekivano porazena od Portlanda....

Nema veze momci, samo vi dajte sve od sebe kao i do sada pa ce biti dobro!!!!

Back