Rucni rad?

ma kontroverzna si jebbalo majku...:neutral:
ali promenio se forum od njene pojave :dash:
bože budale

:heart:
Covece, pogledaj se! U pocetku si mi se ulizivao. Kada si video da sa tobom necu nista, poceo si da me vredjas. Sada juris mene, da bi nekako bio popularan, jer jedino imsvanjem i vredjanjem mozes nekog da privuces, a to je gomila tih tvojih imaginarnih drugara sa foruma. Ti i nemas zivot. Ja samo zelim da ti se srede malo ti tvoji problemi u glavi. I kao i svakome, posto sam hriscanka, pozelecu ti ljubav. A zelim ti i da prestanes da se krijes iza tog "Pol: muski" i pokazes da si u stvari zena. Jer samo zene kao ti napadaju bolje od njih. :heart:

šta forumašica bre...to je muškarac
pa ti sad vidi kolko mu je dobro u glavu
šta unikatan...piše postove kao pismeni iz srpskog za četvrti osnovne na temu moja prva ljubav

:lol:
pa ono što jes jes...nisam...a računam i bolje što nisam

- - - - - - - - - -

al ovo ti je mesto perlice kao učionica...svako malo dopru do tebe neke pikantne priče i detalji...hteo ne hteo
a dovoljno sam dugo tu da znam da je moderna pevačica moderni pevač

beži bre budaletino :lol:

To sam zelela da cujem od tebe. Ti si na mojoj temi. Juris moje postove, a to si mi rekao. Vredjas me. Neko tu ima tezak problem.

@Pink.Pearl: On ne moze to da prizna, jer je on samo senka, koju niko ne primecuje, a zeleo bi da bude kao ja. On ima ustaljenu svitu, kojoj se on ulizuje i koja se njemu ulizuje, a volela bih da pratis od pocetka nasu razmenu postova. Ja veoma dobro pamtim, pa bi onda videla lice jednog bednika, koji ovde trcakara da bi nasao tracak paznje, prijateljstva i topline. Ja cak mislim za njega i da je on neka zena ili homosekusalac. Ta jurnjava za nekim je stil usamljenih i napustenih osoba. Iskompleksiranih i nesigurnih. :heart:

Malo slicice u duhu teme :))))

ljubavne%20slike-ljubavne%20za%20facebook-drzanje%20zaa%20ruke.jpg

- - - - - - - - - -

došlo mi perlice da malo proganjam ove budaletine ljisovske...dok me ne banuju...posle ću se smirim

Evo, dobila si objasnjenje sta je po sredi Cico :hahaha:

- - - - - - - - - -

drzanje%20za%20ruke.jpg

- - - - - - - - - -

6952.jpg

Malo slicice u duhu teme :))))

ljubavne%20slike-ljubavne%20za%20facebook-drzanje%20zaa%20ruke.jpg

- - - - - - - - - -

Evo, dobila si objasnjenje sta je po sredi Cico :hahaha:

- - - - - - - - - -

drzanje%20za%20ruke.jpg

- - - - - - - - - -

6952.jpg

Slike su lepe. Hvala.

Jasno sam pogodila da su u pitanju frustracije. Nemam zivot napolju, imam na forumu. Napolju me svi gaze, daj ja ovde da gazim bolje i superiornije od sebe. Bar negde da sam faca. Ja ipak ne obracam paznju na takve ljude. Svi imamo pravo da zivimo. Neki su srecni, poput mene, a neki se samo truju svojom mizerijeom. I to je zivot.:heart:

:heart:Slike su lepe. Hvala.

Jasno sam pogodila da su u pitanju frustracije. Nemam zivot napolju, imam na forumu. Napolju me svi gaze, daj ja ovde da gazim bolje i superiornije od sebe. Bar negde da sam faca. Ja ipak ne obracam paznju na takve ljude. Svi imamo pravo da zivimo. Neki su srecni, poput mene, a neki se samo truju svojom mizerijeom. I to je zivot.
:lol: manijak

Jeste hriscanka.... dobro nisi rekao - adventiskinja ^^

Perlice ne pisi Insinuacije, Ona je napisala sledece:" I kao i svakome, posto sam hriscanka, pozelecu ti ljubav.", a plus i da je Kontraverzna! A ti pises da je :"Vrela Cica je unikatana forumashica".

Objasni u cemu je ona Unikatna, a da je Kontraverzna, to znamo,Odavno je bilo.

Back