- Poruka
- 46.570
Ako do sada niste gledale muskarcima ruke, od danas definitivno hocete![]()
a jel gledas zenske ruke
duzina prstiju govori o duzini nogu i ruku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitna je i pokretljivost...![]()
i ja kazem..sad sam izmerio shaku..jedva 19 cm od korena do kaziprsta
a meni je nesto kraci jbg![]()
Kod zena to vazi sa sise..Kazu da su naj one koje stanu u musku saku..![]()
Iz tog zakljucujemo da one sa vecim sisama imaju problem jer su potrebne dve sake za jednu sisu....![]()
Ne , kod njih je nesto drugo od onoga sto mislis povezano sa tim . Dovoljno je pogledati zenske jagodice na licu i steci utisak o sesama.jel to vazi i za ribe kolki im je
ma jok..zavrsava posaoDužinu kompenzuje veselošću !?
- - - - - - - - - -
Nategni mu koren,
barem isto da bude....
stha ti je iskustvoBitna je i pokretljivost...![]()
Malo tacnije objasnjenje , od vrha nokta kažiprsta do vrha nokta palca kad se nalaze jedan naspram drugog pod uglom od 90 stepeni .(hipotenuza)
Slično kao sto je uobičajena visina tela jednaka razmaku ruku jedne naspram druge .
Čuj ,,ako nismo gledale..."Ako do sada niste gledale muskarcima ruke, od danas definitivno hocete![]()
To mora biti u harmoniji......valjda...Dužinu kompenzuje veselošću !?
..
kod mene je duzi i na nogama pa ti sad vidi![]()
Ne verujem dok ne vidim, makar bio i šef lično ...![]()
Kako , da ga stavim na fotokopir aparat .aj nacrtaj, molim te..ič mi nij jasna ova matemOtika .(
dok drugi gledaju sta govore delovi tela izmedju redova mi pametni smo vec medj nogamaNe , kod njih je nesto drugo od onoga sto mislis povezano sa tim . Dovoljno je pogledati zenske jagodice na licu i steci utisak o sesama.
Čuj ,,ako nismo gledale..."
Pa gledale smo sve, verujem iz različitih pobuda........Npr izgrickani nokti- alarm za bežanje![]()
Kako , da ga stavim na fotokopir aparat .
Kako ti nije jasno , kaziprst i palac stavis kao slovo L , imas dve katete , jednu kaziprst a druga palac , hipotenuza je "klinac".
Čuj ,,ako nismo gledale..."
Pa gledale smo sve, verujem iz različitih pobuda........Npr izgrickani nokti- alarm za bežanje![]()