Rucni rad?

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Doslo je lepo vreme. Ponekad se prosetam uvece sa deckom. Mi zivimo zajedno. Ipak, imamo odvojene sobe. Ja ne zelim da vodim ljubav sa deckom dok se ne udam. Zao mi je, ali ja sam takva. Kada se udam to je, valjda, za ceo zivot.
Sinoc smo se setali i bilo je prohladno. U jednom trenutku sam ga uhvatila za ruku. Primetila sam da mu je neprijatno. Ubrzo smo se razdvojili. Svratili smo u kafic. U povratku sam cekala da me uhvati za ruku, ali nista. Ja volim drzanje za ruke.
Sta mislite o drzanju za ruke? Da li to radite? Ne radite? Zasto? Zasto ste prestali? Sta mislite o parovima koji se drze za ruke? :heart:

Cico,stvarno ne zelim da te uvredim,ali bas bih voleo da mi je tvoj mozak na bar 3 dana,da se odmorim kao covek
Ghelyon.gif

Doslo je lepo vreme. Ponekad se prosetam uvece sa deckom. Mi zivimo zajedno. Ipak, imamo odvojene sobe. Ja ne zelim da vodim ljubav sa deckom dok se ne udam. Zao mi je, ali ja sam takva. Kada se udam to je, valjda, za ceo zivot.
Sinoc smo se setali i bilo je prohladno. U jednom trenutku sam ga uhvatila za ruku. Primetila sam da mu je neprijatno. Ubrzo smo se razdvojili. Svratili smo u kafic. U povratku sam cekala da me uhvati za ruku, ali nista. Ja volim drzanje za ruke.
Sta mislite o drzanju za ruke? Da li to radite? Ne radite? Zasto? Zasto ste prestali? Sta mislite o parovima koji se drze za ruke?:heart:
:bljak:

Vrela cica je još u zabavištu. Teme sve neke iz zabavišta. Mislim na stil. :confused:

Kako pričati o ljubavi i sexu, a svo vreme nametnuta slika dečice iz zabavišta?

(Uf, zabole me želudac, smučilo mi se) :roll::(

:heart: Doslo je lepo vreme. Ponekad se prosetam uvece sa deckom. Mi zivimo zajedno. Ipak, imamo odvojene sobe. Ja ne zelim da vodim ljubav sa deckom dok se ne udam. Zao mi je, ali ja sam takva. Kada se udam to je, valjda, za ceo zivot.
Sta mislite o drzanju za ruke? Da li to radite? Ne radite? Zasto? Zasto ste prestali? Sta mislite o parovima koji se drze za ruke?

Mislio sam da tema vuce na drugu stranu.
Cico udaj se vise za njega ili nadji nekog na koga neces ovoliko da se zalis.
Sto se tice tvojih pitanja nemam kog da drzim :( ali mislim da je to mali znak ljubavi i nemam nista protiv toga, sa pravom osobom je prelepo.

Пинк, та са аватара држи руком руку самој себи. Призив спиритуалне енергије која човека одваја од заједнице са другим људским бићем?

Ја бих рекао да он тебе тако прекида у медитацији. Руке требају саме да се скупљају и спонтано шире али очигледно да једно од нас мисли на олују а други на шапат ветра.

Pa ova mi varijana se ne svidja da se drzimo ruka u ruci, jer nije romanticno: tada izgleda kao da smo isto a ne razlicito (musko i zensko) pa se isto i drzimo. Drzi ona mene za ruku, drzim ja nju za ruku - bezveze.

E svaka ti cast cico... Opet su pali na vreli naslov... :D
Drzanje za ruke je po meni obavezno ako je ozbiljna veza, sem u nekom sopingu i izlasku sa drustvom.

:heart:
Poznato je da sam ja kontroverzna i da od moje pojave, ovaj forum nije isti. Ja sam pomerila granice ljubavi na ovom svetu. Ima i ljubomornih i zavidnih. Ipak, ja sam primetila da se parovi i ne drze toliko za ruke. To sam, sprovela neko moje mini istrazvivanje. Ja volim da se drzim za ruku, odn. da me drzi za ruku.:heart:

Back