DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
ma kontroverzna si jebbalo majku...
ali promenio se forum od njene pojave
bože budale

bože budale
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bože budale
Covece, pogledaj se! U pocetku si mi se ulizivao. Kada si video da sa tobom necu nista, poceo si da me vredjas. Sada juris mene, da bi nekako bio popularan, jer jedino imsvanjem i vredjanjem mozes nekog da privuces, a to je gomila tih tvojih imaginarnih drugara sa foruma. Ti i nemas zivot. Ja samo zelim da ti se srede malo ti tvoji problemi u glavi. I kao i svakome, posto sam hriscanka, pozelecu ti ljubav. A zelim ti i da prestanes da se krijes iza tog "Pol: muski" i pokazes da si u stvari zena. Jer samo zene kao ti napadaju bolje od njih.![]()
bože budale
beži bre budaletino![]()
šta forumašica bre...to je muškarac
pa ti sad vidi kolko mu je dobro u glavu
šta unikatan...piše postove kao pismeni iz srpskog za četvrti osnovne na temu moja prva ljubav
beži bre budaletino![]()
To sam zelela da cujem od tebe. Ti si na mojoj temi. Juris moje postove, a to si mi rekao. Vredjas me. Neko tu ima tezak problem.
@Pink.Pearl: On ne moze to da prizna, jer je on samo senka, koju niko ne primecuje, a zeleo bi da bude kao ja. On ima ustaljenu svitu, kojoj se on ulizuje i koja se njemu ulizuje, a volela bih da pratis od pocetka nasu razmenu postova. Ja veoma dobro pamtim, pa bi onda videla lice jednog bednika, koji ovde trcakara da bi nasao tracak paznje, prijateljstva i topline. Ja cak mislim za njega i da je on neka zena ili homosekusalac. Ta jurnjava za nekim je stil usamljenih i napustenih osoba. Iskompleksiranih i nesigurnih.![]()
došlo mi perlice da malo proganjam ove budaletine ljisovske...dok me ne banuju...posle ću se smirim
Malo slicice u duhu teme)))
![]()
- - - - - - - - - -
Evo, dobila si objasnjenje sta je po sredi Cico
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
![]()
Slike su lepe. Hvala.
Jasno sam pogodila da su u pitanju frustracije. Nemam zivot napolju, imam na forumu. Napolju me svi gaze, daj ja ovde da gazim bolje i superiornije od sebe. Bar negde da sam faca. Ja ipak ne obracam paznju na takve ljude. Svi imamo pravo da zivimo. Neki su srecni, poput mene, a neki se samo truju svojom mizerijeom. I to je zivot.![]()
Slike su lepe. Hvala.
Jasno sam pogodila da su u pitanju frustracije. Nemam zivot napolju, imam na forumu. Napolju me svi gaze, daj ja ovde da gazim bolje i superiornije od sebe. Bar negde da sam faca. Ja ipak ne obracam paznju na takve ljude. Svi imamo pravo da zivimo. Neki su srecni, poput mene, a neki se samo truju svojom mizerijeom. I to je zivot.
Maco...ja i on(a) imamo saradnju godinama...bilo bi lepo da stojiš po strani...![]()
Ti to imas saradnju u svojoj glavi. Idi zivi zivot i ne smaraj me ovde.![]()
Vrela Cica je unikatana forumashica,
to moras priznati Dee)
Jeste hriscanka.... dobro nisi rekao - adventiskinja ^^
Taj tvoj mora imati shaku ko lopatu .Klasicno drzanje ruku je ok - izprepletani prsti...
Ali najvise volim kada uzme moju ruku , koju sam skupila u pesnicu, u svoju ~~~~
To mi je posebnije.. nekako zastitnicki![]()