Ručni satovi

Ulysse Nardin Maxi Marine

26468487-5fdwx9mp5dm3tqngr65w0ysw-ExtraLarge.jpg
Bilo rimski bilo arapski brojevi ali MORAJU biti prisutni na satu

Mumbo Jumbo izdrkavanja sa crticama dve tri i nekim perifernim pizdarijama ne tolerišem

Sat mi treba da bih video koliko je sati tačno u momentu a ne da ko baba brojim gležnjeve na savijenim prstima dal je ovoliko dal je onoliko...

Nije da ga ne bih nosio, ali gaederoba uz koju ide ovaj sat, je odelo sa crnim cipelama.
To oblacim maksimum dvaput godisnje.
A nisam u faoznu da opterecujem dete nasledjem takvog tipa :)
Ne mora nuzno znaciti da se mora obuci kao sta si napisao. Drugo ne opterecujes dijete nego mu dajes mogucnost da unovci sat, ako se nade u besparici :mrgreen: Mene moj otac nije opteretio i jos uvijek imam sat samo ga ne nosim.

Bilo rimski bilo arapski brojevi ali MORAJU biti prisutni na satu

Mumbo Jumbo izdrkavanja sa crticama dve tri i nekim perifernim pizdarijama ne tolerišem

Sat mi treba da bih video koliko je sati tačno u momentu a ne da ko baba brojim gležnjeve na savijenim prstima dal je ovoliko dal je onoliko...
U prvom trenutku sam pomislio da smo na istoj strani

ALI

onda mi sinu da je četvorka kod ovakvih nekih fensi satova napisana ne kao klasičan rimski broj već na njihov, fensi način. Dakle, moraš da izbrojiš sve četiri crtice da bi recimo shvatio da je četiri sata, što znači da nam se tu putevi razilaze :(

mene sve te djindjuve ic ne zanimaju,

ni prstenje ni lanci

nosio sam sat , seiko neki , cini mi se , do pre 20 god

posle toga su se pojavili mobilni , ima vreme

sta ce mi vise sat?

dobio neki lorus pre 15-ak god , eno ga u fioci, nisam ga stavio nijednom

Imam pametni sat, Mictosoft Band 2. S jedne strane privlači me to što ima koloritan ekran što je u fazonu Windowsa 8,a sa druge strane dođe mi kao igračka u odnosu na klasične satove pa makar bili oni i kvarcni.
Xelibri telefoni nekad su bili modni, statusni simbol, a danas izgledaju kao plastične igračke, koje su smešne da se koriste u javnosti.
Mislim da možda sličnu sudbinu ćeka bar jedan veći deo pametnih satova vrlo brzo.

Imam pametni sat, Mictosoft Band 2. S jedne strane privlači me to što ima koloritan ekran što je u fazonu Windowsa 8,a sa druge strane dođe mi kao igračka u odnosu na klasične satove pa makar bili oni i kvarcni.
Xelibri telefoni nekad su bili modni, statusni simbol, a danas izgledaju kao plastične igračke, koje su smešne da se koriste u javnosti.
Mislim da možda sličnu sudbinu ćeka bar jedan veći deo pametnih satova vrlo brzo.
Pametni satovi su mi smiješni kad ih nose odrasli ljudi,uvijek me podsjećaju na prve satove koje smo nosili kao klinci(obično digitalni)

Za mene previše je dati više od 300e za sat.Ma kakva god egzotika bila.
Egzotika na delu, Moranbong severnokorejski sat,a i ne košta mnogo, verovatno jer je za njihov standard cena po kojoj ga prodaju nedostižna:

https://www.kupujemprodajem.com/nak...s&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas

Ti bi mozda dao za motor 15.000e jel tako
ja bih pre kupio sat od 15.000e, svako ima svoju strast za koju ne bi zalio novac.
drugar npr ima kolekciju parfema , nekih npr 60-70 kom i svi su kostali svojevremeno oko 100dm... svi u celofanu jos uvek
mozes li da verujes.

Svako od nas ima neki "hobi"

meni najdrazi

1687957155397.png

Ne razumem uopšte logiku, kao da ne znaš gde se nalazi 4 sata nego mora da piše broj 4....

Ajde da dan ima 96 sati pa i da razumem... ali dvanaest podeljaka na po 30 stepeni, pa nije baš rocket science
ali je jako dobar dodatak koji poikazuje casove od 1 do 24 jer kad si negde gde nemas pristup dnevnoj svetlosti gubis orijentaciju da li je pre podne ili popodne.

Back