RUKOMET!!!!!!!!!!!!1

Nije meni zbog kluba nego uopste zbog nekih na forumu ne bih da odajem odakle sam

OK!!!Hvala puno!!!Volim da znam neciju rukometnu istoriju!!!Sto se tice kluba:?:nema veze!!!
POZDRAV ZA NOVOG FANATIKA!!!!SZ:):)

Prilozi

• Copy of rukomet.jpg
    Copy of rukomet.jpg
    9,4 KB · Pregleda: 7
Da li stvarno ne mozemo godinama da stvorimo vrhunske igrace i da se onako blamiramo....da li je nas rukomet dno - dna i da li ovi sto trenutno igraju za reprezentaciju moraju sve to da trpe...unutar domacih klubova se desavaju raznorazne afere sto sa igracima sto sa trenerima....na tribinama nema vise onih okorelih navijaca....nemaju para da svojim klubovima obezbede utakmice u Evropskom takmicenju kuci nego igraju dve u inostranstvo...i da ne nabrajam jos....ovo je stvarno SRAMOTA

Mogli su i bolje da prodju u zrebu...Radnickj je dobio Valur koji je razbio Napredak u dve utakmice na Islandu, ali opet Radnicki nije Napredak...a Dinamo ce tesko izaci na kraj sa Mecom...

Naisa- Kluz
Dinamo -Mec
Knjaz Milos - Dunafer
Radnicki-Valur Rejkjavik
Kikinda-Bratislava

:Dljudi super je sto je neko zapoceo i ovu temu...treniram 9 god rukomet....da ne bi posle pricali da ovu temu komentarisu ljudi koji se nisu bavili njime(da ne shvatite pogresno ja i dalje treniram u ZRK Dinamo 2 )...zelim da kazem samo da je Dinamo konacno dobio velikog sponzora Petrohemiju i da ce Bog da i ostane dugo uz Dinamo!Pancevo je rukometni grad,i ovaj sport u Pancevu dobija polako veliko interesovanje...swe su punija gledalista,srpska sparta i ostale navijacke grupe su uz ZZRK i ZRK Dinamo...i rukomet je najplaceniji sport u ovom gradu,ali postoje i dodatni problemi,ne gleda se toliko na mladje generacije,koje imaju vrhunske igrace/igracice...treba ih odrzati u Dinamu kako bi odrazali Dinamo u ovakvom svetlu....ZZRK Dinamo u Evropi odlicno igra (verujem da ce proci u naredno kolo posle utakmice sa klubom"mec") ZRK Dinamo igra prvu ligu (nadam se da ce uci u super ligu,i zelim da napomenem da se u ovaj tim vrati slvani mada povredjeni Danijel Subotic),mladje kategorije ZRK Dinamo 2 (drugi je u vojvodini,osvojili vracarski turnir), Zigini klinci prvaci vojvodine(i mnogo uspeha vezanih za ove mlade nade)....i za kraj da kazem da Dinamo polako vraca staro svetlo....ne zaboravite sta je klub iz Panceva pre znacio u bivsoj Jugoslaviji... p.s. pogledajte na sajtu www.rss.org.yu licence trenera i sudija...i videcete koliko strucnjaka ima iz Panceva...pozz za sve

Ja sam trenirao rukomet. Usao sam u prvi tim sa 15 godina.Radi se o RK Zlatar iz Nove Varosi. Uvek sam igrao krilo iako sam bio srednji bek. Prestao sam da treniram proslog leta, zbog povrede kolena (prednji ukrsteni ligamenti). Pokusao sam da nastavim ali imao sam problema sa casicom koja mi je stalno izletala i to je sve bilo jako bolno :(. Teska srca sam batalio rukomet, ipak zadrzao sam dosta prijatelja sa RASTIMO kampova koje ovom prilikom pozdravljam. Posebno Krsmanchica :)

Super za Dinamo, stvarno dobra stvar za nas rukomet, sto su se ekipe sa velikim ambicijam sklonile iz Beograda. Kod žena tu su Naisa, Dinamo, Kikinda, Knjaz i to stvarno lepo izgleda. Uz adekvatnu medijsku podrsku, ovo bi mogla biti velika cetvorka, sredine gde bi hale mogle da budu pune i to moze da hrabri u ovom crnom vremenu za srpski rukomet.

Ma nisam ja nikakav sponzor,nego imam nekakve veze sa Petrohemijom.....Kikinda jesenji prvak ali se nadam da će na kraju Dinamo biti prvak.
Ova prva muška liga ili je stvarno ujednačena kao nikad do sad ili je neverovatno slaba.....mada bih ja pre rekao da je ovo drugo ako ni zbog čega drugog a ono zbog rezultata (ako tako mogu da se i nazovu,pre blamaža) koje su doživeli na međunarodnoj sceni. :oops: :oops: :oops:

Ne mogu da se setim uopšte bilo kakvog uspeha i u mlađim kategorijama naših rukometaša....rad sa mlađim selekcijama je gotovo nikakav i na kraju će mo ( što bi bilo stvarno sramota) da pozovemo nekog "ala Klemente" da nam održava časove rukometa....neka se dozovu (ako je još imaju) zdravoj pameti i dok ne dodirnemo dno dna kakav su doživeli Rumuni neka selektiraju stručne ljude (fala bogu imamo ih,samo neće da se makljaju sa raznoraznim probisvetima) da pomognu ozdravljenju našeg rukometa.Strašno će biti ako i dalje gledamo velika takmičenja bez nas a znamo da imamo potencijala i talentovane rukometaše gde je potrebno samo više rada sa mladima i rezultati će sigurno biti prihvatljivi za nas

Back